Nero. írta:Depor elleni vereség elott lehoztunk egy hatos szériát a bajnokságba, úgy hogy közben tovább mentünk az Atletico ellen a kupába + a PSG ellen visszajöttünk a halál torkából, szerintem ez nem olyan rossz.
De az tény hogy most már nem nagyon lehet hibázni, de abban is biztos vagyok hogy jönnek még pontvesztések a fővárosból. Kezdődik a szezon igazi része a válogatott forduló után, elotte kell egy magabiztos győzelem a Valencia ellen.
Egyetértek. Nincs még itt veszve semmi, De ideje abba hagyni az értelmetlen mértékű rotálást.
Depor elleni meccstől sokan már itt féltetek(nem véletlen), erre Lucho beküldi a szanaszét rotált KP-val a csapatot egy nehéz terepen, hogy utána amikor ég a ház jöjjenek Iniék.
Most akkor mennyivel jobb végeredményben kapkodva beküldeni, mint kezdetni őket és esetleg ha jó az állás akkor mehetnek pihenni?
Ha a gála KP-ról 1 ember nem kezd az még kibírható, nade amikor szét van rotálva, folyton új felállással azt nem bírja el a csapat..
Ha a zsúfolt naptárban az Ini-Busi-Rakiticből meccsenként felváltva kimaradna 1, az simán vállalható lenne szerintem, de így...
Valahogy Luchoék sokszor nem képesek felmérni az ellenfél veszélyességét.
Elég megnézni az Alaves ellen, akik előtte nemrég az Atletit szivatták meg alaposan, erre Lucho szétrotálva küldi ki a csapatot, hát mit ne mondjak...
A bíró meg..No comment..Szánalmas és undorító amit csinálnak...Hogy vezethetnek még ilyenek után meccset?? Persze az ilyeneket eszükbe sincs megtorolni, de bezzeg ha a játékosok szólnak hogy talán normálisan kéne vezetni a meccset...