Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elso felevel egyet ertek teljesenSubinho írta:Nem a Real jó, mi vagyunk sz#rok! Sajnos nem tudunk egymás után 3 jó meccset lehozni. Ha van 2 jó meccs, utána tuti kikapunk vmi utolsó senkitől. Kíváncsi vagyok, mi lesz vasárnap. A Depor meccset hozza a csapat? Mert ha igen, akkor biztos megint zakó! Tavaly a mostanitól sokkal jobb Barca is kikapott a Valenciától 2-1-re, szal sok jót nem várok...
Hat ha ezt vontad le belole akkor hazudszAtalanta írta:Láttam most a Madridot, sajnos ez a csapat jelenleg sokkal jobb, mint a Barca, ez nem is lehet kétséges.
Én speciel berúgok és beleröhögök a Real fan barátaim arcába.BarcafanTomee írta: De ha megnyerjük ezt az 5 bajnokit, továbbjutunk a Juvén, meg verjük a Realt a Bernabéuban és nem tudom mit csinálok.
Hétfőn a 3.félidőben mutatták,vonal kamera,kb fél méterrel ki kanyarodott a labda.Vakmacska írta:ezt most honnan?ntibi67 írta:Na akkor most kiderült,hogy a Depor 2. gólja előtt a sarokrugás közben a labda elhagyta a játékteret.Tehát szabálytalan gól született.
az biztos, hogy nem volt szöglet, mert a kapufáról ment ki. de ezt honnan veszed?
ezt most honnan?ntibi67 írta:Na akkor most kiderült,hogy a Depor 2. gólja előtt a sarokrugás közben a labda elhagyta a játékteret.Tehát szabálytalan gól született.
Annyi itt a különbség a Real javára, hogy ők pontrúgásból gólokat szereznek, míg mi kapunk.Samper írta:Ekkora kilengések esetén fogalmunk sincs, mi folyhat az öltözőben.
Kizártnak tartom hogy legyen bármilyen olyan helyzet amiben első perctől lerohanna minket a Real.Subinho írta: Igen, így gondolom én is. Ha előnnyel mennénk a klasszikusra, valszeg lerohannak minket és kapjuk sorban a gólokat. Ha beállnak, hogy tartsák az előnyüket, akár egy PSG meccs is lehet, persze nem ennyi gollal!
De mi meg a Valenciát fogadjuk akik bármennyire is gyengék már nagyon sokszor megvicceltek minket odahaza.etooka9 írta:Jövőhéten mennek bilbaoba, ott lehet reménykedni.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.
Pontosan. Valamint a legfontosabb területen, a halfspace-ekben nem maradt senki..S.Agüero írta:Kitoltuk megint a két középpályást a szélre, nem igaz, hogy nem vesszük észre...
Miért? akkor lenne -1 pont. Így -2.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.
ez csak valami real-féle kamu sorsolással jöhet össze, a juve meg a bayer alapból feltörölné velünk a padlót. talán a többiek ellen vhogy lenne esélycsababarca írta:Alapból én is így gondolom, de kell ennek a garnitúrának egy bl cím
nekünk kellene az ilyen nulla betis, alaves, depor csapatokat ütni, nem abban reménykedni h a real botlik...etooka9 írta:Jövőhéten mennek bilbaoba, ott lehet reménykedni.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.
Jövőhéten mennek bilbaoba, ott lehet reménykedni.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.