A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
gabriel jesusrecrea írta:Van még hasonlóan fiatal és tehetséges center, mint Mbappe fiú valahol, akárhol? Ahogy berobbant egy év alatt, az nem semmi, kíváncsi vagyok mennyiért fogják a Realnak dobni, meg h ott mit fog csinálni, ha végül odakerül. Elnézve a gyereket, nagyot nem lehet vele hibázni, annyi biztosan bepattan róla, mint Benzemaról
Pár év múlva nekünk is center után kell nézni, hacsak nem (ismét) Messi oldja meg majd a posztot

Ha rajtam múlna akkor ez már idén is megtörténne, foleg hogy az utolso nyarak egyike amikor még komolyabb pénzt kapnánk Suarezért. Én a "játszós" kilencesekben hiszek, a suta urutól meg a felháborító helyzetkihasználásától fejfájást kapok.recrea írta: Pár év múlva nekünk is center után kell nézni, hacsak nem (ismét) Messi oldja meg majd a posztot
Fekete?PCsabi írta:Paco.recrea írta:Van még hasonlóan fiatal és tehetséges center, mint Mbappe fiú valahol, akárhol?
Paco.recrea írta:Van még hasonlóan fiatal és tehetséges center, mint Mbappe fiú valahol, akárhol?
szerintem nincs, bár nem vagyok olyan fiatalmonitorozó mint Palesz.recrea írta:Van még hasonlóan fiatal és tehetséges center, mint Mbappe fiú valahol, akárhol? Ahogy berobbant egy év alatt, az nem semmi, kíváncsi vagyok mennyiért fogják a Realnak dobni, meg h ott mit fog csinálni, ha végül odakerül. Elnézve a gyereket, nagyot nem lehet vele hibázni, annyi biztosan bepattan róla, mint Benzemaról
Pár év múlva nekünk is center után kell nézni, hacsak nem (ismét) Messi oldja meg majd a posztot
Neymarék cseréjének tökéletes lenne, mondjuk nem egy észlény és közel sem olyan technikás, mint amilyennek be van állítva. Nem lenne könnyű dolga, Denis vagy Arda magasra tette idén a lécetvisca el barca írta:remélem dagleszkoszta helyére veszik és olcsó el tudjuk hoznipalesz77 írta:GnabryBayern München
Hivatalos. Róla mit kell tudni, ügyes gyerek? U21-ben láttam 2-szer talán, akkor jónak tűnt, de az nem az a szint ugye.
remélem dagleszkoszta helyére veszik és olcsó el tudjuk hoznipalesz77 írta:GnabryBayern München
Hivatalos. Róla mit kell tudni, ügyes gyerek? U21-ben láttam 2-szer talán, akkor jónak tűnt, de az nem az a szint ugye.

12 millió volt, ehhez képest életünk üzlete. Az ffp-vel mizu amúgy?S.Agüero írta:Beteg árak... 40 millió egy alig ismert kapusért.
Mi mennyiért hoztuk MAtS-ot anno? 15 millió körül?
Ráadásul szerintem Vidal azon a pár meccsen mielőtt megsérült, több golban volt benne, mint Bellerín egész szezonban.Feast4 írta: Nem tudom amúgy mi az a hatalmas hype a srác körül.Komoly meccsen én még csak forogni láttam.Tök ugyanaz mint Vidal.Talán csak nála is gyorsabb.
dögleszkosztát a münchen szurkolók 95%-a a halálba kívánja.Feast4 írta:Douglas Costa szerintem megoldaná a Robben Ribery pótlást.

"Saját nevelés, "gyors", "fiatal", "hiányposzra jön". Dettó, mint Dölöfu, egy csomó pénzt adunk érte, aztán fél év múlva mehet kölcsönbe a nagyképűje.Feast4 írta:
Nem tudom amúgy mi az a hatalmas hype a srác körül.Komoly meccsen én még csak forogni láttam.Tök ugyanaz mint Vidal.Talán csak nála is gyorsabb.
Nem tudom amúgy mi az a hatalmas hype a srác körül.Komoly meccsen én még csak forogni láttam.Tök ugyanaz mint Vidal.Talán csak nála is gyorsabb.TripleH írta:Majd mi Bellerínt 50m+ért.Feast4 írta:Bár most lehet az Arsenal szurkolók lelkébe lépek, de annyira nincs is onnan mint elhozni.

Majd mi Bellerínt 50m+ért.Feast4 írta:Bár most lehet az Arsenal szurkolók lelkébe lépek, de annyira nincs is onnan mint elhozni.