Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3-4 labdaszerzés a portugál érdeme, egyébként tökéletesen játsza a bújócska nevű játékot.brownieheaven írta:Hát, Gomes szerintem egy nem rossz szintet ér ma el... egy Leganes ellen.
Lehet hogy sokat passzol, de kb mindig 3 métereseket vállal csak. Hátra bem rossz, de pl. Rakéta duplaannyit dolgozik hátra, előrefele csak Rafi képes valamicskét felmutatni.
Mióta a kupában Cillessen bizonyított azóta ilyen jó, legalábbis nekem úgy tűnik. Úgy látszik kell, hogy legyen mögötte egy erős opció, hogy kicsit jobban motiválva legyen. Jelenleg tényleg zseniális.palesz77 írta:Vicces amúgy, hogy mióta volt itt téma pár hónapja - akkor jogosan is -, hogy nem nagyon van meccsben tartó védése, azóta szinte az összes meccsen volt legalább 1 ilyen megmozdulása..Ma is fog mint a kék festék eddig, maradjon is ez a forma végig.
Szerintem, csak irónia. Mert ennél gyengébb teljesítményt nehéz lenne összehozni. Volt egy jó passza, amit lehet nem is úgy akart.Zsazsa Jr írta:Biztos jó meccset nézel?! Az első 15 percben csak őt figyeltem és mintha pályán sem lenne...nem megjátszható, annyira rosszul helyezkedik, 1-2 eladott labdára, meg 1 megnyert fejpárbajra emlékszem tőle...Bob_Marley írta:Ma Gomes kifejezetten jól játszik szerintem. Végre megint olyat mutat, amiért én még hiszek benne. Párharcokat fog, labdát nem szórja el. Persze ez a Leganes, de mostanában voltak gyengébb meccsei az Atletico idegenbeli óta.
Ez kellett. Adta volna magát, hogy kapunk egy megpattanó gólt. D: De szerencsére nem így lett.
Biztos jó meccset nézel?! Az első 15 percben csak őt figyeltem és mintha pályán sem lenne...nem megjátszható, annyira rosszul helyezkedik, 1-2 eladott labdára, meg 1 megnyert fejpárbajra emlékszem tőle...Bob_Marley írta:Ma Gomes kifejezetten jól játszik szerintem. Végre megint olyat mutat, amiért én még hiszek benne. Párharcokat fog, labdát nem szórja el. Persze ez a Leganes, de mostanában voltak gyengébb meccsei az Atletico idegenbeli óta.
Ez kellett. Adta volna magát, hogy kapunk egy megpattanó gólt. D: De szerencsére nem így lett.
Nero. írta:
Az mindegy, Mathieut nem szeretjuk es kesz!!!
Japp.Normandia írta:Most akkor Gomes a vkp, mert mintha folyamat ő lenne ott?
Egy nagyon gyenge passza volt két ember közé. És mire leírtam volt még kettő.Normandia írta:Most akkor Gomes a vkp, mert mintha folyamat ő lenne ott?
Bob nem egy meccset nézünk. Kimondottan figyeltem, labda alig ment át rajta, volt két jó és két rossz passza. Kb ennyi 45 perc alatt. Játékhoz sokat nem tett.
Most már csak a többi 10-nek kellene.Tromort77 írta:Na pontosan ezt vártam MAtS-től. Örülök, hogy így formába jött.
Az mindegy, Mathieut nem szeretjuk es kesz!!!Nyiri81 írta:Aztán amikor elfektették Umititit, Matyi mentette meg.D.i.N.h.O írta:Umtiti Matyika helyett is dolgozik, de jó..