Tényleg Nero. mire fel ez a stílus?
Vagy Te sose formáltál negatív véleményt,mióta szurkolsz a csapatnak?
Most komolyan, én nem értem az ilyeneket.
A jogos kritikák mindig időszerűek,és bizony vannak hiányosságok ebben a szezonban bőven.
Lehet javulni,és fogunk is, meglátjuk mi lesz, de teljesen érthető, ha valakiknek nem annyira tetszik ami most megy.
Fel kéne fogni,hogy nem csak az a szurkoló, aki tövig nyalja az aktuális edző és játékosok hátsóját, hanem az is aki mondjuk képes negatív kritikát megfogalmazni feléjük. Nem lesz attól senki se kevesebb,ha ezt megteszi.
Most ha megengeded, beidézem ide a hozzászólásod, és elmondom részenként én hogy látom, mint divatszurkoló.
Nero. írta:
Hagyjad, nagyon gyengék lettünk. Enriquet evvegen kikell rugni es az egész jatekunkat át kell szervezni mert ennek a Barcának már vége. Mindenképp külsős edző kell, Simeone vagy Klopp, és 3 VKPval kell majd felállni esetleg Neymart kozeppalyaskent jatszatni.
-Nem lettünk gyengék, csak hiba van a rendszerben.
-Kevesen mondják,hogy ki kell rúgni, inkább arról szokott menni a diskurzus, hogy valószínűleg ő fog felmondani.
-Át kell szervezni, mert jelen formájában vérszegény. És itt is azon megy általában az eszmecsere, hogy majd ha Iniesta kimegy, hogy lehetne pótolni. Mert igen, ha ő is kimegy, ahogy Xavi,akkor kell majd valamit változtatni. Xavit is átszervezéssel pótoltuk, gondolom észrevetted.
-Nem mindenképpen, de egy átszervezéshez esetlegesen jobban jönne egy ilyen személy. Mondjuk se Simeonét se Kloppot nem szeretném.
-3 vkp-s dolog nem tudom mire utal, vagyis sejtem hogy kire, de ezt hagyom.
-Neymar középpályán is egy értelmes beszélgetés volt, jöttek pro-kontra érvek, ahogy kell, nem tudom ez is hogy kapcsolódik ide.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."