Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az hagyján, de milyen asszonykája van... Külföldre és focistának kellett volna születnem nekem is. Bár ฿a£áz$ka példáján azért látszik, itthonról is be lehet futni a karriert.PCsabi írta:Szczesny azért rohadt olcsó volt...
Ezt jól csinálta a madrid. Más csapat az alapemberét adja ennyiért,ők egy kiegészítőt passzoltak el horror áron.S.Agüero írta:80 millió egy Moratáért, beteg.2 éve még minden madridista röhögött rajta, hogy mekkora béna...
![]()
Mbappé mennyi lesz, 135?
Több tucat Bale-szintű játékos van, támadóból talán nincs.Azért azt ne mond, hogy több tucat Bale szintű játékos van. Szerintem top 5 támadó az MSN és CR után. Nem pörgeti a farkán a labdát, de rendkívül hasznos és hatékony, és el tud vinni a hátán egy csapatot, még egy Real Madridot is, volt már rá példa.
A z Arsenalnál sem védene, a Románál csak kölcsönben volt, és ennél a kettőnél az életben nem nyer semmit. Itt meg ha türelmes Buffon 1 max 2 év múlva visszavonul, h addig mutat valamit, utána lehet megkapja a az esélyt.visca el barca írta:nem tudom mivel jobb neki a juvéban padozni mint az arsenal/roma duó vmelyikénél folyamatosan védeni...PCsabi írta:Szczesny azért rohadt olcsó volt...
Épp a múltkor fejtegettem, hogy mennyire kevés a klasszis csatár jelenleg, ahhoz képest, mint például a 2000-es évek elején. Nincs nagyon válogatási lehetőség, az árak is megugrottak, igy valahol érthetőek az ilyen igazolások, mint ő, vagy Lukaku.S.Agüero írta:80 millió egy Moratáért, beteg.2 éve még minden madridista röhögött rajta, hogy mekkora béna...
![]()
Mbappé mennyi lesz, 135?
Azért azt ne mond, hogy több tucat Bale szintű játékos van. Szerintem top 5 támadó az MSN és CR után. Nem pörgeti a farkán a labdát, de rendkívül hasznos és hatékony, és el tud vinni a hátán egy csapatot, még egy Real Madridot is, volt már rá példa.úgy hála az égnek több tucattal el vagyunk látva a mai labdarúgásban.
Gondolom azért van ötletedvisca el barca írta:nem tudom mivel jobb neki a juvéban padozni mint az arsenal/roma duó vmelyikénél folyamatosan védeni...PCsabi írta:Szczesny azért rohadt olcsó volt...
nem tudom mivel jobb neki a juvéban padozni mint az arsenal/roma duó vmelyikénél folyamatosan védeni...PCsabi írta:Szczesny azért rohadt olcsó volt...
Olcsó? 2018-ban járt volna le a szerződése, nem kellett az Arsenalnak, ennek tükrében szerintem ennyit sem kellett volna kapniuk érte. Persze tőlünk ingyen távozott volnaPCsabi írta:Szczesny azért rohadt olcsó volt...
Nem azt írtam, hogy nem jó játékos. Amennyiben ő klasszisnak számít, úgy hála az égnek több tucattal el vagyunk látva a mai labdarúgásban. Ettől függetlenül azzal egyetértek, hogy Angliában többet tudna kihozni magából, ha nem hagy ki fél szezonokat...LG írta:Béllel kapcsolatban nem értek egyet, messze nem csak egy jó szezonja volt. A Tottenham-ben a PL arcává nőtte ki magát, és szerintem a Realos teljesítményét sem kell szégyelnie. Bár szerintem sem igazán fekszik nekik a spanyol foci, ennek ellenére szvsz tiszteségesen helyt állt - 15/16-ban inkább húzta ő a Realt, mint CR- pedig nem kevés sérülés is hátráltatta. Az is elismerésre méltó, ahogy a válogatottját viszi a hátán, ebből is látszik, neki a szigetországi foci való. A Realban nem tudom, mit tartogat számára a jövő, mert konkurencia van, és ha nem is jobb játékosok, de spanyol fociban jobban érvényesülők könnyen kiszoríthatják, de szerintem pl. a Chelseaben képes lenne klasszis teljesítményre.
Bale nem tudom, hogy mitől üti meg a klasszis kategóriát...messideco írta:Az a vicc h a realos duó kivételével a klasszis kategóriát nem ütik meg... Szerintem.
Azért az nem kevés pénz érte, de Torinóban mindenkiből tudnak focistát csinálni, illetve olasz liga is gyengébb, mint a német.PCsabi írta:Douglas Costa -> Juventus, 46 millió euró.
Ezzel kb vége is a lehetőségnek, hogy kinője magát és nagy csapatba kerüljön. Kár érte, kiváló ügynök volt.palesz77 írta:ParedesZenit
Kár érte, én nagyon bírtam a gyereket.
Wenger-nek nem kellettpalesz77 írta:GnabryBayern München
Hivatalos. Róla mit kell tudni, ügyes gyerek? U21-ben láttam 2-szer talán, akkor jónak tűnt, de az nem az a szint ugye.