Andrés Iniesta

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.15. 10:15:41

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2557715" target="_blank

örülnék ha az aktív pályafutásának befejeztével is itt maradna és foglalkozna a kis lurkókkal. :D bár nem tudom edzőnek mennyire lenne jó, sztem elég halvérű ahhoz, de ki tudja :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.03.05. 10:36:06

az is lehet, hogy érzi saját magán, hogy nem úgy megy neki ahogy kellene és ezt jelezte LE-nek. ha valaki, akkor ő megteheti, hogy "mester, rohadtul nem érzem a tempót, nem akarok kezdeni, mert jelenleg úgy érzem, hogy nem tudnám segíteni a csapatot)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.03.05. 10:21:05

Subinho írta:Ezt nem igazán értem... Nemrég még azt írta itt mindenki, hogy a mester visszatért és hogy úgy hiányzott nekünk, mint egy falat kenyér! Most meg mindenki teljesen természetesre veszi, hogy padozik. Egy jó formában lévő Iniesta kihagyhatatlan! Pont ezek a meccsek kellettek volna, hogy visszanyerje a formáját! Nem szeretném, ha ő lenne az "új" Rakitic így a szezon vége felé...
Neki még kell az idő a formába jövéshez. Azért az a sérülése nem volt egyszerű. Az viszont a tegnapi meccsen is látszott, hogy ha a csapa, mint csapat hajt, akkor nélküle is megy, de nyilván Iniesta az Iniesta és ha formába lendül, akkor kihagyhatatlan lesz. Azt se feledjük, hogy elöbb utóbb nélküle kell játszanunk és nem akkora tragédia, ha nélküle is tudunk jól és eredményesen játszani.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Subinho
Director del Fútbol

2017.03.05. 08:38:34

Ezt nem igazán értem... Nemrég még azt írta itt mindenki, hogy a mester visszatért és hogy úgy hiányzott nekünk, mint egy falat kenyér! Most meg mindenki teljesen természetesre veszi, hogy padozik. Egy jó formában lévő Iniesta kihagyhatatlan! Pont ezek a meccsek kellettek volna, hogy visszanyerje a formáját! Nem szeretném, ha ő lenne az "új" Rakitic így a szezon vége felé...
Nero.
Llegenda del Barça

2017.03.04. 23:12:29

Subinho írta:Mi a helyzet Iniestával? Lehet tudni, miért nem játszik? Így soha nem fog a sérülése után formába lendülni. Nemrég még ő volt itt mindenki számára a megváltó, most meg már azt olvasom, beáldoznák itt néhányan? Ez most komoly? Mert viccnek elég vacak...
Egyenlőre úgy tűnik hogy a jelenlegi szerkezetben csak csere.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Subinho
Director del Fútbol

2017.03.04. 23:10:01

Mi a helyzet Iniestával? Lehet tudni, miért nem játszik? Így soha nem fog a sérülése után formába lendülni. Nemrég még ő volt itt mindenki számára a megváltó, most meg már azt olvasom, beáldoznák itt néhányan? Ez most komoly? Mert viccnek elég vacak...
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.16. 16:29:27

„Ha még egyszer így játszunk, nem érdemeljük meg, hogy a Barcelona mezét viseljük.”

ilyenkor hiányzik puyol... hazafele kiosztott volna mindenkinek két sallert és egyből észhez tért volna a sok alibikirály :(
Kép
corol
Entrenador del Barça

2017.02.16. 11:43:44

Sajnos Ini felett eljárt az idő, na nem játéktudásban, hanem fizikálisan nem alkalmas már egy gyors, agresszív, rakkolós középpályával rendelkező ellenfél ellen. Leütközik, lefutják, elnyomják....
Subinho
Director del Fútbol

2017.02.15. 15:51:14

A Xavi-Ini-Busi hármas régen általában néhány méterre egymástól játszott, rengeteg gyors háromszögezéssel, amibe sokszor Messi is belépett. Most 15-20 méterekre állnak egymástól, egy passznál azonnal ráugranak a labdára és kontráznak minket, gyakorlatilag nem is tudják a kp-n megtartani, ráadásul pl. egy Gomes nem is egy Xavi passzhatékonyságban. Busi is azóta értékelhetetlen...
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.15. 15:37:31

S.Agüero írta:Utolsó mondat azért túlzás.

Viszont én nem abban látom a problémát, hogy XY gyenge, hanem LE úgy játszatja a középpályát, ahogyan. Teljesen megfojtja a labdakihozatalokat ezzel, hogy 20 méterre vannak a játékosok egymástól, főleg hogy kiteszi őket a vonal mellé. Vagy ha már ezt teszi, ne a labdakihozatalra helyezze a hangsúlyt, egyszerűen ellentmond a két dolog egymásnak. :(
Ez is igaz. Tegnap éppen ezt figyeltem meg nem egy esetben, hogy Businak nem volt lehetősége legtöbbször csak visszapaszra, mert a két oldalon ott álltak a szélsők meg csatárok egymás hegyén hátán a szélső kp-kal együtt.tőle 15 méterre nyakukon a psg játékosokkal. Szóval nem is értem, hogy ebben mi a jó és illyenkor miért nem lehetne visszaállni a régi szisztémára. Mindegy már.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hau30
Capitá del Barça

2017.02.15. 13:13:36

Tegnapi hozzászólásámon kicsit pontosítanék (csöppet idegből írtam). Nyilván egy klub ikonnak nem lehet azt mondani, hogy most kéne menni, mert azt gondoljuk már kevés vagy. Van annyira értelmes ember, hogy ha ezt így érezné,akkor magától mondaná, hogy köszönöm szépen elég volt. Ez nem fog megtörténni szerintem és igen még akár 5 év múlva is tud majd hozzárakni érdemben a csapat teljesítményhez. Sohasem a fizikai teljesítményéből élt. Viszont jövő évtől véleményem szerint nem szabad, hogy Ő legyen az egyik fontos fazon szabász vagy csak úgy, hogy ide kerül egy labdabiztos csúcs feka típusú játékos. Iniesta játéka Busiéval egymásra épül. Xavi távozását még túlélte, de mivel Busi játéka meg van fejtve (feltolt védekezés agresszív szoros emberfogással fűszerezve) és itt értem az alsó szintű spanyol csapatokat is (lásd. Betis), így Iniestának sokkal több energiát kellene beleraknia játékba, hogy ugyanazt a szintet hozza a csapat középpályáka,mint korábban. Ezt viszont már nem tudja megtenni. Jövőre kell valami megoldást találni, mert tényleg nálunk a játékosok tudása nagyon összeintegrálódott. Ha 2-3 ember nem a bevett formula alapján játszik,akkor azzal a többiek játékát is drasztikusan rombolja. Realnál például nem ez van. Ők úgy is sikeresek tudnak lenni,ha van egy-két kiemelkedő teljesítmény és az összes többi hoz egy magához képest közép átlagot vagy gyenge teljesítményt. Ezért van az,ha nálunk nagyon megy a játék,akkor leigázzuk a világot,viszont a Madrid nem annyira, de mégis ott vannak.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.14. 23:39:25

Utolsó mondat azért túlzás.

Viszont én nem abban látom a problémát, hogy XY gyenge, hanem LE úgy játszatja a középpályát, ahogyan. Teljesen megfojtja a labdakihozatalokat ezzel, hogy 20 méterre vannak a játékosok egymástól, főleg hogy kiteszi őket a vonal mellé. Vagy ha már ezt teszi, ne a labdakihozatalra helyezze a hangsúlyt, egyszerűen ellentmond a két dolog egymásnak. :(
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.14. 23:36:23

Most jött vissza sérülésből, nem biztos, hogy őt kell elővenni. Úgy összességében a csapat volt kakis.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.14. 23:30:35

hau30 írta:Tudom szentségtörés amit írok,de nézzétek meg mit csinàlt a 2.,3. és 4. gól körül. A legnagyobb baj,hogy nagyban rajta múlik, hogy megy a bugi vagy sem.Ini egyre gyengébb lesz, mint ahogy Busi is. Lehetetlen màr olyan focival tartósan eredményt elérni,mint ami a Barca úgynevezett védjegye. Ha versenyben akarunk maradni akkor bizony min. 1 Kante típusú emberke kell középpàlyàra és bizony jövőre Init,Busit vagy eladni vagy màsod hegedűs poziba rakni. Valahogy úgy tudom elképzelni őket,mint Xavit az utolsó évében.
Érdekes gondolat, bennem is megfogalmazódott hasonló. A középpálya (és nemcsak a miénk, hanem úgy általánosságban) amúgy is vita téma már egy ideje a fórumon: fizikum és munkabírás vs. kreativitás. Ma láttuk melyik győzött. De nemcsak ma, az egész idei szezonban azok a csapatok mennek nagyot, akiknek a középpályásaik szétfutják az ellenfelet. Én ebben látom a jövőt. Pl. Busquets idén letámadós csapatok ellen még nem tudott jól játszani.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.14. 23:19:15

Ezzel nem értek egyet, mert Init tizenkettedik embernek 40 évesen is lehetne használni, Busquets mellé viszont mindig is kellett, aki betudott neki segíteni. Gomes nagyon hullámzó, Rakitic is. Azzal egyetértek, hogy Kanté féle arcokra nagy szükség lenne, erő a kulcs a szememben a jövőt tekintve, de nem kell elmenni odáig. Nzonzi se véletlenül lett hónap játékosa, benne minden benne lenne, de nem is feltétlen rögtön ki kellene cserélni a csapatot. LE megfáradt ezt aláírom, kitenni nyilván nem fogják és "etikátlan" is lenne egy ilyen sikeres emberrel. Év végén feláll és megkapja a megérdemelt elismerését, elbúcsúztatjuk stb. Utána olyan kell, aki ismét tud életet lehelni a srácokba, mert a képesség megvan.

A main Iniesta viszont tényleg pocsék volt, sokan Gomest vették elő, ő se villogott, de legalább felért. Úgy ahogy van fizikálisan megettek minket középen és nem egy vagy két ember miatt. En bloc az egész meghalt most.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.14. 23:15:19

hau30 írta:Tudom szentségtörés amit írok,de nézzétek meg mit csinàlt a 2.,3. és 4. gól körül. A legnagyobb baj,hogy nagyban rajta múlik, hogy megy a bugi vagy sem.Ini egyre gyengébb lesz, mint ahogy Busi is. Lehetetlen màr olyan focival tartósan eredményt elérni,mint ami a Barca úgynevezett védjegye. Ha versenyben akarunk maradni akkor bizony min. 1 Kante típusú emberke kell középpàlyàra és bizony jövőre Init,Busit vagy eladni vagy màsod hegedűs poziba rakni. Valahogy úgy tudom elképzelni őket,mint Xavit az utolsó évében.
Mondjuk lehet kellett volna kapnia pár meccset, mielőtt sérülés után rögtön bedobja a rangadóra.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
hau30
Capitá del Barça

2017.02.14. 23:13:25

Tudom szentségtörés amit írok,de nézzétek meg mit csinàlt a 2.,3. és 4. gól körül. A legnagyobb baj,hogy nagyban rajta múlik, hogy megy a bugi vagy sem.Ini egyre gyengébb lesz, mint ahogy Busi is. Lehetetlen màr olyan focival tartósan eredményt elérni,mint ami a Barca úgynevezett védjegye. Ha versenyben akarunk maradni akkor bizony min. 1 Kante típusú emberke kell középpàlyàra és bizony jövőre Init,Busit vagy eladni vagy màsod hegedűs poziba rakni. Valahogy úgy tudom elképzelni őket,mint Xavit az utolsó évében.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.02.02. 18:19:22

BarcafanTomee írta:Ma végre együtt edzett a csapattal. Remélem most már elkerülik a sérülések és végig bírja a tavaszt. [-o<
Ez lehet kb az egyetlen esélyünk ha címeket akarunk nyerni idén.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.02. 17:29:53

Ma végre együtt edzett a csapattal. Remélem most már elkerülik a sérülések és végig bírja a tavaszt. [-o<
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.21. 15:36:45

Andres Iniesta will be offered a lifetime contract renewal, which allows him to continue playing for Barça until he wishes to. [Diario Sport]
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.21. 01:00:48

palesz77 írta:A Mundo szerint hétvégén elővigyázatosságból inkább nem fog játszani.
Helyes vigyázni kell rá mint a hímestojásra.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2017.01.21. 00:38:10

palesz77 írta:A Mundo szerint hétvégén elővigyázatosságból inkább nem fog játszani.
Amúgy se hiszem, hogy pont most létkérdés lesz a játéka.Később viszont nagyon fog még...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.20. 12:59:17

A Mundo szerint hétvégén elővigyázatosságból inkább nem fog játszani.
etooka9
Capitá del Barça

2017.01.19. 23:53:11

BarcafanTomee írta:Csak lehet valami sérülése, mert Suarez egy közös kép alá ezt írta:

Yesss! Come on! Great team work!!! Hoping you'll be ok Andres Iniesta

Remélem semmi komoly. [-o<
"Iniesta a talpemelő izmában érzett problémát, ezért kért cserét a szünetben."

Én ezt olvastam, nem tűnik komolynak.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.01.19. 23:45:10

Csak lehet valami sérülése, mert Suarez egy közös kép alá ezt írta:

Yesss! Come on! Great team work!!! Hoping you'll be ok Andres Iniesta

Remélem semmi komoly. [-o<
Válasz küldése