Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
legalább Busquets elmondhatja magáról,hogy valaki többet alibizik nála.visca el barca írta:én gomesre leszek kíváncsi, 1258 perce van eddig a szezonban, de 3 értelmes megmozdulást nem tudok felidézni tőle. ma is lesz 100 passza, abból 99 1 méteres és 95 messihez megy.
Na ez meglepő, Neymart nem gondoltam hogy kihagyja, kezd formába jönni.visca el barca írta:ofisöl: 1.Ter Stegen 5.Sergio 7.Arda 9.Suárez 10.Messi 12.Rafinha 14.Mascherano 18.J.Alba 21.A.Gomes 22.A.Vidal 23.Umtiti
sokszor mondtam már, hogy rakétát kellene 1x megpróbálni ini helyén és szerepében, a válogatottban is elég gyakran játszik ott.palesz77 írta:Sajnos komolyan gondoltam.zeli39 írta:Es ha még idevesszük palesz77 humoros megjegyzését a Gomes-Busquets-Rakitic trió esetleges kezdőként való szerepeltetéséről ez még bekövetkezhet sajnosDenis nincs, Ini zsinorban 3 meccsen kezdo volt, Rafinha se szokott 2-szer egymas utan kezdeni.. Nekem nagyon adja magat, hogy ez a trio alljon ki a kozeppalyan, meg ha nem is orulnek neki kifejezettebben..
Sajnos komolyan gondoltam.zeli39 írta:Es ha még idevesszük palesz77 humoros megjegyzését a Gomes-Busquets-Rakitic trió esetleges kezdőként való szerepeltetéséről ez még bekövetkezhet sajnos
Iniesta szerintem nem fog kezdeni. Egy kevésbé erős kezdővel akár meg is szenvedhetünk szerintem. Középpálya súlytalan lesz, ha Busi és Ini sem fog játszani. Nehogy az legyen, mint a Málaga vagy az Alavés ellen. De nem akarom az ördögöt a falra festeni.LG írta:A szenvedős meccsek után egy jó lehetőség egy kisebb gálára, én sima többgólos sikert várok Iniesta és Messi remekléssel.
palesz77 írta:Ez meg mindig nem az a topic gyerekek..
Elnézésed kérem ha félreérthető volt, dehogy arról szólt. lassan paranoid leszek....palesz77 írta:Remelem megbeszeltetek, innentol ha ezt folytatnatok, azt privatban.
Ez meg ha annak szolt, hogy kitoroltem az elozo hsz-ed, akkor szolok, hogy azert volt, mert kipontozva karomkodtal. Azt meg tiltja a szabalyzat - itt el lehet olvasni -, eloszor csak javitottam, mint mindenkinel, de ezeket torolni kell. Legkozelebb erre figyelj jobban.hedora írta:Paalesz.. erre meg tényleg nem lehet mit mondani!
RESPECT:)
Ez amugy igaz mindenkire, egyre tobb ilyet kell mostansag torolni.
A beteg nem hal meg - a Barca nem szűnik meg! Ha viszont összedől a ház, akkor a felújítást pártolóknak lett igaza.Normandia írta: Mert a diagnózis mutatná meg a terápiát. Viszont, ha minden "professzor" más diagnózist állít fel, akkor a terápiák is különbözni fognak. Így, folyamatos lesz a vita a tisztasági festés és a felújítást hirdetők között is, oszt lehet, hogy a beteg meghal, vagy a ház dűl össze.
Ez meg ha annak szolt, hogy kitoroltem az elozo hsz-ed, akkor szolok, hogy azert volt, mert kipontozva karomkodtal. Azt meg tiltja a szabalyzat - itt el lehet olvasni -, eloszor csak javitottam, mint mindenkinel, de ezeket torolni kell. Legkozelebb erre figyelj jobban.hedora írta:Paalesz.. erre meg tényleg nem lehet mit mondani!
RESPECT:)
Nem igazán értelek:)csababarca írta:Beidézted a hozzászólásomat, majd tök másokról kezdtél el beszélni, mint amiről mi "vitatkoztunk".
De ha szerinted ez okés, akkor nincs baj, fórumozz így továbbra is.
Jöttél itt divatdrukkerezéssel, 8 pontos hátránnyal, egyebekkel, amikről nem is beszéltünk.