Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kb.Vakmacska írta:Szerintem az első félidőben rúgunk egyet, de jönni fog rá a válasz.
A második félidőben pedig szépen nyugiban elpasszolgatunk, a Juve meg asszisztálni fog hozzá.
szóval 1-1 lesz a vége.
Egyébként amit pedzegetsz pont azt gondolom: A Juvén kívül senki más nem tudja megállítani ezt a reált. Szval ma mindenképp veszítünk. Ha továbbmegyünk akkor a reál bl győztes, ha kiesünk akkor meg veszítünk ugye....zola8787 írta:Felvetnék egy kérdést, érdekelne az őszinte!!! véleményetek.
Ha kiesik ma a Juve, akkor tuti, hogy a Real nyeri a bl-t, viszont ha továbbjutna, a Juvéé a kupa. Mit választanátok, ha a kezetekben lenne a döntés?
Realista vagyok, nincs sok esélyünk, de ha mégis: a srácok egytől egyig csúcsformát mutatnak, a bíró nekünk fúj és mákunk is van, na kb így tudnánk továbbjutni.
nehogy azt hidd, alba se nagyon tud védekezni, max sebessége van meg, de egy jó játékos akkor veri amikor akarja.Rivaldo11 írta:Luchonak már nem volt ennyire egyértelmű, össze is hozott egy Matyi-Cuadrado párharcot...Oda Alba kell, Ő megfoghatná a kolumbiait. Kár hogy nincs a jobboson Vidal, megehetné Mandzukicot ahogy kell.Messias2 írta:a Juve játékának egyik legerősebb eleme a széljáték. Ott nyerték meg az 1. meccset is
Luchonak már nem volt ennyire egyértelmű, össze is hozott egy Matyi-Cuadrado párharcot...Oda Alba kell, Ő megfoghatná a kolumbiait. Kár hogy nincs a jobboson Vidal, megehetné Mandzukicot ahogy kell.Messias2 írta:a Juve játékának egyik legerősebb eleme a széljáték. Ott nyerték meg az 1. meccset is
Zseniális taktikus. Látnok és fenomén.vinszentvega írta: L.E.: „ Ha megszerezzük az első gólt, a másodikat a Camp Nou lövi, a harmadik pedig magától jön majd.”
Hajrá fiúk!!!!
Így gondolom én is, szinte borítékolható a 4-3-3 és az alap kezdő (a gálakezdő kifejezést már egy ideje nem szívesen írom le). A Juve szélsőjátéka nagyon erős, mindkét bekk, Alves és Sandro is gyakran lép fel a támadásokkal, ráadásul Cuadrado és Mandzukic támogatásával könnyen teremthetnek létszámfölényt. Pont ezek miatt tartottam komoly bakinak LE-től, hogy nem 4 védővel álltunk fel Torinóban (pontosabban 3 védős felállásnak örültem volna, csak az Umtiti-Piqué-Masch trió mellé Albát raktam volna be a baloldalra).S.Agüero írta:Mathieu nincs a keretben, megerősíti a 4 védőt, amit említettem. 3 védő esetén szerintem nevezte volna LE, így nem lenne alternatíva, ha lesérülne esetleg valaki.
Azért lesz szerintem 4 védő, mert a Juvénak szinte lehetetlen 5 gólt lőni, 3 még benne van, és nem akarunk gólt kapni. Illetve így jobban szét tudjuk a védelmüket húzni, de lehet nincs igazam, majd kiderül. Ja, meg hétvégén is 4 védővel nyomtuk asszem.
Lehet nálunk 10 védő is, ha szögletekből mindig gólt kapunk, a kiesés már biztos. De nem lenne jó kikapni. Hanem egy ilyen 1:0 vagy hasonló eredmény. Bár végülis nincs jelentőségeS.Agüero írta:Mathieu nincs a keretben, megerősíti a 4 védőt, amit említettem. 3 védő esetén szerintem nevezte volna LE, így nem lenne alternatíva, ha lesérülne esetleg valaki.
Azért lesz szerintem 4 védő, mert a Juvénak szinte lehetetlen 5 gólt lőni, 3 még benne van, és nem akarunk gólt kapni. Illetve így jobban szét tudjuk a védelmüket húzni, de lehet nincs igazam, majd kiderül. Ja, meg hétvégén is 4 védővel nyomtuk asszem.
amúgy tök mind1, hogy 3, 4 vagy 5 védő. úgyis kapunk gólt, szóval mehetne egy 2-3-5-ös felállás isS.Agüero írta:Kíváncsi vagyok, hány védővel állunk majd fel, de gyanítom, hogy most néggyel fogunk.
Mégis mi indokolná, hogy 4 védővel álljunk fel? Nincs mit "megvédeni" , amikor a 4-3-3 kellett volna, amikor semmi se indokolta, hogy játszunk 3-4-3 akkor persze erőltette LE, lásd Malaga, Juve.S.Agüero írta:Kíváncsi vagyok, hány védővel állunk majd fel, de gyanítom, hogy most néggyel fogunk.
zola8787 írta:Felvetnék egy kérdést, érdekelne az őszinte!!! véleményetek.
Ha kiesik ma a Juve, akkor tuti, hogy a Real nyeri a bl-t, viszont ha továbbjutna, a Juvéé a kupa. Mit választanátok, ha a kezetekben lenne a döntés?