S.Agüero írta:Mathieu nincs a keretben, megerősíti a 4 védőt, amit említettem. 3 védő esetén szerintem nevezte volna LE, így nem lenne alternatíva, ha lesérülne esetleg valaki.
Azért lesz szerintem 4 védő, mert a Juvénak szinte lehetetlen 5 gólt lőni, 3 még benne van, és nem akarunk gólt kapni. Illetve így jobban szét tudjuk a védelmüket húzni, de lehet nincs igazam, majd kiderül. Ja, meg hétvégén is 4 védővel nyomtuk asszem.
Így gondolom én is, szinte borítékolható a 4-3-3 és az alap kezdő (a gálakezdő kifejezést már egy ideje nem szívesen írom le). A Juve szélsőjátéka nagyon erős, mindkét bekk, Alves és Sandro is gyakran lép fel a támadásokkal, ráadásul Cuadrado és Mandzukic támogatásával könnyen teremthetnek létszámfölényt. Pont ezek miatt tartottam komoly bakinak LE-től, hogy nem 4 védővel álltunk fel Torinóban (pontosabban 3 védős felállásnak örültem volna, csak az Umtiti-Piqué-Masch trió mellé Albát raktam volna be a baloldalra).
Remélem, nem jönnek elő az alap problémák ezzel a felállással, és megfelelő lesz a kapcsolat a kp. és az MSN között, ha túlságosan szétszakad a csapat, a Juve mélyen letámad és a védőinknek előre kell majd rugdosniuk a labdát, akkor nagyon nagy gáz lesz. Persze már most is az van.