markionni írta:
Mikor ha nem most pihentesse a csapatot az utolso ellen akik 10 serulttel es eltiltottal erkeznek?

én részben fizikai munkából élek, és tök más véleményem van erről a pihentetés dologról.
erejük teljében lévő 25-30 éves vagy annyise játékosokról beszélünk, és akkor heti két meccsnél agyatlanul pihentetni kell mert jaj szegények elfáradtak.
heti háromszor este 5ől 10ig piacozok, másnap reggel fél 6kor elmegyek krumpliért, répáért, káposztákért, bepakolom, kipakolom (6-7 mázsáról beszélünk), aztán fél 8kor már bent vagyok suliban és tanítok.
na most tudom nem összehasonlítható, de bakker ne rinyáljanak már ezen hogy le kell focizni heti két meccset, úgy hogy zsebrevágnak hetente annyit amennyit én 5 év alatt fogok megkeresni.
de amúgy simán tudnának lefocizni annyit, mert más csapatoknál nincs ilyen mértékű agyatlan variálás meccsről meccsre, ez Enrique bizonyítványa.
Ha meg tényleg fáradtak a játékosaink, akkor ne arról zengjünk az átigazolások topikban, hogy kit vegyünk meg 70-80 millióért, hanem hozzunk erőnléti edzőket, hogy a játékosaink késazen álljanak.
na mindegy, de engem ez nagyon fel tud szabni.
pihentetés, az.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."