Élő közvetítések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Lehet túloztam és csak 5.
Nálam nem csak az a hiba ha elad egy labdat, meg hasonlók.
Rosszul helyezkedik nagyon sokszor, csak az első 10 percben volt 2 olyan indítás, ami átszállt felette mert tragikusan helyezkedett.
Amúgy kell neki fél óra a pályán mire üzemi hőfokra kerül, utána már nagy vaj nem szokott vele lenni.
Addig bohockodunk még kapni fogunk egyet amúgy.
Nálam nem csak az a hiba ha elad egy labdat, meg hasonlók.
Rosszul helyezkedik nagyon sokszor, csak az első 10 percben volt 2 olyan indítás, ami átszállt felette mert tragikusan helyezkedett.
Amúgy kell neki fél óra a pályán mire üzemi hőfokra kerül, utána már nagy vaj nem szokott vele lenni.
Addig bohockodunk még kapni fogunk egyet amúgy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Szerintem ezek gólt akarnak lőni. Ne hagyjuk!
-
- Jugador del Barça
3-4 labdaszerzés a portugál érdeme, egyébként tökéletesen játsza a bújócska nevű játékot.brownieheaven írta:Hát, Gomes szerintem egy nem rossz szintet ér ma el... egy Leganes ellen.
Lehet hogy sokat passzol, de kb mindig 3 métereseket vállal csak. Hátra bem rossz, de pl. Rakéta duplaannyit dolgozik hátra, előrefele csak Rafi képes valamicskét felmutatni.

"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na a másik szegény Matyi, volt hibája, de 6-7? Nem tudom, azt láttam javított, tisztázott, extrát szerelt. Az sokkal nagyobb gáz, hogy ő is ott van meg más is, s elfejelnek beadást.

Nem vagyunk rosszak, viszont jó lenne a következő félidőben még minimum kettőt rúgni. Gomes nekem ma sem tetszik, bár most jobb, mint amilyen a PSG ellen volt.
A következő félidőben a lényeg, hogy biztosítsuk be a győzelmünket. Ezen kívül pedig lehetőleg ne sérüljön le senki, nagyon nem jönne most jól, ha valaki kiesne.
Visca El BARCA!!!
A következő félidőben a lényeg, hogy biztosítsuk be a győzelmünket. Ezen kívül pedig lehetőleg ne sérüljön le senki, nagyon nem jönne most jól, ha valaki kiesne.
Visca El BARCA!!!

Mióta a kupában Cillessen bizonyított azóta ilyen jó, legalábbis nekem úgy tűnik. Úgy látszik kell, hogy legyen mögötte egy erős opció, hogy kicsit jobban motiválva legyen. Jelenleg tényleg zseniális.palesz77 írta:Vicces amúgy, hogy mióta volt itt téma pár hónapja - akkor jogosan is -, hogy nem nagyon van meccsben tartó védése, azóta szinte az összes meccsen volt legalább 1 ilyen megmozdulása..Ma is fog mint a kék festék eddig, maradjon is ez a forma végig.
-
- Jugador del Barça
Semmi gondom a bagóssal, teljesen szimpatikus csak egy tétmérkőzésen ha valaki úgy fordul mint a körtéren a csuklós hetes...
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
Szerintem, csak irónia. Mert ennél gyengébb teljesítményt nehéz lenne összehozni. Volt egy jó passza, amit lehet nem is úgy akart.Zsazsa Jr írta:Biztos jó meccset nézel?! Az első 15 percben csak őt figyeltem és mintha pályán sem lenne...nem megjátszható, annyira rosszul helyezkedik, 1-2 eladott labdára, meg 1 megnyert fejpárbajra emlékszem tőle...Bob_Marley írta:Ma Gomes kifejezetten jól játszik szerintem. Végre megint olyat mutat, amiért én még hiszek benne. Párharcokat fog, labdát nem szórja el. Persze ez a Leganes, de mostanában voltak gyengébb meccsei az Atletico idegenbeli óta.
Ez kellett. Adta volna magát, hogy kapunk egy megpattanó gólt. D: De szerencsére nem így lett.
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Hát, Gomes szerintem egy nem rossz szintet ér ma el... egy Leganes ellen.
Lehet hogy sokat passzol, de kb mindig 3 métereseket vállal csak. Hátra bem rossz, de pl. Rakéta duplaannyit dolgozik hátra, előrefele csak Rafi képes valamicskét felmutatni.
Biztos jó meccset nézel?! Az első 15 percben csak őt figyeltem és mintha pályán sem lenne...nem megjátszható, annyira rosszul helyezkedik, 1-2 eladott labdára, meg 1 megnyert fejpárbajra emlékszem tőle...Bob_Marley írta:Ma Gomes kifejezetten jól játszik szerintem. Végre megint olyat mutat, amiért én még hiszek benne. Párharcokat fog, labdát nem szórja el. Persze ez a Leganes, de mostanában voltak gyengébb meccsei az Atletico idegenbeli óta.
Ez kellett. Adta volna magát, hogy kapunk egy megpattanó gólt. D: De szerencsére nem így lett.
a középen erőltetett körömpasszok átláthatóak és egyelőre hatástalanok. Suarez időnként az ellenfél védelmét erősíti...annyi tetszik, hogy van iram mindenki hajt, az már kevésbé, hogy egy Leganés is simán lekontráz bennünket..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nero. írta:
Az mindegy, Mathieut nem szeretjuk es kesz!!!
6-7 Matyi hibára jut egy Umtiti.
Tényleg ugyanaz a teljesítmény. istenem.
Gomes a végére feljavult szerintem, legalábbis szerzett két labdát.

TS meg nagyon jól véd mostanában, bravúrt bravúrra halmoz, 1v1eket nyer végre. Így tovább.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Rakitic nekem ma tetszik, bár nem sokat ad ő se a támadásokhoz, de ez a stílus hiányzott keddről. Ütközik, rombol, belemegy a párharcokba. Rafinha soso, a végén ez az eladott labda nagyon nem kellett volna, amúgy a szokásos játékát hozza mezőnyben. Jó alap, de úgy semmi egyéb. SR nagyon homály néha, Dinge jobb nála ma. Gomes Gomes szintet hoz, ezen a poszton több potenciállal rendelkező ember is van a klub kötelékein belül is.. Az MSN elég vállalhatót hoz, bár sok a hiba azért sajnos az utolsó megoldásokban. A 2 francia meg átlagos, nem áthatolhatatlan falak ma, de Matyi utolsó emberes mentése azért ott volt a szeren. A legjobb sajnos egy Leganes ellen hazai pályán MAtS, sokat elmond a meccsről.. Vicces amúgy, hogy mióta volt itt téma pár hónapja - akkor jogosan is -, hogy nem nagyon van meccsben tartó védése, azóta szinte az összes meccsen volt legalább 1 ilyen megmozdulása..
Ma is fog mint a kék festék eddig, maradjon is ez a forma végig.

Japp.Normandia írta:Most akkor Gomes a vkp, mert mintha folyamat ő lenne ott?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egy nagyon gyenge passza volt két ember közé. És mire leírtam volt még kettő.Normandia írta:Most akkor Gomes a vkp, mert mintha folyamat ő lenne ott?
Bob nem egy meccset nézünk. Kimondottan figyeltem, labda alig ment át rajta, volt két jó és két rossz passza. Kb ennyi 45 perc alatt. Játékhoz sokat nem tett.

Legtöbb passza volt a kp-sok közül. Nem egy-két labda ment át rajta.

- Normandia
- Director del Fútbol
Most már csak a többi 10-nek kellene.Tromort77 írta:Na pontosan ezt vártam MAtS-től. Örülök, hogy így formába jött.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Az mindegy, Mathieut nem szeretjuk es kesz!!!Nyiri81 írta:Aztán amikor elfektették Umititit, Matyi mentette meg.D.i.N.h.O írta:Umtiti Matyika helyett is dolgozik, de jó..
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Normandia
- Director del Fútbol
Most akkor Gomes a vkp, mert mintha folyamat ő lenne ott?
Bob nem egy meccset nézünk. Kimondottan figyeltem, labda alig ment át rajta, volt két jó és két rossz passza. Kb ennyi 45 perc alatt. Játékhoz sokat nem tett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2017.02.19. 21:34:56-kor.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Stéga durván feljavult az utóbbi hetekben.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Legalább a kapusunk bizonyít!
TS "könnyű" védés