Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vmelyik meccsen ue. a kezdő volt, ott ez a 3-3-1-3 mentNero. írta:Ez most akkor 3-4-3 vagy 3-3-1-3? Kivancsi vagyok hogy ma hogyan fog működni, illetve hogy áprilisba is bevállalja-e ezt Enrique.
Ha Iniesta ma sem tud értékelhetőt mutatni akkor lehet hogy Turant kéne ott nyomatni.
az lehet, de sztem ez most megint ilyen fura 3-3-1-3 felállás lesz és rafinha inkább csatár lesz mint kp-sBarcafanTomee írta:Én is ezt a kezdőt toltam volna fel, egyedül Rafinha helyet Robertót tettem volna be. Talán Robi jobban megtudja oldalni a jobb szélt.
Alaves ellen otthon? Miert gondolod igy?rikko írta:Remélem komolyan gondolják a srácok, hogy még van esély a bajnoki címre. Oda kell verni a Valenciának, a következő fordulóban meg van egy olyan érzésem, hogy a Real eldobja mind a 3 pontot. Nekünk is kemény áprilisunk lesz, egyszerűen már nem fér bele a hiba. Sem itt , sem a BL-ben.
Győztünk, nem is nézem.soadroli írta:Barça line-up vs Valencia: Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Iniesta, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
Mármint miért?S.Agüero írta: Messi pozíciójától függ szerintem.
máshol nem tud lenni a kezdő alapján.S.Agüero írta:Ez parádés kezdő, remélem nem a vonal mellett lesz Ini.
Ez így rendben is lenne.soadroli írta:Barça line-up vs Valencia: Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Iniesta, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Suarez, Neymar
visca el barca írta:ennél már csak az lesz rosszabb, ha azért küldték ide hogy kompenzáljon és fújjon vagy két kamu tizit
Egyetértek. Nincs még itt veszve semmi, De ideje abba hagyni az értelmetlen mértékű rotálást.Nero. írta:Depor elleni vereség elott lehoztunk egy hatos szériát a bajnokságba, úgy hogy közben tovább mentünk az Atletico ellen a kupába + a PSG ellen visszajöttünk a halál torkából, szerintem ez nem olyan rossz.
De az tény hogy most már nem nagyon lehet hibázni, de abban is biztos vagyok hogy jönnek még pontvesztések a fővárosból. Kezdődik a szezon igazi része a válogatott forduló után, elotte kell egy magabiztos győzelem a Valencia ellen.
visca el barca írta:![]()
![]()
![]()
mára megkaptuk a vakot aki nem vette észre múltkor az egyméteres gólunkathihetetlen h van pofájuk megint ideküldeni