visca el barca írta:Chino írta:Ezért is látnám szívesebben Thiagot vagy Verrattit.
jah. csak ők nem 20 millióba, hanem 80-ba kerülnének. én nem vagyok egy nagy isco fan, de ha tényleg bevállalná, hogy 1 évig ott köpködik madridban ahol érik + ugrana neki a 2018-as VB is, csak hogy idejöjjön, az azért nem kis áldozat lenne. védekezésben tényleg nem túl erős, de összességében "olcsó" lenne, és kb 5 x jobb játékos mint bármelyik jelenlegi töltelék középpályásunk.
én azt se bánnám, ha igaz lenne amivel fernandez eteti a népet, hogy nincs pénz igazolni és egy évet elhokiznánk unzuéval (kiesni csak nem fogunk

) aztán 2018-ra jönne isco meg addig gyűjtögetnénk verrattira. a nike úgyis durva pénzeket fog alánk tolni.
Ha Isco tényleg 20 millióba kerülne akkor tényleg egyetértenék, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez lehetetlen. Max. ha lenyilatkoz7zák, hogy 20 millió volt, aztán kiderül, hogy 60.
A lényeg 2 igazolás lenne, egy jh és egy ember a középpályára. Itt azt kell eldönteni, hogy megéri-e a félmegoldás olcsóbban vagy beruházni valakibe, aki tényleg tökéletes megoldás, nem mellesleg hosszútávra. Az, hogy most Fernandez mit mond nem hiszem, hogy ténylegesen fedné a valóságot. Még április sincs, most kijelenteni, hogy milyen változások lesznek, még távolról sem lehet készpénznek venni.
Itt az a kérdés, hogy mi éri meg jobban, hozni egy biztos embert tegyük fel Thiago személyében, aki tökéletes megoldás lenne 20-30 millióval többért vagy várni egy plusz évet egy kockázatosabb és egy "kisebb minőségjavulást jelentő" Iscora. Mert, ha ténylegesen 20 millát akarunk, arra még kell várni egy évet. Nem mellesleg Perez papa ezt nem fogja benyelni, biztos tesaz valamit, ami ezt meg tudja akadályozni, főleg, ha rólunk van szó.