Megértem Norbit, mikor nem örül a topik kihaltságának, bizony szomorú is, viszont az is igaz, hogy néha nem az a lényeg, hogy ki, mikor, mennyit van itt! A lényeg, hogy a csapat együtt legyen, és nyerjen ott, és akkor, amikor kell!!! Ebben pedig remélem nem lesz hiba! Én nagyon bízom a fiúkban, a "B" keretben, szerintem simán meglehet a feljutás! Napról-napra, ahogy közeledik a selejtező engem is elfog egy fura érzés, amolyan torna előtti izgalom, még ha tudom, hogy nem is lehetek ott, ami miatt egyébként továbbra is nagyon szomorkodom! De bízom benne, hogy feljuttok, nagyon-nagyon fogok nektek szurkolni, és persze mobil kapcsolatban leszünk!!!
A torna programját nézve... hát most is összekerültünk a Milannal, aminek örülhetünk, biztos nagyon jó meccset fogunk vívni velük, remélem most MI örülhetünk a végén! Bízom benne, hogy sportszerű mérkőzés lesz - rajtam, rajtunk biztos nem fog múlni!!!
Egyébként Marci nagyon jól mondja, a H.F.C.B.-nek most nem lesz, nem is lehet más célja, mint a "B" csapat bejuttatása a tornára, és az "A" keret tisztes helytállása, illetve továbbjutás a csoportból. Ha ezek megvannak, akkor minden más csak egy kellemes plusz! Persze kétség se férjen ahhoz, hogy szívvel-lélekkel, nagy tűzzel fogunk hajtani, és győzni szeretnénk minden mérkőzésen...
Forcá H.F.C.B., FORCÁ "B" CSAPAT!!!