Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
AG biztos fog játszani Lucho mániája alapján. Most talán jobb lenne a 4-3-3.csababarca írta:Nagyon pipa leszek,ha ezután mi nem húzzuk be a meccsünket. Ha megint nem sikerülne, tényleg nincs miről beszélni.
Ehhez viszonyítva, remélem LE nem lesz bolond, és felrakja a legerősebb kezdőt. ugye Rakitic-Piqué eltiltott, helyükre rakja be Matyit meg kp-ra akárkit, de többet ne variáljon a csapaton.
3 védős felállás esetén nem szeretném Alba-Digne kettős közül egyiket sem a pályán látni.
Én még megpróbálnám megint ezt a Ney-Suárez-Paco hármast Messi előtt és akkor Robi lehetne az a valaki Rakitic helyett...csababarca írta:Nagyon pipa leszek,ha ezután mi nem húzzuk be a meccsünket. Ha megint nem sikerülne, tényleg nincs miről beszélni.
Ehhez viszonyítva, remélem LE nem lesz bolond, és felrakja a legerősebb kezdőt. ugye Rakitic-Piqué eltiltott, helyükre rakja be Matyit meg kp-ra akárkit, de többet ne variáljon a csapaton.

S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy 3313-ban nyomjuk e megint, vagy 433.
3 védő esetén gondolom, hogy Masch-Umtiti-Mathieu lenne hátul, jobboson elől meg Paco vagy SR.
Nehéz meccsre számítok, valahogy be kell húzni.
Ja, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...![]()
Piqué hiányában nem hiszem, hogy bevállalja LE a három védős felállást, de én akár Digne-t is el tudom képzelni Matyi helyett. Játszatta már ebben a rendszerben és legutóbb is kapott sanszot.S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy 3313-ban nyomjuk e megint, vagy 433.
3 védő esetén gondolom, hogy Masch-Umtiti-Mathieu lenne hátul, jobboson elől meg Paco vagy SR.
Nehéz meccsre számítok, valahogy be kell húzni.
Ja, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...![]()
MQuCsabi írta:Azt, hogy nem engedtek fenn maradni![]()
Viccet félretéve, szerintem marad a 3-4-3, elől viszont tuti MSN kezd és szerintem kp-ra kezdeti Alena-t.
Szerintem meg 100%, hogy nem fogja kezdetni.MQuCsabi írta: és szerintem kp-ra kezdeti Alena-t.
Azt, hogy nem engedtek fenn maradniJa, és nem látom a meccset, ami tudjuk, hogy mit szokott jelenteni...![]()

Ilyenkor nem bánom hogy nem őket kaptuk BL-ben, mert pár hete még gyengék voltak, de sokminden változott azóta, összekapták magukat.Kovbal88 írta:Szerencsére az Atletico összeszedte magát és hétvégén megmutathatja, hogy képesek elverni a "világ legjobb csapatát"![]()
Kár, hogy BL is lesz, de bízom az Atleticoba és, azért ez a Real nem olyan szenzációs, szóval mozgalmas hétvége lesz, remélem pozitív kimenetelekkel számunkra.
Ez nem sajnos, ez az okos döntés. 3-0-ás vezetésnél ne fárasszuk magunkat egy ilyen áprilisi menetrend előtt. Ez a meccs így volt tökéletes. Vért pisálni majd a Margit és a Juve ellen kell.visca el barca írta:sajnos a szünetben tudtam, hogy a második fi. már csak egy langyos lötyögés lesz, de hoztuk a 3 pontot, meg azért megmutattuk, hogy tudunk menni ha kell...

Ini nagyot ment, úgy hogy mindenképp érdemes.palesz77 írta:Megéri újranézni a meccset srácok? Nem olvasgattam, mert spoilerezni nem akarok, ha jó volt, úgyhogy ennyit tudna írni valaki? Szavazást írtam ki látatlanba, remélem jó nevekkel..
Első félidőt mindenképpen.palesz77 írta:Megéri újranézni a meccset srácok? Nem olvasgattam, mert spoilerezni nem akarok, ha jó volt, úgyhogy ennyit tudna írni valaki? Szavazást írtam ki látatlanba, remélem jó nevekkel..