Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk sok nincs neki, szóval nem lehetett nehéz:DMessias2 írta:pedig Busi meglőtte élete gólját.csababarca írta: Én kinyomtam, most nem tudom nézni a meccset egyszerűen a csapatot körülvevő dolgok miatt.
kár volt mert eddig jó!csababarca írta:Nem fog jönni ahogy senki sem, ne izgulj ezen.Nero. írta:Ez lesz a Real ellen is
4-3-3 megint, továbbra se ertem hova jön Inigo.
Én kinyomtam, most nem tudom nézni a meccset egyszerűen a csapatot körülvevő dolgok miatt.
pedig Busi meglőtte élete gólját.csababarca írta: Én kinyomtam, most nem tudom nézni a meccset egyszerűen a csapatot körülvevő dolgok miatt.
Nem fog jönni ahogy senki sem, ne izgulj ezen.Nero. írta:Ez lesz a Real ellen is
4-3-3 megint, továbbra se ertem hova jön Inigo.
hát ezt azért én is betudtam volna belsőzni az ötösön belülről és a meccs ezen szakaszában még levegőt is kapnék!Messithebest írta:Rakitic![]()
![]()
Duli meg ha így halad nem fogok sírni Neymar miatt
Ja enis ezen nyomom ha nincs TV, de itt nem art kikapcoslni a telefont komolyabb meccseknel mert ez sokat kesik elrontja az oromot ha irogatnak a haverok hogy gol gol.recrea írta:www.sport365.live/en/home
Én mindig itt nézem, nem kell semmit letölteni, HQ-ban, általában 5-6 nyelven.
sztem regelni kell hozzá, de nekem azt sem engedte. még az ingyenest sem.Cestus írta:A hivatalos oldalon nem lehet nézni?
én is kérnék szépen majd meccs előtt linket. ha lehet olyat ami nem 144p-s vagy nem kell hozzá 56 programot letölteniS.Agüero írta:Melyik oldalon érdemes majd linket keresni?