Utóbbinak a fődupláját 11/9-ig figyeltem, kb egy hete így állt, ami finoman szólva parádé

Raider single x-je meg kb 50%-os...szerényen.
Nem feltétkenül ezt akarom csinálni pláne nem most csak arra akartam kilyukadni hogy szerintem minden üzletben a legfontosabb a reklám és a marketing. Bármibe is kezdek biztos hogy az első évekbe az utolso forint bevételt is reklámra költöm.Nero. írta:
Kívánom hogy sikerüljön. Mondjuk ebben a tippelgetős bizniszben hosszútávon nem sok potenciált látok, persze akár össze is jöhet, a hülyékből lehet a legtöbb pénzt csinálni.
Nem feltétkenül ezt akarom csinálni pláne nem most csak arra akartam kilyukadni hogy szerintem minden üzletben a legfontosabb a reklám és a marketing. Bármibe is kezdek biztos hogy az első évekbe az utolso forint bevételt is reklámra költöm.Zolee23 írta:Kívánom hogy sikerüljön. Mondjuk ebben a tippelgetős bizniszben hosszútávon nem sok potenciált látok, persze akár össze is jöhet, a hülyékből lehet a legtöbb pénzt csinálni.Nero. írta: M1en főműsor időbe 5x30 mp 200 000 forint, tudom mert már korábban másnak megérdeklődtem. Szóval 2-3 millióból már lehet marketinget csinálni.
Kívánom hogy sikerüljön. Mondjuk ebben a tippelgetős bizniszben hosszútávon nem sok potenciált látok, persze akár össze is jöhet, a hülyékből lehet a legtöbb pénzt csinálni.Nero. írta: M1en főműsor időbe 5x30 mp 200 000 forint, tudom mert már korábban másnak megérdeklődtem. Szóval 2-3 millióból már lehet marketinget csinálni.
Hülyítette a stábot, mert nem ezért hívták be, bár ezzel jól járt a tv2, tube-on a legfelkapottabb videó.miro. írta:Hujber Feri mokkas videoja? Velemeny?
Szerintem meghokkento volt..:Kivancsi lennek ra hogy mi volt az igazi celja ennek az egesznek.Nero. írta:Sok nyála nem volt meg a szemei is érdekesen álltak, mindenesetre jót szakadtam rajta.miro. írta:Hujber Feri mokkas videoja? Velemeny?
Sok nyála nem volt meg a szemei is érdekesen álltak, mindenesetre jót szakadtam rajta.miro. írta:Hujber Feri mokkas videoja? Velemeny?
Ott van a Seat hátuljánMatsMessi írta:Valaki véletlen nem tudja, hogy LEON nevű felhasználóval mivan? Nagyon szimpatikus volt régen!
ÁÁÁ értemS.Agüero írta:Léon, a profi.Nézd meg, ha még nem láttad.
Na most ezt nem értemMQuCsabi írta:Profi lett... :$
M1en főműsor időbe 5x30 mp 200 000 forint, tudom mert már korábban másnak megérdeklődtem. Szóval 2-3 millióból már lehet marketinget csinálni.Zolee23 írta:Ti azért kicsit álomvilágban éltek. 5 millióból földek meg tenyésztés, 2-3 millábol TV meg rádió reklámok.![]()
![]()
![]()
![]()
Inkább uzsorázzatok, ahhoz ennyi is elég. ()
Szerencsejátékot meg csinálni kell, nem játszani. Egyébként ez az X-re fogados taktika működik, csak kell hozza min. 7 számjegyű tőke, és okosan kell csapatot választani.
Ja hát az ilyen bolond korszakon mindenki átesikFiatalság, bolondság
Ekkora extázist és euforiát kb. a legdurvább éjszakai korszakomba éreztem utoljára.Messias2 írta:Ma se fogok aludni az biztos.
Egyelőre az én kezem is remeg, mint csababarcának.
Mindenesetre holnapi nap folyamán újranézem a meccset.
Ja, és bontottam egy Finlandiát.
Nincs más választásod ha bekorlátoznak.S.Agüero írta:Nem éri meg. Sokkal rosszabbak az oddsok. 90% körül van a kifizetés a tippmixnél, míg a Beten és a társain 95 körüli.Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.