Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyetértek, szinte biztos volt, hogy Ini nem kezd.palesz77 írta:Init mondjuk szerintem nem jókedvéből pihenteti, hanem mert nincs fizikálisan top állapotban, nála meg ez idén egyenlő a magas fokú a sérülésveszéllyel. Sevilla ellen kihajtotta magát, jön a Juve, szerintem várható volt, hogy nem kezd. Egész évben ez van vele, valami egész biztos, hogy nem teljesen kóser, és nem azért padozik ennyit, mert Lucho meg akarja nehezíteni a saját dolgát..
Szerintem sima 4-3-3 lesz ez, Masche jobbossal.MessiNeymarSuarez írta:Most akkor Masche JHV?
Vagy 3-4-3-ban?
Meg is nyugodtam, nyerni fogunk. Bejinxelted.visca el barca írta:te atyaég
Ámen. Azért is kéne nekem nagyon SR, mert Inibe biztos vagyok, hogy nem lesz kezdő, kedden Juve, tuti pihenni fog. Gomes és Denis meg eddig nem sűrűn játszottak egymás oldalán parádésan, és bár a Gomes-SR se lenne sokkal jobban csengő sor, de talán pár fokkal azért mégis jobban folyna a labda..P.U.Y.O.L. írta:Én még megpróbálnám megint ezt a Ney-Suárez-Paco hármast Messi előtt és akkor Robi lehetne az a valaki Rakitic helyett...
Gyanítom, hogy nem ez lesz, de én ezt preferálnám, aztán lehet hogy esetleg a 2. félidőben lesz is rá lehetőség, az eredmény alakulásától függően.csababarca írta:
az a "megint" összezavart, amúgy nem rossz ötlet, de nem hiszem hogy LE bekockáztat idegenben egy ilyet.
P.U.Y.O.L. írta:
Egy szóval nem írtam, hogy így kezdtünk, de Rafinha sérülése után elég hamar ez a 3-as játszott végig...
Paco megérdemelné, hogy bizonyítson, elég jól mozgott a jobboson.
Egy szóval nem írtam, hogy így kezdtünk, de Rafinha sérülése után elég hamar ez a 3-as játszott végig...csababarca írta:
ilyet mikor játszottunk? nem rémlik, hogy így kezdtünk volna meccset.
nekem jó ez is, ezt még elbírjuk, de ha Denis is játszik azt már nem. Egyik elég, azt még tudják kezelni a többiek.Normandia írta: AG biztos fog játszani Lucho mániája alapján. Most talán jobb lenne a 4-3-3.
ilyet mikor játszottunk? nem rémlik, hogy így kezdtünk volna meccset.P.U.Y.O.L. írta:
Én még megpróbálnám megint ezt a Ney-Suárez-Paco hármast Messi előtt és akkor Robi lehetne az a valaki Rakitic helyett...
AG biztos fog játszani Lucho mániája alapján. Most talán jobb lenne a 4-3-3.csababarca írta:Nagyon pipa leszek,ha ezután mi nem húzzuk be a meccsünket. Ha megint nem sikerülne, tényleg nincs miről beszélni.
Ehhez viszonyítva, remélem LE nem lesz bolond, és felrakja a legerősebb kezdőt. ugye Rakitic-Piqué eltiltott, helyükre rakja be Matyit meg kp-ra akárkit, de többet ne variáljon a csapaton.
3 védős felállás esetén nem szeretném Alba-Digne kettős közül egyiket sem a pályán látni.