Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
érdekes ez a Suarezes dolog nekem is megfordult a fejemben. Neymar és közüle én is inkább Suarezt adnám el, csak az a baj, hogy nem igen találni jobb 9-est...olyat se aki több gólt tud rúgni és olyat se aki jobban tud passzolni, kényszerítőzni(bár ilyen azért biztos vancsababarca írta:Én nem köszönöm meg annyira, mert oké hajtottunk,de hogy egy barca ne találjon kaput tiszta lövőhelyzetekből egész meccsen, az szánalmas. és most még Messi is beállt a sorba, ő is ezekből máskor elrak 2-t, most meg átlag 5 méterrel lőtte fölé/mellé a lehetőségeit.
most nem leszek népszerű, és jönnek a " csak az idegesség beszél belőled meg a csalódottság " riposztok, de Suareztől érzékeny búcsút vennék, és hoznék előre egy olyan centert, aki képes kettő értelmeset passzolni 90 perc alatt. nem tudom van e ilyen, de rossz nézni mennyire nem illik a képbe elől.
bocs, de így gondolom, pedig nekem nagy kedvencem az uru, de hihetetlen gyatra összjátékban.
vagy találjon ki valamit az új edző, mert ez így jövőre is kevés lesz.
4 év alatt harmadszor búcsúzunk a 8 között. az igen.
Hadd ne kelljen felsorolni, hány nagy meccsen játszott jól. Mondjuk nem tudom, mi volt ma a probléma vele.Atalanta írta:Most nem azért de ez a Neymar teljesen használhatatlan egy komolyabb csapat ellen. Egyszerűen nem képes odapasszolni saját emberhez!
Na végre már valaki. Francnak kell dícsérni a csapatot, könyörgöm többször találta el a kaput ma is a Juve, most azért verjük magunkat, mert küzdöttünk?Stalkyard írta:Végre jött a jol megérdemelt kiesés, aminek a psg ellen kellett volna mar. Amelyik csapat ezen a szinten b.szik focizni idegenben, az b.ssza meg.
anno, mikor a BM ejtett ki minket simán oda-vissza, akkor volt valami következménye?eimenis1212 írta: Emellett ha ma kiesünk (ha már ki kell esni) remélem olyan meccset fogunk játszani ami után nem lehet meg magyarázni h minden rendben van a csapattal (és csak átmeneti formahanyatlás van), hanem simán búcsúzunk h lépéskényszer legyen (játékosállomány tekintetében) a vezetőségen .
Pedig ott lesz a padon.fanbarca írta:Paco sérült lenne? Nem látom kispadon.
Pontosan, szerintem meccs szituációtól függően váltogatni is fogunk ezek között.BarcafanTomee írta:Tehát akkor 4-3-3, jól érezték többen is. Támadásban mondjuk simán válthatunk akár Robi, akár Alba révén 3-4-3ra.