Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel forrást nem közölt, és a kommentelők kérésére sem tette ezt meg, élek a gyanúperrel, hogy kamu.Barca+ írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1671974677. Nem tudom mennyire igaz, ha esetlegesen a forrás megbízhatatlan akkor elnèzèst kèrek, csak Èn szemèly szerint nagyon örülnèk neki ès azèrt linkeltem a forrást, hogy megtudjam van-e valóságalapja. Breaking: Valaki valamit tud a megbízhatóságáról?
Igen a Soroksárra gondoltam, csak a megállapodást vettem alapul. A Barca B-nél (ami most jutott fel a másodsztályba és jelenleg kiesőhelyen van) találhatnánk akár jobb helyen lennének egy stabil másodosztályú csapatnál, de én elsősorban valami holland vagy francia elsőosztályú középcsapatra gondoltam. Persze nem úgy, hogy minden évben odasózunk 5-6 játékost, csak ne kelljen már tukmálni a játékosainkat (főleg a fiatalabbakat), ha a kutyának sem kellenek, pedig egy olyan bajnokság színvonalát simán tudnák hozni. 20 - 21 év fölött szerintem már nem egy spanyol harmadosztályban kéne "pallérozódni".El Pistolero írta:.
Javíts ki ha tévedek de Ferencváros fiókcsapata nem a Soroksár ami másodosztályú?davi10 írta:...
Igen, ez tényleg egy nagy lemaradás, mert pl. a Denis-Gomes duóból is simán mehetett volna valamelyikük kölcsönbe idén.Samper írta: Ez a makacs, begyöpösödött szemlélet, hogy mindenki évekig várjon a sorára, mert boldog, ha Barca játékos lehet. A valóság ezzel szemben az, hogy a jobban menedzselt gazdag csapatoknak semmiség 3 milka egy tehetségért és van jó kapcsolati hálójuk a felesleg kölcsönadására - akár éveken keresztül. A mi vezetőségünk ide néz, oda néz, fogához veri a garast és nem dönt. Aztán nagyon pórul jár. Eladni nem tud, áron felül vásárol és rosszul fogalmazott szerződéseket köt.
Ez a makacs, begyöpösödött szemlélet, hogy mindenki évekig várjon a sorára, mert boldog, ha Barca játékos lehet. A valóság ezzel szemben az, hogy a jobban menedzselt gazdag csapatoknak semmiség 3 milka egy tehetségért és van jó kapcsolati hálójuk a felesleg kölcsönadására - akár éveken keresztül. A mi vezetőségünk ide néz, oda néz, fogához veri a garast és nem dönt. Aztán nagyon pórul jár. Eladni nem tud, áron felül vásárol és rosszul fogalmazott szerződéseket köt.zeli39 írta:
Oriol Busquets-ről a honi szurkolók 90% azt sem tudta ki még a múlt évben ,de már nagy ígéretnek van el könyvelve :-)hisz megjelent valahol ,hogy vinné a Real persze nagy az esélye,hogy a Realnak pont a kiesőhelyen tanyázó FC Barcelona B 3. számú belső középpályása kell aki sérülések miatt játszik ilyen sokat :-)Biztos vannak akik még emlékeznek Gumbau-ra akit szintén Sergho Busquets örökösének tituláltak még a nagy csapatban is kapott lehetőséget de mára a nem túl acélos Leganes perem embere ..Ruiz meg nagyon fiatal még 18 éves sincs nagy tehetség de ennyi és még nem több .
semmi baja nincs.MessiNeymarSuarez írta:Elvileg sérült.rikko írta:Nem tudom, mennyit számít, de Coutinho ma nincs a Pool keretében. Sérült listán sincs. Remélem már a Barca-s szerződését firkantja alá.
Elvileg sérült.rikko írta:Nem tudom, mennyit számít, de Coutinho ma nincs a Pool keretében. Sérült listán sincs. Remélem már a Barca-s szerződését firkantja alá.
visca el barca írta:
mikor? 2024-ben? kb addigra jön össze amit leírtam...
hdavid írta:A liverpooli Fülöp hercegért, mehetne 60 misi + Dulifuli (szvsz)
hdavid írta:A liverpooli Fülöp hercegért, mehetne 60 misi + Dulifuli (szvsz)
mikor? 2024-ben? kb addigra jön össze amit leírtam...rikko írta:visca el barca írta:reménykedtem, hogy ma már úgy kelek fel, hogy pörög a coutinho+grízes+arthur topic, miközben gomest elvitte a mu 50-ért, ardat bárki 20-ért, és megszabadultunk deulofeu gyerektől is![]()
![]()
Dőlj le nyugodtan, majd Augusztusban felkeltünk![]()
![]()
visca el barca írta:reménykedtem, hogy ma már úgy kelek fel, hogy pörög a coutinho+grízes+arthur topic, miközben gomest elvitte a mu 50-ért, ardat bárki 20-ért, és megszabadultunk deulofeu gyerektől is![]()
![]()
+ CR visszaadta az aranylabdát, a Real-t pedig feloszlatták, mert kiderült, hogy 10 éve csalják a meccseketvisca el barca írta:reménykedtem, hogy ma már úgy kelek fel, hogy pörög a coutinho+grízes+arthur topic, miközben gomest elvitte a mu 50-ért, ardat bárki 20-ért, és megszabadultunk deulofeu gyerektől is![]()
![]()
Úgy tűnik senkinek sincs fölöslegesen két zsák krumplija, vagy 3 labdája amiért a súlyos milliókért megvett, fölösleges embereinket elvigye.Chino írta: Én azt nem igazán értem, hogy az eladásokról miért nem hallani. Persze az igazolások nagyobb hype-ot kapnak, de így is sok a játékos, plusz ha lesz 1-2 érkező tovább bővül a keret, Valverde pedig saját elmondása szerint szűkebb kerettel szeret dolgozni.
Rafinha-t én már januárban kölcsönadnám. Játékpercek kellenek a srácnak, aztán ha belejön, akkor nyáron jöhetne vissza.Chino írta: Én Rafinhat nem engedném egyelőre el. Kp-n és szélsőként is egyaránt bevethető és ő tényleg képes pluszt adni a játékhoz.
Vidalnak semmi funkciója igazából. Vele is detto ugyanaz a helyzet, mint Deulofeuval. Ha visszatér Dembelé akkor a szélső pozíciója adott. Jobbhátvédnek van két ember. A funkciója teljesen felesleges.rikko írta:Vidal-t én nyárig mindenképpen megtartanám. Sőt, ha jól szerepel, akkor 1-2 évig még biztosan. Nem world class, de amikor bejön akkor tud lendületet adni a támadásoknak.
wild írta:Bechler szerint a Barca illetékesek már Liverpoolban vannak, és az első napon ajánlatot fognak tenni. 1-2 napon belül várják a Liverpool válaszát. Szerinte az első héten igy-vagy úgy de lezárul az ügy.