Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem meg marad év végéig ez a 3-4-3 féleség, láthatóan erőlteti LES.Agüero írta:Kíváncsi leszek Messi nélkül a felállásra. Szerintem Rafinha fog kezdeni a helyén és 4-3-3 lesz. Vagy 3-5-2. Pacót nem hiszem, hogy kezdeti.
Ne legyen igazad de én is ettől fosokvisca el barca írta:ráadásul a kemény 19 pontjukból 16-ot otthon szereztek.
LE gondolom a szokásos nagy arccal kiküld majd egy ratyi kezdőt, DS-AG félékkel, aztán neymar meg lajos vagy megnyeri a meccset nekünk vagy nem...
Nem rá hegyeztem ki, pont hogy ő sokat megold, de egyébként meg rájátszanak. És bizonytalanabb is. Szerintem egyébként igen Neymar is benne van, de Iniesta is bőven.csababarca írta:Oké ez egy meccs, de szerintem összességében nem gyengébb védekezésben a bal oldalunk mint a jobb.
És igazából nem értem miért Umtitire hegyezted ki, ez zavart, hogy belekeverted. A három védő állhat akárhogy, nem Umtiti miatt alakít ki több lehetőséget ott az ellen.
Ezzel meg nem igazán értek egyet, mert annál a gólnál Rakitic is hibázott, rálehet mondani, hogy lendületből jöttek, Pique zárt, Umtitit viszont Munir csúnyán lefutotta. És meg is torpant. En bloc igen, többen hibáztak, de azt akartam ezzel mondani, hogy a védőink valóban nem tudják merre rohangáljanak, szerintem ebben Pique jár egyébként az élen. Umitire meg nagy terület van.Bob, ott mindenki lemaradt. Ennek a felállásnak ez az egyik hátulütője, nem érnek vissza a kontrákkal a védők, mert nem is lehet. Lendületből viszik a labdát és vagy behátrálnak, ami lassabbá teszi a védőt, vagy mire megfordulnak előnyben van a csatár. Ilyenkor jön a szerencse meg a rutin, hogy merre viheti el, vagy merre passzolhatja és arra a területre figyelek. Egy lendületes támadást senki sem fog levédekezni hátrányból sehol, főleg úgy nem, hogy kettejüknek 3 felé kell figyelni, mert Masch folyamat ragadt elöl és Rakéta próbálta megoldani helyette, legtöbbször sikertelenül, mert lemaradt rendszeresen, mivel nem hátvéd. Ennek az az egyetlen megoldása, hogy csapatszinten úgy presszionálsz, hogy ezek a labdák megszerezhetők legyenek. Egyébként sokszor sikerrel megtette a csapat tegnap is hibára kényszerítve a Vale játékosokat.
Bob, ott mindenki lemaradt. Ennek a felállásnak ez az egyik hátulütője, nem érnek vissza a kontrákkal a védők, mert nem is lehet. Lendületből viszik a labdát és vagy behátrálnak, ami lassabbá teszi a védőt, vagy mire megfordulnak előnyben van a csatár. Ilyenkor jön a szerencse meg a rutin, hogy merre viheti el, vagy merre passzolhatja és arra a területre figyelek. Egy lendületes támadást senki sem fog levédekezni hátrányból sehol, főleg úgy nem, hogy kettejüknek 3 felé kell figyelni, mert Masch folyamat ragadt elöl és Rakéta próbálta megoldani helyette, legtöbbször sikertelenül, mert lemaradt rendszeresen, mivel nem hátvéd. Ennek az az egyetlen megoldása, hogy csapatszinten úgy presszionálsz, hogy ezek a labdák megszerezhetők legyenek. Egyébként sokszor sikerrel megtette a csapat tegnap is hibára kényszerítve a Vale játékosokat.Bob_Marley írta:Kifejezetten a PSG meccs elemzésénél is emlékszem, hogy erről írtak és tegnap pl egy kapáslövés is onnan jött, Munir góljánál lemaradt és a Valencia támadásainak 64%-a jobb oldal ment pl.
https://www.whoscored.com/Matches/11030 ... a-Valencia
Mondjuk ugyanannyi támadás jön a védelemre mindkét oldalról,a Vale ellen is jobbról kaptuk.Bob_Marley írta:Védekezéshez hozzáteszem, hogy Umtitinek megy ez talán legkevésbé, vagyis úgy fogalmaznék, hogy hiába nincs úgymond jobb oldalunk, de mégis az ellenfél támadásainak nagy része a mi baloldalunkon fut végig és Umtiti mellett jönnek el a labdák. Nagyon jól feltud lépni és megelőzni az embereket, de hiába Neymar besegítése, Iniestát ott kevesebbnek érzem védekezésben és tolják be üres területre és ha Umtiti nem ér ki időben akkor nagy a baj.
Biztosan így van nem vitatom, de legalább egy fiatalt be lehetett volna olcsón szerezni, azt nagyon nem nyúltunk volna mellé, mint a többivel. Max koptatná a padot ő is.looka írta: Így átigazolási időszakon kívül baromi nehéz igazolni, mert a célpont csapatának esélye sincs pótolni az illetőt. Innentől csak csereembert lenne egyszerű elhozni, de topcsapat a cseréit sem engedi el, nekünk meg nemigen kell a nem topcsapat csereembere.Szerintem ezért nem hoztunk senkit.
Így átigazolási időszakon kívül baromi nehéz igazolni, mert a célpont csapatának esélye sincs pótolni az illetőt. Innentől csak csereembert lenne egyszerű elhozni, de topcsapat a cseréit sem engedi el, nekünk meg nemigen kell a nem topcsapat csereembere.Normandia írta:Nos, igen. Nem tudom mi volt a fék egy igazolásban, pénz, Enrique, vagy mind a kettő, de ilyen értelemben megértem LE ragaszkodását a 3-4-3-hoz, nem igen van választása.
igen, nagyjából én is ezt gondolom. miután a védekezés nem megy, támadni kell mint a hülye, más választásunk nincsNormandia írta:Marad a többet rúgni, mint kapni elv