visca el barca írta:csababarca írta:A gyerek több mint tehetséges, "ha" (és ez igen nagy ha) elkerülik a sérülések a következő 10 év top csatára lesz. ez látszik a mozgásán, ahogy a labdához nyúl, helyezkedésén....én utoljára nagy szerelmemnél Ronaldonál láttam ilyet.
martial kb ugyanígy indult, aztán azzal a lendülettel ki is pukkadt.
Nem tudöom mennyire vagyok ezzel egyedül, de 130 milliót adni egy olyan játékosért, akit eddig gyakorlatilag egy szezon utábn kaptak fel. Tényleg iszonyat tehetséges, ez látszik, de nekem kellene legalább két durva szezont futnia, hogy ilyen hypot kapjon. Lehet, hogy tényleg akkora jövő áll előtte, de hogy nem úgy fogjuk emlegetni, hogy mennyire okos volt a Real, hogy ilyen korán az szerintem biztos. Ha 20-30 millióért elhoznák még azt mondom, de kicsit fals.
Ödegaardot pl. még nagyobb tehetségként kiáltották ki s legalább akkora jövőt jósoltak, mint most Mbappénak. De ott volt Halilovic, aki rohadt tehetséges, ezzel még most sem lehet vitatkozni. A mozgásán is látszik, hogy mi van benne mégis süllyesztő. De lehet még sorolni. Mbappé helyzete szerintem Robinhoéra hasonlít, neki is kb. aranylabdát jósoltak ilyen idősen. Ilyen típusban talán ő futotta be a legnagyobb karriert. Messi az egy má tészta. Ő helyzete más volt, ahogy Cr-é is.
Őket azért fiatalon, olcsón vették, nem 130 millióért 18 évesen.
Ha nem lenne Suarez személy szerint nem támogatnám a francia megvételét és nem az irigység szól belőlem. Az pedig, hogy Zidane mennyire figyelte szerintem hatalmas kamu. Nem is nagyon volt róla szó, ha tényleg ennyire tartotta volna tett volna lépéseket érte. Aztán vagy előszerződés vagy kölcsön. Egy 130 milliós 18 éves játékosra már 1-2 éve tettek volna lépéseket.
A Realnak lgartuolálok a szezonhoz, de bármilyen ambivalensen hangzik szerintem hatalmas szerencséjük volt Bale sérülésével. Kénytelen volt Zidane Iscot játszatni, akit addig hanyagolt, a spanyol pedig hátán vitte a csapatot.
Ez a Kovacic-Isco-Mbappé stb fiatalítás is érdekes. Lassan kikopik onnan Modric, ami legalább akkora csapás lesz, mint nekünk Ini, Cr szintén zenész stb. Egy Asensio, Kovacic stb nem igazán megoldás. Kell nekik is durván igazolni.