2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na igen. Igaz, nem 85-öt nyertem volna, de meg 7x-eztem volna a pénzem... Erre már az is kavarodás volt ahogy szögletre került a labda, a portugál védő a srác fejét nyomta a fejes előtt, mégis tökéletesen oda fejelte a kapufa tövébe és hát persze, hogy befele pattan.Nero. írta:Attól függ kinek, nekem mar csak a Portugál gyozelem kellett volna a 85 ezerhez.
Sajnálom, gondolom kombóba fogadtál akkor...Nero. írta:Attól függ kinek, nekem mar csak a Portugál gyozelem kellett volna a 85 ezerhez.BarcaJr írta:Portugália 2 - 2 Mexikó
Konföderációs Kupa mérkőzés
Ronáldóék csak döntetlent tudtak kihozni ebből a meccsből, persze ez nem probléma.
Összefoglaló a mérkőzésről
Attól függ kinek, nekem mar csak a Portugál gyozelem kellett volna a 85 ezerhez.BarcaJr írta:Portugália 2 - 2 Mexikó
Konföderációs Kupa mérkőzés
Ronáldóék csak döntetlent tudtak kihozni ebből a meccsből, persze ez nem probléma.
Összefoglaló a mérkőzésről
Mindenki azt várja, hogy az összes 18-20 éves tehetség egyszerre játsszon, de nem hiszem, hogy ez lenne a jó út. Én jó döntésnek tartom, hogy itt az elején Deschamp meghív rutinosabb embereket is, akik tudják milyen egy világverseny hangulata, le tudják venni kicsit a terhet a gyerekekről.ferninho írta:Dösamp hülye volt, de félek, hogy még mindig annyira okos tud lenni, hogy ezt a generációt is képes lenne elcseszni, azért pedig nagy kár lenne.
Giruod, meg az örökvesztes Griezman nem jó ómen soha.csabimo írta:Én is neztem a meccset a tegnap, kimondottan Dembele miatt mert ugy (pletykaszinten) felmerült..elképesztő ez a MBappe Dembele páros, meg az egesz francia csapat fiatalok és sikeréhesek, nem is értem hogy nem tudták portugaliat lesimázni a döntőben??recrea írta:Ez totál Neymar (minden jó és rossz tulajdonságával együtt), ha csak a mozgást nézném, simán összekeverném vele. Elég komoly focit tolt tegnap
.
talán nem is véletlen, hogy erre a "franciagyorsra" egy Griezmann fel sem fért?!palesz77 írta:Aki hozzám hasonlóan lemaradt volna:
Dembélé vs England
Mbappé vs England
Pogba vs England
szerk.: Na, pótoltam.Kegyetlen, a Franciák ha ki tudják használni ebben a keretben rejlő lehetőségeket.. Megint kezdenek egész jó generációk összejönni megint válogatott szinten is hál istennek. Ez a Pogba-Dembélé-Mbappe trió viszont nagyon brutálisnak néz ki, ha megkapják a kellő támogatást a többiektől - akik szintén tehetségesek amúgy -, nagyot butíthatnak pár év múlva.
Én is neztem a meccset a tegnap, kimondottan Dembele miatt mert ugy (pletykaszinten) felmerült..elképesztő ez a MBappe Dembele páros, meg az egesz francia csapat fiatalok és sikeréhesek, nem is értem hogy nem tudták portugaliat lesimázni a döntőben??recrea írta:Ez totál Neymar (minden jó és rossz tulajdonságával együtt), ha csak a mozgást nézném, simán összekeverném vele. Elég komoly focit tolt tegnappalesz77 írta: Dembélé vs England
Ez totál Neymar (minden jó és rossz tulajdonságával együtt), ha csak a mozgást nézném, simán összekeverném vele. Elég komoly focit tolt tegnappalesz77 írta: Dembélé vs England