Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha valaki átlagban megcsinálja a 30/20-at, akkor ott is hagyhatod a munkádNero. írta:Nem tudom még nincs nagy tapasztalatom mindenesetre érdekes ezen eddig nem is agyaltam hogy minden nap duplázót játszani, elég jó pénzt lehet szakítani vele ha a 30/20 megvan legalább.
Eddig 16/11.
Raider döntetlenjeit nem rakod?
Akkor rosszul gondolodNero. írta:Abban igazatok van hogy plusszos, de amellett kitartok hogy 15/10 (3/2) kettes szorzót hozni nem akkora szám főleg hogy gyakran 2-3 meccsből hozza őket. Pont ma írta hogy ennél tobbet vár magától. De ha hónap végén 30/20-22vel zár akkor érdemes elkezdeni őt is.
Bob_Marley írta:
Hujber egy tehetséges színésznek indult, de nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket. Beszél össze-vissza, hogy odakerüljön. Mindenki lehet véleménye, de nagyon fontos, hogy másokat ne sértsen meg,mert a szólásszabadság alap emberi jog, de addig terjed, amíg más alap emberi jogokat nem sért.
A 15/10 az elég szép, azonnal szóljon, aki ennél jobbat tud, főleg h ingyen adja a gyerekNero. írta:Nem sajnos még nincs meg a bet accountom de mindkettőt figyelem.recrea írta:Nero, teszed Raidert vagy Robint?
Utóbbinak a fődupláját 11/9-ig figyeltem, kb egy hete így állt, ami finoman szólva parádéNa, pont írja haver, h most 15/10, az se rossz.
Raider single x-je meg kb 50%-os...szerényen.
Robin jól indult de most 15/10el áll az azért nem olyan egetrengető duplázásnál, de mondjuk még mindig pluszos bár elég komoly alaptét kell hozzá.
Raiderhez még nem fizettem be, de eg haverom már igen ő minden nap mutatja miket rak ki bár így kívülről elég nehéz átlátni mert van 6 különböző rovata.
Nem sajnos még nincs meg a bet accountom de mindkettőt figyelem.recrea írta:Nero, teszed Raidert vagy Robint?
Utóbbinak a fődupláját 11/9-ig figyeltem, kb egy hete így állt, ami finoman szólva parádéNa, pont írja haver, h most 15/10, az se rossz.
39/20 döntetlen kb. egy hónap alatt, kegyetlenS.Agüero írta:Ezt hogy a fenébe csinálják?recrea írta:Nero, teszed Raidert vagy Robint?
Raider single x-je meg kb 50%-os...szerényen.Azért ez nem rossz, 15-ös ROI legalább, komoly.
Ezt hogy a fenébe csinálják?recrea írta:Nero, teszed Raidert vagy Robint?
Nem feltétkenül ezt akarom csinálni pláne nem most csak arra akartam kilyukadni hogy szerintem minden üzletben a legfontosabb a reklám és a marketing. Bármibe is kezdek biztos hogy az első évekbe az utolso forint bevételt is reklámra költöm.Nero. írta:
Kívánom hogy sikerüljön. Mondjuk ebben a tippelgetős bizniszben hosszútávon nem sok potenciált látok, persze akár össze is jöhet, a hülyékből lehet a legtöbb pénzt csinálni.
Nem feltétkenül ezt akarom csinálni pláne nem most csak arra akartam kilyukadni hogy szerintem minden üzletben a legfontosabb a reklám és a marketing. Bármibe is kezdek biztos hogy az első évekbe az utolso forint bevételt is reklámra költöm.Zolee23 írta:Kívánom hogy sikerüljön. Mondjuk ebben a tippelgetős bizniszben hosszútávon nem sok potenciált látok, persze akár össze is jöhet, a hülyékből lehet a legtöbb pénzt csinálni.Nero. írta: M1en főműsor időbe 5x30 mp 200 000 forint, tudom mert már korábban másnak megérdeklődtem. Szóval 2-3 millióból már lehet marketinget csinálni.
Kívánom hogy sikerüljön. Mondjuk ebben a tippelgetős bizniszben hosszútávon nem sok potenciált látok, persze akár össze is jöhet, a hülyékből lehet a legtöbb pénzt csinálni.Nero. írta: M1en főműsor időbe 5x30 mp 200 000 forint, tudom mert már korábban másnak megérdeklődtem. Szóval 2-3 millióból már lehet marketinget csinálni.
Hülyítette a stábot, mert nem ezért hívták be, bár ezzel jól járt a tv2, tube-on a legfelkapottabb videó.miro. írta:Hujber Feri mokkas videoja? Velemeny?
Szerintem meghokkento volt..:Kivancsi lennek ra hogy mi volt az igazi celja ennek az egesznek.Nero. írta:Sok nyála nem volt meg a szemei is érdekesen álltak, mindenesetre jót szakadtam rajta.miro. írta:Hujber Feri mokkas videoja? Velemeny?
Sok nyála nem volt meg a szemei is érdekesen álltak, mindenesetre jót szakadtam rajta.miro. írta:Hujber Feri mokkas videoja? Velemeny?
Ott van a Seat hátuljánMatsMessi írta:Valaki véletlen nem tudja, hogy LEON nevű felhasználóval mivan? Nagyon szimpatikus volt régen!
ÁÁÁ értemS.Agüero írta:Léon, a profi.Nézd meg, ha még nem láttad.