2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én sajnos nem látok arra esélyt, hogy a vezetőség elengedje, de neked legyen igazad, és menjen. Szerintem mindkét fél jobban járna így.visca el barca írta:ne felejtsük, hogy neki van az egyik legpénzéhesebb ügynöke a világon. cr-t, hameszt, di mariat, costát, renato sanchest is ő képviseli, egy marék molylepkét is képes milliókért eladni. reménykedem benne, ha látja, hogy nem megy a gyereknek (márpedig nem megy), akkor gyorsan rásózza valaki másra mielőtt teljesen elértéktelenedik.Legendinho írta:Gomest (utóbbi eladására mondjuk szerintem nincs esély)
ne felejtsük, hogy neki van az egyik legpénzéhesebb ügynöke a világon. cr-t, hameszt, di mariat, costát, renato sanchest is ő képviseli, egy marék molylepkét is képes milliókért eladni. reménykedem benne, ha látja, hogy nem megy a gyereknek (márpedig nem megy), akkor gyorsan rásózza valaki másra mielőtt teljesen elértéktelenedik.Legendinho írta:Gomest (utóbbi eladására mondjuk szerintem nincs esély)
Iniestát lassan ideje lenne elxavisodnia, mármint abban az értelemben, hogy az utolsó éveiben a Maestro is egyre hátrébb szorult és kiegészítő emberként adott mindig nagy pluszt. Ezzel szemben sajnos jelenleg ő a középpálya megmentője, ha nem játszik/sérült/rossz napja van a kreativitásunk 0... Úgyhogy oda sürgősen kellene vki, de aki erősítést jelenthetne az olyan csapatnál van, akik vagy egyáltalán nem szorulnak rá az eladásra (Verratti -> PSG, Hazard -> Chelsea) vagy aki a világklasszissá váláshoz a legkisebb potenciált is mutatja, annak meg olyan ára van, hogy négy szemem esik ki egyszerre (Renato Sanchez, Martial -> potenciálisan 80M...)nagyatyesz írta:Szóval 3 középpályás, cseresorral együtt 6 kiadó hely...
Nálam Ini maradása az alap. Ő lehet öregszik, de minden meccsen meg tudja húzni a váratlant.
Ha már kölcsönadod, biztosan nem jönnek vissza, ha nem elég jók nem is baj. Azért Rafinha a sérülése miatt esett vissza tavaly, idén már láthattunk szép dolgokat tőle, kár lenne, ha elmenne.én vagy Rafinhát, vagy Denist erőltetném. Nekem itt annyi bajom van, hogy mindkettő elég kiegyensúlyozatlan. Tudnak jó dolgokat, de sokszor nagyon szürkék. Bár én bírom mindkettőt, de lehet jobb volna legalább kölcsönadni az egyiket, és erőltetni a másikat, mert fiatal koruknál fogva nekik kapni kellene a játékperceket.
Nem hinném. Ifikre jellemző rutintalansága valamilyen szinten nyilván van, de stabilan hozza a játékát most a Granadában is, szerintem amennyire lehet, kész van a feladatra. De ha egy Gomes folyamatosan kaphatja a lehetőséget ennyi fejlődést mutatva, akkor őt is bőven elbírná a csapat, még ha esetleg gyengébben is kezdene - amit én speciel kétlek.nagyatyesz írta:Sampert visszahozni a cseréjének? Én nagyon sokat nem látom őt játszani, de sokan sok jó írnak róla. Vagy még éretlen lenne ide?
Hidd el hogy nagyon sok komoly edző a nevét adná ehhez, és hidd el hogy egy edző a nevét is fogja adni hozzá hatalmas örömmel.zeli39 írta: Szinte leírod ugyan azt a kezdőt amivel hónapok óta szenvedünk pár emberrel kiegészülve :-)Az X -helyére behelyettesítek egy jobb oldali védőt és egy középpályást.Nem gondolnám,hogy ehhez egy komoly edző is a nevét adná.
Lehet, hogy a 14/15-ös szezonban ezek megvoltak - bár azért az, hogy Rakitic volt a vezér, Iniéknek meg inkább csak momentumai voltak, szerintem nem teljesen a valóságot fedi, 15/16-ban meg főleg, és Piqué szintén játszott már klasszis szinten huzamosabb ideig azóta is -, de 13/14-ben ugyanezek a jóslatok elhangzottak. Busi mellett elment a foci, a Barca játéknak leáldozott, stbstb. De például ha úgy építünk támadásokat, hogy labdavesztés után rögtön fel tudja mindenki venni a pozícióját védekezésben, nem futkosni kéne hozzá, akkor Busi mellett nem lenne 10 m-es szabad terület néha, és jobban védekezne ő is. De igaz ez az egész csapatra szerintem. Nem azt mondom, hogy Inire a végtelenségig lehet építeni, de 2 éve szinte folyamatosan eszméletlen magas szinten játszik, erre egy 4-0-ás meccs után már olyanokat is olvastam itt - nem tudom kitől -, hogy úgy tűnik kiöregedett ő is. Ez jellemző nagyon a szurkolótáborra amúgy, 1-1 gyengébb időszak után totális megújulás kell, leáldozott mindenkinek, stbstb. Kell változtatás, egyértelmű, frissíteni a kell a dolgokon, ez is tiszta sor, de szerintem a pánik mértéke egyeseknél nagyobb, mint azt a valós helyzet megköveteli. Egy jól kiválasztott új edző rengeteget tud adni egy csapatnak, Pep és Lucho is szinte ugyanazzal a maggal nyert első szezonjában meg mindent, amit az előző évben lefociztak nem egyszer. Azért mondom, hogy szinte, mert a frissítés kell, az új elképzelésekhez kell új ember is biztos, az említett edzőknek is kellettek új kulcsjátékosok, de nem hiszem, hogy indokolt egy totális újragondolás azért..zeli39 írta:...
zeli39 írta: Szinte leírod ugyan azt a kezdőt amivel hónapok óta szenvedünk pár emberrel kiegészülve :-)Az X -helyére behelyettesítek egy jobb oldali védőt és egy középpályást.Nem gondolnám,hogy ehhez egy komoly edző is a nevét adná.
Ő is azon kevesek közé tartozik, aki jó lehet. Ezt sajnos előre nem lehet kijelenteni senkiről. De ő benne megvan a képesség hogy akár itt is fontos játékos lehessen. Én örülnék neki is.kukeckeee írta:Coutinho nevét miért nem olvasom sehol?ha valaki képes lehet hasonlóra mint Iniesta akkor az ő. Cselez, védekezik és hatalmas gólokra is képes. Szerintem magasan ő lenne a legjobb vétel. Nem mellesleg Neymar is biztos örülne neki
Pedig nagyjából ennyiért lehet jelenleg jó korban lévő, de már tapasztalt klasszist venni.crixus írta:de szerintem nagy csapatból 70 millió körüli összegért nem fogunk középpályást venni.
Én örülnék az általad említett bármelyik névnek, de szerintem nagy csapatból 70 millió körüli összegért nem fogunk középpályást venni.JimmyJump írta:Nem látom reálisnak, hogy igazolunk a középpályára, jövőre Busquets, Iniesta, Rakitic, Gomes, Roberto, Rafinha és D. Suárez pályázik három posztra, közülük legalább 2-3-at ki kellene tenni, hogy beférjen egy kezdő kaliberű ember. Persze teljesítmények alapján ez reális lehetne, de szerintem nem fog megtörténni.
Ha mégis, akkor Verrattit, vagy Kokét tudnám elképzelni az ismert nevek közül, illetve nekem régóta Vidal a favoritom.