Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem eddig olyan jól alakult sport szempontból a napon, hogy este inkább filmezekBob_Marley írta:Szép csendben ne felejtsük este Klasszikus.Jó lenne már végre megverni őket. Allez l'OM
Mondjuk nekünk nem is ő kell, hanem az utódja. (Sampaoli)palesz77 írta:Bielsa jövőre a Lille edzője lesz ha minden igaz. VEB, 1 jelölttel kevesebb..
Második gól után átkapcsoltam az Atleticora.visca el barca írta:én vhogy éreztem, hogy nem kell néznem a meccset, inkább filmeztem most helyette. a 30. percben mi volt az a kettős csere, hogy thauvin meg lopez is lejött? nem olvasom sehol h sérültek lettek volna, de azért gyanus hogy két gólos hátrányban lehozta a két, támadásszervezésben leginkább jeleskedő embert...Bob_Marley írta:Elejét néztem, hamar elment a kedv, de látom visszajött a csapat. De persze egy pont se lesz.....Megjött Payet, no party.
én vhogy éreztem, hogy nem kell néznem a meccset, inkább filmeztem most helyette. a 30. percben mi volt az a kettős csere, hogy thauvin meg lopez is lejött? nem olvasom sehol h sérültek lettek volna, de azért gyanus hogy két gólos hátrányban lehozta a két, támadásszervezésben leginkább jeleskedő embert...Bob_Marley írta:Elejét néztem, hamar elment a kedv, de látom visszajött a csapat. De persze egy pont se lesz.....Megjött Payet, no party.
Nem nagyon ertem ezt a Payet-elleni hangulatot. Biztos vagyok benne hogy a pali mehetett volna komolyabb csapatba több pénzért de ő kifejezetten a Marseilllebe akart menni akik jelenleg egy francia középcsapat.Bob_Marley írta:Elejét néztem, hamar elment a kedv, de látom visszajött a csapat. De persze egy pont se lesz.....Megjött Payet, no party.
A Juventus akarja őt nagyon. amúgy olyan Vidal típusú középpályás, hasonlóan forrófejű is.TripleH írta:Bob és Veb, vagy bárki aki néz francia ligát, meséljetek már nekem Corentin Tolissoról.
Ha már statok, van 8 gólja és 3 gólpassza is, a 4 sorozatot egybevéve.Veidt_madridista írta: Túl sok Lyon meccset én sem láttam eddig, de ahogy írtad, hatalmas tehetség. Agilis, nagy munkabírású, lehetetlen elnyomni. Statokat most nem néztem, de elég sok labdát szerez és kulcspasszokat is bőven szokott kiosztani. Igazi modern box-to-box, az ilyen típusú, univerzális játékosoké a jövő. Az angol és főként a francia bajnokság már tele van velük, szerintem a jövőben a La Liga is ebbe az irányba fog elváltani. A David Silva, Isco féle játékosoknak pedig egyre kevesebb létjogosultsága lesz ezzel párhuzamosan.
Túl sok Lyon meccset én sem láttam eddig, de ahogy írtad, hatalmas tehetség. Agilis, nagy munkabírású, lehetetlen elnyomni. Statokat most nem néztem, de elég sok labdát szerez és kulcspasszokat is bőven szokott kiosztani. Igazi modern box-to-box, az ilyen típusú, univerzális játékosoké a jövő. Az angol és főként a francia bajnokság már tele van velük, szerintem a jövőben a La Liga is ebbe az irányba fog elváltani. A David Silva, Isco féle játékosoknak pedig egyre kevesebb létjogosultsága lesz ezzel párhuzamosan.TripleH írta:Bob és Veb, vagy bárki aki néz francia ligát, meséljetek már nekem Corentin Tolissoról.
én két csapat meccsét nem nézem sosem, az egyik a lyon, a másik a psgTripleH írta:Bob és Veb, vagy bárki aki néz francia ligát, meséljetek már nekem Corentin Tolissoról.