Ini mekkorát játszott jézusom..

Megérte visszanézni, az első félidő tényleg parádés lett, de a másodikat se untam én azért, Andrés gondoskodott róla. Mondjuk szinte mindenki jól játszott, még MAtS is hozzátette ismét a részét, ahogy 0-0-nál N'Zonzi lövésénél zárta a szöget, az tanítani való volt. Azon kívül is voltak nagy védései, de az ott rohadtul kellett.
Jó kis meccs volt, érdekes volt a jobboldal, az SR-Rakitic kettőssel hatékonyabb lehet a védekezés mint Rafinhával lett volna, Juve ellen is hagynám ezt így. Egyedül Busi fog hiányozni ugye, pedig az ő játéka is kulcs volt tegnap, gyönyörű és baromi hasznos dolgokat csainált ismét.
Alena is tetszett amúgy, volt 1 labdaátvétele, ami "megfogott". Nem volt tökéletes, elvették tőle utána, de az eddig látottak alapján ilyen megoldást tőle nem vártam valamiért, pedig már több lehetőséget látok benne, mint pár hónapja. 88:34 körül volt, ha valaki visszanézné esetleg, Masch kb 10 m-ről adott neki egy félmagas passzt, futott Alena felé a védő, ő meg ballal fordulásból úgy vette át, hogy azzal le is rázta rögtön az embert. Az úgy tetszett, ilyesmiket várnék én el egy Barca középpályástól - ezeket is -, ha ezeket idővel jól kivitelezi, kedvelni fogom a srácot..