Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ugyanez.visca el barca írta:
a két szélső védőt megtartanám, esetleg rafinhát, a többi mehetne amerre lát.
mess2009 írta:mennyi értéke lehet annak, ha egy játékos bejelenti, hogy távozni akar? jelenti ez azt, hogy a PSG-nek el kell kezdenie tárgyalni?
Az értéke nem fog változni, mert a PSGnek továbbra sem érdeke eladni, élő szerződése van, fejre is állhat Verratti, ha nem akarják eladni, akkor nem fognak ők elkezdeni tárgyalni.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalosan gondolom nem, de ha egy játékos tényleg távozni akar, akkor nem érdemes feltartani, mert az a teljesítményen és a motiváción is meg fog látszódni.
Szerintem ebben a pár sorban benne van minden! Az egy dolog hogy Messi képes irányitot is játszani és természetesen azt is vilagklasszis modoban, de ez nem az ő feladata lenne..MessiNeymarSuarez írta: Az a baj, hogy már évek óta megy lefele olyan szinten a csapat támadásépítkezése hogy hihetetlen.
Messi is ezért kezdett el szép lassan visszajárni, mert nem kapott labdákat, és Xavi kiválásával irányítói szerepkör is kihalt, ez is Messire hárult. .
kamerun, kolumbia egy kutyaTripleH írta:Kamerunnak, mivel ő kolumbiai.visca el barca írta:épp kérdezni akartam mináról, én is most láttam reggel, h vert kettőt kolumbiának.
Kamerunnak, mivel ő kolumbiai.visca el barca írta:épp kérdezni akartam mináról, én is most láttam reggel, h vert kettőt kolumbiának.
Vidal-Dignét megtartanám, Rafi-DS-ből az egyiket, Munir meg meggondolandó.visca el barca írta:sporton elemzik, kinek mennyi %-ot adnak a távozásra:
vermaelen 100%
tello 100%
munir 100%
douglas 100%
arda 80%
mathieu 50% ()
DS 40%
rafi 40%
vidal%
digne 40%
a két szélső védőt megtartanám, esetleg rafinhát, a többi mehetne amerre lát.
Hivatalosan gondolom nem, de ha egy játékos tényleg távozni akar, akkor nem érdemes feltartani, mert az a teljesítményen és a motiváción is meg fog látszódni.mess2009 írta:mennyi értéke lehet annak, ha egy játékos bejelenti, hogy távozni akar? jelenti ez azt, hogy a PSG-nek el kell kezdenie tárgyalni?
Az a baj, hogy már évek óta megy lefele olyan szinten a csapat támadásépítkezése hogy hihetetlen.Bob_Marley írta:Egy paraszthajszállal maradtunk le a bajnokságról, okait lehetne sokáig elemezni. Én továbbra is abban látom, hogy a védelem, védekezés nem volt megfelelő és hiába kaptunk kevés gólt ha szinte minden meccsen kaptunk. És ezért nem gondolnék nagy palotaforradalomra, mert nem 0-ról kell felépíteni valamit és ott voltunk a tűz közelében.
Ebben egyetértek, hogy kicsit naivitásnak gondolom, hogy azért, mert jön Verratti itt habzsi-dőzsi lesz. Rendszerben kell gondolkozni, ezért is preferálom az ár/érték arányos igazolásokat. Nem egy ember szerződésén múlik a szezon, Verratti nem egy "franchise player". Remek játékos, szó se róla, de ennyi egész egyszerűen balgaság lenne kifizetni. Nem sorolom a neveket, mert felesleges. Állítom Serri is segítség lenne és amennyire kell annyit hozzátudna tenni és megvan harmad annyiból. A cél a bajnokság, tavaly sajnos nem jött össze, javítani kell, de nem úgy hogy akkor vakvilágba igazoljunk három "sztárt" 250 millióért és hajrá. Csapat kell, nem sztárok, olyan emberek, akik építőelemek.
1,recrea írta: 1. Értem, bár mi is ugyanúgy megcsináljuk a nagy bevásárlásokat
2. Amúgy marhára kihegyezed (Veb) Gomesre meg Denisre, de messze nem ő rajtuk mentek el ezek a meccsek, max hozzátenni nem tudtak, ebben az egészben a többieknek, meg le-nek is kb ugyanannyi a felelőssége.
Értem, bár mi is ugyanúgy megcsináljuk a nagy bevásárlásokat.visca el barca írta:szerintem itt inkább arra gondolt, hogy mindenféle tehetségeknek nevezett, egyszezonos játékosokért simán kitesznek 40-50-60 milliókat. lásd pl ederson, sané, sterling, gabriel jesus meg a jó ég tudja még ki. évente átlagosan elvernek gond nélkül 200-250 millát, és ehhez képest amióta habzsidőzsi van össze tudtak kaparni 2 PL-t és ennyi. aki meg bukta, megszabadulnak tőle gyorsan, aztán vesznek a helyére mást. mi meg erőltetjük majd gomest, mert drága volt és hátha jó lesz, pedig a vak is látja hogy ebbe a csapatba egy totálisan nulla analfabéta. ha meg majd arra építünk, hogy valverde talál vmi rendszert amiben jók lesznek, hát nem sok jóra számíthatunk. gomes, DS játszott it mindenféle rendszerben, láthattuk h egy nem tudom, malagát nem bírtunk megverni velük.recrea írta:Annyit még árulj el kérlek, hogyha a psg, city csapatánál nem számít a pénz, miért nem vették még meg a Messi-Neymar párost?!
szerintem itt inkább arra gondolt, hogy mindenféle tehetségeknek nevezett, egyszezonos játékosokért simán kitesznek 40-50-60 milliókat. lásd pl ederson, sané, sterling, gabriel jesus meg a jó ég tudja még ki. évente átlagosan elvernek gond nélkül 200-250 millát, és ehhez képest amióta habzsidőzsi van össze tudtak kaparni 2 PL-t és ennyi. aki meg bukta, megszabadulnak tőle gyorsan, aztán vesznek a helyére mást. mi meg erőltetjük majd gomest, mert drága volt és hátha jó lesz, pedig a vak is látja hogy ebbe a csapatba egy totálisan nulla analfabéta. ha meg majd arra építünk, hogy valverde talál vmi rendszert amiben jók lesznek, hát nem sok jóra számíthatunk. gomes, DS játszott it mindenféle rendszerben, láthattuk h egy nem tudom, malagát nem bírtunk megverni velük.recrea írta:Annyit még árulj el kérlek, hogyha a psg, city csapatánál nem számít a pénz, miért nem vették még meg a Messi-Neymar párost?!
Féktelen optimista vagy de a fele nem is játszik. Veramaelen 0 vagy még egy kölcsön, Douglas 0 vagy mégegy kölcsön, Tello 0 vagy mégegy kölcsön, Munir még egy kölcsön jó esetben, Mathieu szerintem ingyen elengedjük vagy törökbe vagy franciába, Arda max 20 lesz, Rafhina egy ilyen sérülés után egy csomag kavicsért.Nero. írta:És ezért lehet várni a Vermaelen-Douglas-Tello-Munir-Mathieu-Arda-Rafinha pakktól nyugodtan egy 60at legalább.
Erre mondom neked a sponzori pénzt. A három nagy csapat a Bayern, a Real és a Barca az Brand, mögöttük megáll egy hatalmas sponzori támogatottság. Nézd meg az Mu-t sehol sincsennek évek óta de akkora Brand hogy olyan sponzori szerzősédeik vannak, hogy füstöl. A többi csapat akiket említettem ezt nem tudta fenttartani, nem tudott magából világmárkát csinálni mentek is a levesbe. Ezért maradtak fent ezek a klubbok és a többi nem. (Hozzáteszem szerencsénk volt hogy ebben az európai focielitváltásban nekünk akkor volt a valaha volt legerősebb kezdőnk évekik)Az hogy a piac szűkült az inkább annak tudható be, hogy az elit játékosok nem mozdíthatóak a csapataikból, csak ilyes 100 milliós árakon. Carvajal szerintem pl. top 3-as jobbhátvéd, de nem lesz senki aki elhozza a Realból amieddig oda ő kell. Nincs ma már idő megvárni, hogy valaki beválljon sponzorok a nyakadban eredmények kellenek teltházak, ha valaki 18 évesen nem világklasszis akkor nem fog 18 évesen egy ilyen klubban játszani, jó esetben néha becserélnek, de ő lesz az első akit el akarnak majd adni ha szóba kerül.recrea írta: Aha, akkor azért nyűgtök itt Verratti után, mert annyi hasonló kaliberű játékos van, aki közül lehet válogatni![]()
De, azért lettek drágák, mert szűkült a piac, nincs jobbhátvéd, nincs center, nincs középhátvéd a piacon. Az, h az általad felsorolt csapatoknak nincs pénze, annak köze nincs ahhoz, h megjelentek az olajos csapatok...Real, Barca, Bayern akkor hogy maradt meg az elitben? Elmondom neked, úgy, h ott jól, tisztességesen végezték a munkájukat az emberek, prosperáló céget csináltak ezekből a csapatokból, meg tudtak újulni, felismerték a piaci lehetőségeket.
Annyit még árulj el kérlek, hogyha a psg, city csapatánál nem számít a pénz, miért nem vették még meg a Messi-Neymar párost?! Nehogy azt gondoljátok, h csak azért, mert sok pénz van valahol, még szórják, meg nem gondolkodnak logikusan. Mert akkor nem ismertek valóban gazdag embert. Ezek a klubok nem játékszerek az araboknak, hanem befektetések, nem hobbik vagy háziállatok.
Plusz volt közben egy gazdasági világválság is.
Aha, akkor azért nyűgtök itt Verratti után, mert annyi hasonló kaliberű játékos van, aki közül lehet válogatniFeast4 írta:Véletlenül sem. Sok nagyon jó játékos van, de megjelentek az olajpénzes csapatok. Olyan szinten tudnak licitálni egy játékosra és olyan szintű árakat fizetéseket ki tudnak mondani, hogy a régi nagy klubbok jó részének esélye sincs. Nézzétek meg a Milánt, meg az Intert vagy a portugál csapatokat, de mondhatjuk itt a Valenciát is vagy mondjuk a Lyont, Liverpoolt, vagy az Ajaxot. Mind eltüntek a sülyesztőben, pedig az előző 15 évben mindegyiknek voltak meghatározó pillanatai és nagy eredményei. Csak a hatalmas sponzori pénzeket mozgató csapatok maradtak fent, mindenki más lettünt. Egy Gomes azért került ennyi pénzbe az olajcsapatok és a sponzorok által favorizált csapatok. nem csak a top játékosok de az ilyen közepesek árát is felnyomják, mivel a nagy fizetésekkel bárkit elhoznak egyértelmű, hogy a sallangon kell megosztozni ami így még drágább. Pogba 100? Iguhain 80? Jó játékosok ők de nem ennyire. Klasszist ma már 80 millió alatt nagyon kis esélyed van szerezni.recrea írta: Azért lettek ilyen drágák a játékosok, mert nagyon leszűkült a kínálat sajnos.
A másik ami miatt ilyen drága nem mindegy kitől veszed. A PSG-nek nincs szüksége pénzre, nem mindegy hogy egy rászoruló csapattól akinek élet halál kérdés egy játékos eladása veszel valakit vagy a PSG-től esetleg a City-től ahol annyi pénz van hogy sose fogy el.
0-0-kölcsön-kölcsön-0-20(de marad)-10Nero. írta:És ezért lehet várni a Vermaelen-Douglas-Tello-Munir-Mathieu-Arda-Rafinha pakktól nyugodtan egy 60at legalább.
Szerintem meg el kéne adni, Busit meg lehetne helyettesíteni SR-rel vagy Samperrel.Sztem Gomes csak Busi helyén használható és használni is kéne, mert emberünk pl tavaly tavaszra teljesen kifingott.
Véletlenül sem. Sok nagyon jó játékos van, de megjelentek az olajpénzes csapatok. Olyan szinten tudnak licitálni egy játékosra és olyan szintű árakat fizetéseket ki tudnak mondani, hogy a régi nagy klubbok jó részének esélye sincs. Nézzétek meg a Milánt, meg az Intert vagy a portugál csapatokat, de mondhatjuk itt a Valenciát is vagy mondjuk a Lyont, Liverpoolt, vagy az Ajaxot. Mind eltüntek a sülyesztőben, pedig az előző 15 évben mindegyiknek voltak meghatározó pillanatai és nagy eredményei. Csak a hatalmas sponzori pénzeket mozgató csapatok maradtak fent, mindenki más lettünt. Egy Gomes azért került ennyi pénzbe az olajcsapatok és a sponzorok által favorizált csapatok. nem csak a top játékosok de az ilyen közepesek árát is felnyomják, mivel a nagy fizetésekkel bárkit elhoznak egyértelmű, hogy a sallangon kell megosztozni ami így még drágább. Pogba 100? Iguhain 80? Jó játékosok ők de nem ennyire. Klasszist ma már 80 millió alatt nagyon kis esélyed van szerezni.recrea írta: Azért lettek ilyen drágák a játékosok, mert nagyon leszűkült a kínálat sajnos.
Ezek közül melyik a feladata? Nézd meg ezeket a statokat Piquénél meg Umtitinél is, tegyük ki őket a kezdőből, mert nem lőnek kapura.Nézd meg Busquets statisztikáit kulcspassz-gólpassz -kapura lövés ,a csapat leglassabb játékosa cselezni nem tud 1/1-ben senkit sem tud megverni ..De a kérdést viszont jól tetted fel mert nagyon örült ötlet :-)Sőt már maga a gondolat is érthetetlen már bocs ,,Busqutsnek a leláton a helye
Minek nézzek ilyen statot? Ha eddig nem ez volt a feladata nyilván nem jó ebben a statja... Szerintem a kulcspassz-gólpassz statja nem lenne rossz. A cselezés és az 1-1 elleni játék nem tudom hogy jön ide. Xavi sem volt ezekben nagy király. Arra ott van Neymar és Messi. Abban meg hála az Égnek nem te döntesz hogy Busquetsnek hol a helye..zeli39 írta:kapitány írta:Az nagyon őrült ötlet lenne hogy Busit fentebb tolni kicsit a középpályán és Ő irányítson?
Nézd meg Busquets statisztikáit kulcspassz-gólpassz -kapura lövés ,a csapat leglassabb játékosa cselezni nem tud 1/1-ben senkit sem tud megverni ..De a kérdést viszont jól tetted fel mert nagyon örült ötlet :-)Sőt már maga a gondolat is érthetetlen már bocs ,,Busqutsnek a leláton a helye
Én ma 9 milliót olvastam valahol. Tényleg nem nagy összeg a mai piacon, még ha be se válna se lehetne mondani, hogy Gomes féle biznisz. Robertre meg lehet sok rosszat mondani, de azt nem, hogy kh-ekhez rossz szeme lenne.. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. Fizikum alapján - meg mivel őt már láttam is játszani - nekem Davinson Sánchez inkább kéne mondjuk, szeretem a fürge védőket, de ha ők ennyire rá vannak indulva Minára, akkor csak van valami oka.barca0417 írta:Remélem ez a Mina gyerek jön majd. akár januárban is. Szerintem ő is lehet gy Umtiti féle igazolás. Nagyon jó adottságai vannak mozgékony és magas. Mascheranonak max 1-2 éve van még itt szerintem, utána a Marlon-Mina páros jó alternatíva lenne Piqué és Umtiti mellé.
Ráadásul az opciónk is csak 10-en valahány milla érte úgy tudom. olcsón lenne egy jó kh-ünk.
Valahogy el kellett ütni azt a 10 percet amíg vártam egy hívást.recrea írta:...