sas21 írta:Szerintem már igy is elég jó a csapat! Nálam Oleguer lóg ki a sorból, sztem köze nincs a Barcához, messzeg alúlteljesít (pl. BL döntő, Bilbao meccs...)
Zambrotta télleg jól jönne, de azér nehéz lenne megszerezni, de ha ő nem jönne, akkor Chivu is jó lenne! Szeretem Gio-t, de már csak 1-2 éve van max., hiszen már 31 éves.... Csatárnak meg Gudjohnsen lenne jó megoldás, ugyanis ő egy univerzális játékos, bevethető akár még fedezetként is! De nem szabad megfeledkezni Ezquerroról sem, hisz ő is csatár! Forlán meg 1 nagykalap [auto_cenzúra]!!!
Hát érdekes egy vélemény. Egy pillanatra felmerült bennem, h egy kicsit divatdrukker vagy. Ha Oleguer hibái mellett csak a bl döntőt meg az utsó meccsek egyikét hozod fel, akkor nem sokat láthattál. Tényleg nem akarlak megsérteni, és lehet hogy nincs igazam, de ebből a hozzászólásból kicsit úgy tűnik. Egyenlőre Larsont helyettesítsük, és max egy univerz védő. Várjunk még pont 1-2 évet gio pótlásával.
Ezqu az, aki egy kalap [auto_cenzúra], Forlan pedig közel sem olyan rossz, pedig ha visszaolvasgattál egy kicsit, akkor tudod, h én sem örülök neki túlságosan.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila