Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt a Barca indulót? Melyiket is???Marci írta:Akkor már azt a Barca indulót, nem?Bercy írta:Rájöttem a megoldásra!!!!
A torna elött mindenki Metallicat fog hallgatni, az aztán felpörget mindenkit a meccsekre!!!
Akkor már azt a Barca indulót, nem?Bercy írta:Rájöttem a megoldásra!!!!
A torna elött mindenki Metallicat fog hallgatni, az aztán felpörget mindenkit a meccsekre!!!
Sajnos igazat adok Silvának!Melkor írta:Silvanus írta:
Egyébként Marci nagyon jól mondja, a H.F.C.B.-nek most nem lesz, nem is lehet más célja, mint a "B" csapat bejuttatása a tornára, és az "A" keret tisztes helytállása, illetve továbbjutás a csoportból. Ha ezek megvannak, akkor minden más csak egy kellemes plusz! Persze kétség se férjen ahhoz, hogy szívvel-lélekkel, nagy tűzzel fogunk hajtani, és győzni szeretnénk minden mérkőzésen...![]()
Forcá H.F.C.B., FORCÁ "B" CSAPAT!!!Tőled sokkal pozitívabb hozzáállást vártam....
![]()
Szerintem nincsenek nálunk jelentősen erősebb csapatok a tornán, úgyhogy nem lehet más a célunk mint a tornagyőzelem![]()
![]()
Az más kérdés, hogy sok függ a szerencsétől - egy jól eltalált lövés, vagy megpattanó és máris fordul az eredmény - tehát nem biztos, hogy mi leszünk a végső győztesek, de maga a CÉL nem lehet más!!
Silvanus írta:
Egyébként Marci nagyon jól mondja, a H.F.C.B.-nek most nem lesz, nem is lehet más célja, mint a "B" csapat bejuttatása a tornára, és az "A" keret tisztes helytállása, illetve továbbjutás a csoportból. Ha ezek megvannak, akkor minden más csak egy kellemes plusz! Persze kétség se férjen ahhoz, hogy szívvel-lélekkel, nagy tűzzel fogunk hajtani, és győzni szeretnénk minden mérkőzésen...![]()
Forcá H.F.C.B., FORCÁ "B" CSAPAT!!!
Tudom hogy nem feltétlen nekem szól,de én olvasom folyamatosan ,és beírtam hogy megyek szurkolni ,sztem ennél többet most nem tudok hozzátennignorbert írta:Elképesztő pörgős ez a topic, pláne hogy 3 nap múlva selejtezünk... Elszomorító...