Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, klasszis szinten van előre játékban. Konkrétan az egyik legjobb középpályás a mai fociban, és olyan szeme van a játékhoz, mint nagyon keveseknek. Szerintem ha róla van szó nem is a levegőbe beszélek, mert az elmúlt 3 szezonban láttam legaláb 40-50 teljes meccsét, lehet keveset is mondtam, a maradékokból meg láttam az összes kiugratását és stat szerinti cselét, meg is vannak a gépen - éljen a squawkahedora írta:Veratti klasszis szinten van az előre játékban?????
Klasszis INI, klasszis lenne talán még mindig Xavier, de Veratti nagyon nem az, főleg nem ehhez a 2 emberhez képest, az meg hogy nagydarab valaki vagy sem... hát Yaya Touré is az mégis van esze a focihoz, nem is akármilyen!
Az igazság az, hogy legalább annyira komálom a Racingot is. Argentínában ez nem férne össze, de nekem ilyen távolságból talán szabad.visca el barca írta: örülök h van ilyen oldal is, majd nézegetem őket, az argentin focit fél szemmel szoktam követni.
kár azért a "Dale Boca"-ért a végén, addig egészen szimpatikus fickónak tűntél
örülök h van ilyen oldal is, majd nézegetem őket, az argentin focit fél szemmel szoktam követni.madmushroom írta:Sziasztok skacok. Elnézést, hogy "reklámra" használom a fórum felületét de szeretném népszerűsíteni picit a dél-amerikai futballal kapcsolatos blogomat. Aki szereti az őszinte latin-amerikai focit, imádja az argentin temperamentumos futballt az biztosan örülni fog egy ilyen blog születésének. Nagyon megköszönném ha belikeolnátok a facebook oldalamat, hogy minél több emberhez el tudjon jutni. Előre is köszönöm nektek.
blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog" target="_blank
twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Legyetek jók. Hajrá Barca, Dale Boca
Klasszikus óta nem láttam meccset.visca el barca írta:Bob, remélem voltál olyan szerencsés és nem láttad a tegnapi meccsetguantanamoban tuti siker lenne, aki egymás után kétszer végig bírná nézni, azt el is engedhetnék, mert az a büdös életben nem köpne
jó, a lille ellen várható volt egy 0-0, de hogy ilyen silány meccs legyen.... furcsa volt passit a túloldalon látni
Ezzel most egyet értek, ha ez a keret nem fogja megnyerni, akkor soha. Gyakorlatilag nem, hogy a kezdő 11 felrakása lesz fejtörő, de még a pad is.Bob_Marley írta:Három pont mire vonatkozik?PCsabi írta:Francia válogatott...
Lloris/Mandanda/Costil/Areola
Sidibé/Sabaly/Corchia/Sagna
Varane/Koscielny/Zouma/Rami
Umtiti/Laporte/Lenglet/Sakho
Kurzawa/Mendy/Digne/Clichy
N'Zonzi/Bakayoko/Cyprien/Coquelin/Schneiderlin
Kanté/Kondogbia/Sissoko/Tolisso
Pogba/Matuidi/Rabiot/Imbula
O. Dembélé/Coman/Fekir/Ben Arfa
Griezmann/Lacazette/M. Dembélé/Benzema/Giroud/Mbappé/Gameiro
Payet/Martial/Lemar/Valbuena
A leendő világbajnokokat írtad le.
Három pont mire vonatkozik?PCsabi írta:Francia válogatott...
Lloris/Mandanda/Costil/Areola
Sidibé/Sabaly/Corchia/Sagna
Varane/Koscielny/Zouma/Rami
Umtiti/Laporte/Lenglet/Sakho
Kurzawa/Mendy/Digne/Clichy
N'Zonzi/Bakayoko/Cyprien/Coquelin/Schneiderlin
Kanté/Kondogbia/Sissoko/Tolisso
Pogba/Matuidi/Rabiot/Imbula
O. Dembélé/Coman/Fekir/Ben Arfa
Griezmann/Lacazette/M. Dembélé/Benzema/Giroud/Mbappé/Gameiro
Payet/Martial/Lemar/Valbuena
Csúnya lett volna ha a Lorient ellen se ment volna.visca el barca írta:jó h a digi3 a nyomorék palermot adja a két falábú miatt mi meg közben parádézunk
Nyaron 30ert nem kellett Mourinhonak...Bob_Marley írta:Matuidit nagyon bírom, kár hogy rossz csapatban játszik évek óta.De ami az szép, nagyon bevarrta.....
Mi sem bírtunk vele, és nem látom, hogy a visszavágón jobb lenne. Nagyon jó csapat ez a PSG, meg az egész francia bajnokság szépen erősödik. Monaco elrontotta a végét a City ellen, de otthon még igy is lehet esélyük, mert alapvetően jobb csapatnak tartom őket, a Lyon meg az EL-ben volt nagyon meggyőző.TripleH írta:A PSG-nek nagyon durván kellett Draxler is, f**sa a gólokat.