Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neki még kell az idő a formába jövéshez. Azért az a sérülése nem volt egyszerű. Az viszont a tegnapi meccsen is látszott, hogy ha a csapa, mint csapat hajt, akkor nélküle is megy, de nyilván Iniesta az Iniesta és ha formába lendül, akkor kihagyhatatlan lesz. Azt se feledjük, hogy elöbb utóbb nélküle kell játszanunk és nem akkora tragédia, ha nélküle is tudunk jól és eredményesen játszani.Subinho írta:Ezt nem igazán értem... Nemrég még azt írta itt mindenki, hogy a mester visszatért és hogy úgy hiányzott nekünk, mint egy falat kenyér! Most meg mindenki teljesen természetesre veszi, hogy padozik. Egy jó formában lévő Iniesta kihagyhatatlan! Pont ezek a meccsek kellettek volna, hogy visszanyerje a formáját! Nem szeretném, ha ő lenne az "új" Rakitic így a szezon vége felé...
Egyenlőre úgy tűnik hogy a jelenlegi szerkezetben csak csere.Subinho írta:Mi a helyzet Iniestával? Lehet tudni, miért nem játszik? Így soha nem fog a sérülése után formába lendülni. Nemrég még ő volt itt mindenki számára a megváltó, most meg már azt olvasom, beáldoznák itt néhányan? Ez most komoly? Mert viccnek elég vacak...
Ez is igaz. Tegnap éppen ezt figyeltem meg nem egy esetben, hogy Businak nem volt lehetősége legtöbbször csak visszapaszra, mert a két oldalon ott álltak a szélsők meg csatárok egymás hegyén hátán a szélső kp-kal együtt.tőle 15 méterre nyakukon a psg játékosokkal. Szóval nem is értem, hogy ebben mi a jó és illyenkor miért nem lehetne visszaállni a régi szisztémára. Mindegy már.S.Agüero írta:Utolsó mondat azért túlzás.
Viszont én nem abban látom a problémát, hogy XY gyenge, hanem LE úgy játszatja a középpályát, ahogyan. Teljesen megfojtja a labdakihozatalokat ezzel, hogy 20 méterre vannak a játékosok egymástól, főleg hogy kiteszi őket a vonal mellé. Vagy ha már ezt teszi, ne a labdakihozatalra helyezze a hangsúlyt, egyszerűen ellentmond a két dolog egymásnak.
Érdekes gondolat, bennem is megfogalmazódott hasonló. A középpálya (és nemcsak a miénk, hanem úgy általánosságban) amúgy is vita téma már egy ideje a fórumon: fizikum és munkabírás vs. kreativitás. Ma láttuk melyik győzött. De nemcsak ma, az egész idei szezonban azok a csapatok mennek nagyot, akiknek a középpályásaik szétfutják az ellenfelet. Én ebben látom a jövőt. Pl. Busquets idén letámadós csapatok ellen még nem tudott jól játszani.hau30 írta:Tudom szentségtörés amit írok,de nézzétek meg mit csinàlt a 2.,3. és 4. gól körül. A legnagyobb baj,hogy nagyban rajta múlik, hogy megy a bugi vagy sem.Ini egyre gyengébb lesz, mint ahogy Busi is. Lehetetlen màr olyan focival tartósan eredményt elérni,mint ami a Barca úgynevezett védjegye. Ha versenyben akarunk maradni akkor bizony min. 1 Kante típusú emberke kell középpàlyàra és bizony jövőre Init,Busit vagy eladni vagy màsod hegedűs poziba rakni. Valahogy úgy tudom elképzelni őket,mint Xavit az utolsó évében.
Mondjuk lehet kellett volna kapnia pár meccset, mielőtt sérülés után rögtön bedobja a rangadóra.hau30 írta:Tudom szentségtörés amit írok,de nézzétek meg mit csinàlt a 2.,3. és 4. gól körül. A legnagyobb baj,hogy nagyban rajta múlik, hogy megy a bugi vagy sem.Ini egyre gyengébb lesz, mint ahogy Busi is. Lehetetlen màr olyan focival tartósan eredményt elérni,mint ami a Barca úgynevezett védjegye. Ha versenyben akarunk maradni akkor bizony min. 1 Kante típusú emberke kell középpàlyàra és bizony jövőre Init,Busit vagy eladni vagy màsod hegedűs poziba rakni. Valahogy úgy tudom elképzelni őket,mint Xavit az utolsó évében.
Ez lehet kb az egyetlen esélyünk ha címeket akarunk nyerni idén.BarcafanTomee írta:Ma végre együtt edzett a csapattal. Remélem most már elkerülik a sérülések és végig bírja a tavaszt.
Helyes vigyázni kell rá mint a hímestojásra.palesz77 írta:A Mundo szerint hétvégén elővigyázatosságból inkább nem fog játszani.
Amúgy se hiszem, hogy pont most létkérdés lesz a játéka.Később viszont nagyon fog még...palesz77 írta:A Mundo szerint hétvégén elővigyázatosságból inkább nem fog játszani.
"Iniesta a talpemelő izmában érzett problémát, ezért kért cserét a szünetben."BarcafanTomee írta:Csak lehet valami sérülése, mert Suarez egy közös kép alá ezt írta:
Yesss! Come on! Great team work!!! Hoping you'll be ok Andres Iniesta
Remélem semmi komoly.