Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre felkaptam a fejem és megnéztem egy valag videót a franciáról...azért elég erős Ronaldoval egy mondatban említeni, a 18 évessel is. Sok gólt lő és "megtalálja" a labda, de ez a srác nem fog bőrözgetni meg biciklizni az ötösön belül, ahogy a brazil. Ettől még hiszek neked, de engem sokkal több dolog emlékezetett a fiatal Neymarban vagy Robinhoban Ronaldora, mint Mbappeban.csababarca írta:A gyerek több mint tehetséges, "ha" (és ez igen nagy ha) elkerülik a sérülések a következő 10 év top csatára lesz. ez látszik a mozgásán, ahogy a labdához nyúl, helyezkedésén....én utoljára nagy szerelmemnél Ronaldonál láttam ilyet.
nem tudom, benne nem láttam ezt, mondjuk játszani se láttam ennyit.visca el barca írta:martial kb ugyanígy indult, aztán azzal a lendülettel ki is pukkadt.csababarca írta:A gyerek több mint tehetséges, "ha" (és ez igen nagy ha) elkerülik a sérülések a következő 10 év top csatára lesz. ez látszik a mozgásán, ahogy a labdához nyúl, helyezkedésén....én utoljára nagy szerelmemnél Ronaldonál láttam ilyet.
martial kb ugyanígy indult, aztán azzal a lendülettel ki is pukkadt.csababarca írta:A gyerek több mint tehetséges, "ha" (és ez igen nagy ha) elkerülik a sérülések a következő 10 év top csatára lesz. ez látszik a mozgásán, ahogy a labdához nyúl, helyezkedésén....én utoljára nagy szerelmemnél Ronaldonál láttam ilyet.
Mondjuk ez szerintem tényleg azért nem jó példa, mert akkoriban az egy klasszisjelölt vs munkás extrákkal igazolás volt - emlékszem, anno még nem komáltam Kroost annyira, nagyon rossz meccseit foghattam ki előttecsababarca írta:Félek kicsit, hogy mi hozzuk Dembelét, ők MBappét, aztán úgy járunk mint a Kroos-Rakitic dolognál...félreértés ne essék, nincs bajom a horváttal, de ő egy jó melós (nem ez a párhuzam lényegi része, nem így tekintek Dembelére), Kroos viszont már akkor világklasszis volt, most meg a legjobbja a posztjának kb.
Szerintem hasonló kaliber lesz a kettő. Dembélét kicsit jobbnak érzem tehetségben, de Mbappe meg már most letisztultabban játszik. Ha a jövőben is jobb lesz fejben, akkor nagyobb karriert futhat be szerintem is. De az biztos, hogy elég ütős kettős lehet ez ott a franciáknál elől a jövőben..S.Agüero írta:Dembélét hamarabb választanám, mint Bappét. Kicsi túlhypoltnak tűnik nekem az a gyerek továbbra is, aztán majd az idő eldönti.
igazad van ebben, de Gomest ne hasonlítsuk már MBappéhoz. A gyerek több mint tehetséges, "ha" (és ez igen nagy ha) elkerülik a sérülések a következő 10 év top csatára lesz. ez látszik a mozgásán, ahogy a labdához nyúl, helyezkedésén....én utoljára nagy szerelmemnél Ronaldonál láttam ilyet. (Messi más kategória nálam)Varatrix írta: Miért lenne Embappé egy életbiztosítás? Gomesnek több volt a lábába amikor idejött, tehetséges ő is, és még mindig csak 22 éves.
Azzal mondjuk nagyonis egyetértek hogy, herdáltunk el tehetségeket. Thiagoért akkor is most is mérges vagyok, de azért kezeljük a helyén a Real ilyesfajta igazolásait, mert ellenpéda is van azért. (Hámez pölö)
Nekem legalábbis nem igényem hogy, ilyen tejfeles szájú egyszeznos focistákat vegyünk 130 milláért,vagy azt sem érzem hogy, ettől kéne megilyednünk. A Lucas Vazquezekre, és az Asensiókra féltékenyebb vagyok, mint a Bale, Hamez féle túlárazott "Galaktikusokra". Mert van akinek csak az ára volt galaktikus...
Biztosan lesz máshogyan, előbb-utóbb minden véget ér.ericco írta:
A riválisnak szóló vicces, szarkasztikus beszólogatásról nem hallottál még (ezért a mr.green)?
A hülye is látja, hogy a bajnokságban jobbak voltatok az elmúlt években, senkit nem akartam semmiről meggyőzni. Ez egy ilyen időszak volt. Majd lesz máshogy is. Remélem![]()
A riválisnak szóló vicces, szarkasztikus beszólogatásról nem hallottál még (ezért a mr.green)?Motaro írta:Jajj, Istenem, ezt a vergődéstericco írta: Igaz, akkor az elmúlt 11 évben, 6-4-1.
Az sem rossz
Miért lenne Embappé egy életbiztosítás? Gomesnek több volt a lábába amikor idejött, tehetséges ő is, és még mindig csak 22 éves.MessiNeymarSuarez írta:Kovacic, Isco, Asensio, és társai, lehet Mbappe is...Szép lassan építi a Real Madrid az új aranygenerációját, míg mi meg elherdáljuk a tehetségeket, és Gomes-féle igazolásokat ejtünk, Bartrákat küldünk el hogy aranyáron eltartsunk Mathieu-féléket.csababarca írta:az jó, akkor 15 évre megint megoldva a csatárkérdés náluk.
hacsak nincs porcelánból a térde mint az igazi Ronaldonak.
Ha így folytatjuk, akkor készülhetünk arra, hogy pár év múlva azt kapjuk az összeszokott, tehetséges RM kerettől, mint amit ők kaptak az elmúlt 10 évben.
Remélem idén összeszedi magát a vezetőség és jól igazol. Irónikus, hogy aki összehozta a Rakitic-Stegen-Bravo-Suarez vonalat, az már nagyon rég nincs a klubnál(Zubi)...
Jajj, Istenem, ezt a vergődéstericco írta: Igaz, akkor az elmúlt 11 évben, 6-4-1.
Az sem rossz
Igaz, akkor az elmúlt 11 évben, 6-4-1.S.Agüero írta:Valaki leírta ezt odaát, aztán azóta a történelem is megváltozott.
Kovacic, Isco, Asensio, és társai, lehet Mbappe is...Szép lassan építi a Real Madrid az új aranygenerációját, míg mi meg elherdáljuk a tehetségeket, és Gomes-féle igazolásokat ejtünk, Bartrákat küldünk el hogy aranyáron eltartsunk Mathieu-féléket.csababarca írta:az jó, akkor 15 évre megint megoldva a csatárkérdés náluk.visca el barca írta:a mundo szerint 135 millió eurót ajánlottak mbappéért.
hacsak nincs porcelánból a térde mint az igazi Ronaldonak.
az jó, akkor 15 évre megint megoldva a csatárkérdés náluk.visca el barca írta:a mundo szerint 135 millió eurót ajánlottak mbappéért.