recrea írta: bár Palesz tavaly már Iniesta kettőnek adta itt el,
Hát ez meg, előre megittad a neked szánt Hoegaardent?
palesz77 2016.12.07.-én írta:Azert nem latom benne azt a szintet, mert nem olyan labdabiztos mint az altalad emlitettek. Emlekszem meg Thiago hogy jatszott az elso kupameccsen a Sevilla ellen amikor kezdo volt, az allam leesett, annyira labdabiztos volt, nem lehetett tole szabalyosan elvenni a bogyot. Denisben ez nincs meg erzesem szerint, jo cselei vannak sokszor, de majdnem annyi rossz is melle, hozza csak emberi mertekben tapad a labda..

Ugyhogy az en olvasatomban akkor lesz csak kezdo, ha mellette lesz egy Xavi kaliberu jatekos, aki meghozza a nyugalmat es a labdabizzossagot a kozeppalyara
- meg nem mondtam le arrol, hogy ez a valaki Samper legyen - , es neki a "masodhegedus tarsa" lesz Denis. Mas esetben szerintem vele nem tudnank uralni a kozeppalyat ugy ahogy kene, de meg az altalam leirt felallashoz is sokat kene fejlodnie.
palesz77 2016.11.01.-én írta:Denisről meg. Szerintem egy nagyon jó alappal rendelkezik a gyerek, a pályán jobban lát majdnem az összes középpályásunknál, cselezni is egész jól tud - ezt nálunk még nem nagyon mutatta meg mondjuk -, a focinkat nagyon érti, nagyon jól tud helyezkedni, védekezésben nem a legjobb, de odateszi magát, nem Halilovic féle sétálgatást produkál csak. Ami vele a gond - ami miatt VEB se szereti

- az az szerintem, hogy nagyon hullámzó. Sokszor meccsen belül is. Ez lehet olyan probléma, amit a jövőben le tud majd gyűrni, és csak játszatni kell beugrósként 1-2 szezont - ne feledjük, a 2 éves elsőosztályú múltja ellenére még mindig 22 éves csak -, de lehet, hogy ez állandó gondja lesz, akkor meg cserénél nem lesz több soha. Viszont sokakkal ellentétben szerintem a képességeivel nincs komolyabb gond, csak mondom, Coutinho kórban szenved, és ez kiveri a biztosítékot a többségnél ahogy látom. Ini szint sose lesz, de azt nem is várhatjuk el sajna senkitől szerintem, viszont a mostani tudásával is tud támogatást adni a támadósorunknak, én látok benne fantáziát - SR óta nincs lehetetlen.
palesz77 2016.09.26.-én az Ini utód témában írta:Jelenlegi játékuk alapján amúgy Denist látom ehhez a legközelebb, de ő is fényévekre van, főleg a kiegyensúlyozottság hiánya miatt - ebben kb a legrosszabb a jelöltek közül -, és az 1v1-es bátortalansága miatt is.
palesz77 2016.07.02.-én írta:Én bízom benne, egy jó csereember szerintem lehet belőle hosszabb távra is akár, aztán ki tudja mennyit fejlődik - bár szerintem kezdő sose lesz. Jövőre ha Init sikerül 70%-osan pótolnia a kisebb meccsekre, már jól jártunk vele.
palesz77 2016.06.21.-én írta:Denis is azert jatszik ott, mert mas felallasban toljak. A kepessegei adottak a kk poszthoz, egyedul fejben kerdeses, hogy mennyire tud azonosulni az ezzel jaro biztosabb, letisztultabb jatekkal. ... sokat hibazik a Valenciaban, ugyanugy, mint Denis.
palesz77 2016.05.12.-én írta:Denis ... Csak eszméletlen sokat kéne tisztulnia a játékának, voltak idén olyan meccsei, ahol 9-ből 9 csele rossz volt például, meg elég sok lasztit elszór. A Villarrealban ez belefért, nálunk nem fog. De én azért bízok benne, hogy a környezet jó hatással lesz rá,...
Ezeket tartom most is. Nála én nem azt érzem, hogy a tudása hiányzik ahhoz, hogy itt egy minimum hasznos csere szinten játsszon, hanem fejben nudli. Amikor jobb perceit éli, az összes beugrósunknál jobban játszott szerintem, csak kevés ilyen meccs volt sajnos. De a képességei alapjáraton nem rosszak, az utolsó passzokhoz nagyon jó szeme van, a helyezkedésén is látszik, hogy érti a játékunkat, csak az a fránya fej. De lényeg a lényeg, én látok még mindig benne fantáziát, viszont Ini kalibert sose láttam benne azért.