Tromort77 írta:
Ugyanazokat a köröket futjuk. Általánosságban nem értem, hogy kinek mi fáj ennyire ebben a szezonban. Hogy tök mindegy mi van, csak a fikázás megy a játékosok és az edzők felé egyaránt. Mert ha még kritikákról beszélnénk azt éretném, de ez csak fröcsögés.
Mondjuk most sem én kezdtem, csak reagáltam egy túlzó mondatra. Az én reakcióm is túlzó volt.
De szerintem ez a feldicsérése a játékosainknak is egy hatalmas csapda, egy rózsaszín szemüveg.
És jah, ahányszor látom,hogy valaki leírja,hogy a francia jó, megbízható, akkor fogok ellenvéleményt megfogalmazni, mert az hazugság.
Én is túlzok persze, de tény hogy rengeteg hibával játszik, és kell egy félidő kb mire felveszi a ritmust. Eddig belefért de ki tudja mindig bele fog e.
De ha olyannak kell lenni itt a közhangulatnak,hogy minden szép és jó, és csinosak helyesek a játékosaink, és LE is egy isten, és cuki, akkor nyomhatjuk így is, max én nem veszek részt benne.
Maga a kritika ebben a szezonban sok játékos felé helytálló, most hogy túlzó,vagy sem, attól még jogos.
Feast4 írta:
A másik és akinek nem inge ne vegye magára de sokan azt gondolják hogy egy hasonló képességű játékos kell (lehet) a 4. emberünk mint a kezdők.Pedig ilyen sajnos nem lesz.Ezt a szerepet csak ilyen játékos tűri el.
szerintem csak egészen felesleges a jelenléte a keretben. 3 khvnek kötelező megoldani azt a két posztot, és akkor 4.nek lehetne próbálgatni a fiatalokat is. Pedig én nem vagyok mániákus építsünk be fiatalokat a b-ből fanatikus, de itt pont lehetne.
Volt itt egy személy aki negyedannyi hibával játszott, mégis máglyán égették volna el azok,akik most Matyit ajnározzák. Nekem ez a bajom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."