Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én meg úgy vagyok vele, hogy ha egy kemény pályán kikapunk, egy erősnek mondható csapattól, azt könnyebben megemésztem, mint hogy ilyen Celta, meg Laspalmas ellen röhögtetjük ki magunkat. A celta meccs a másik, ami röhejes, hogy nem tudtunk nyerni.Nero. írta:Nyerni kellett volna, nem szeretek birozni de ismerjük el hogy normális játékvezetés mellett ez a meccs meg van. Elbuktunk 2 pontot egy “kötelező” meccsen, de ugyanez megtörtént a Getafe és a Celta ellen otthon. Benne van a pakliban, cserébe viszont nyertunk olyan pályákon (Bernabeu, San Mames, Anoeta, Madrigal) ahol nem feltétlenül volt követelhető a 3 pont. Jelenleg a 20 győzelemmel, 6 döntetlennel és az ezt jelentő 5 pontos előnnyel teljesen jól állunk. És szerintem ez nagyrészt Valverde fegyelmezett taktikájának köszönhető.
Coutinho nagy potenciál, de szerintem még messze van Iniestától. Villanások vannak, de a “Barca-logika” még hianyzik a gondolkodásából, remélem idővel bele jön (szerintem bele fog) de egyelőre a kapitánnyal vagyunk előrébb.
A Dembelé kört már párszor lefutottuk, én a szezon vegeig ujra nem fogom, de azt gondolom sejtitek hogy koránt sem olyan biztos hogy Valverdénél az alap 11 tagja.
főleg a tegnapi ugye?Nero. írta: Miert az eredmenyek nem ot igazolják? Vagy menjünk rá mindenkire ész nélkül?
Azért azt is tegyük hozzá , hogy amíg nem jött Cou elég korlátoltak voltak kp-n Ernőbá lehetőségei. Most, hogy kezdi beépíteni Dembelét meg Coutinhot talán már nem kell annyit néznünk ezt a 0 kreativitással rendelkező kp-tvisca el barca írta:valverde meg a tökösség. ha tehetné 5 védővel meg 5 középpályással állna fel, hogy """""kontrollálja""""""" a meccset...BarcafanTomee írta:Valverdének most tökösnek kell lennie
Miert az eredmenyek nem ot igazolják? Vagy menjünk rá mindenkire ész nélkül?visca el barca írta:valverde meg a tökösség. ha tehetné 5 védővel meg 5 középpályással állna fel, hogy """""kontrollálja""""""" a meccset...BarcafanTomee írta:Valverdének most tökösnek kell lennie
valverde meg a tökösség. ha tehetné 5 védővel meg 5 középpályással állna fel, hogy """""kontrollálja""""""" a meccset...BarcafanTomee írta:Valverdének most tökösnek kell lennie
2 hónapja az atleti elleni meccsre tartalékolunkCestus írta:Nem kérdés, hogy tegnap trágyán játszottunk. A kérdés inkább az, hogy azért volt-e ez, mert takaréklángon égtünk az Atléti elleni meccsre gondolva, vagy pedig mert ennyit tudunk a fáradtság és egyebek miatt. Véleményem szerint az előbbi történt
Közel másfél hónapja trágyán játszunk, és mindig ezzel nyugtatjuk magunkat, hogy fáradtság, tartalékolás, stb. Egész egyszerűen gödörben vagyunk. Remélhetőleg csak a szokásos január-februári forma, és tavasszal jelentősebb javulás jön. Legalább eredményekben, mert játékban nem fog, egyre jobban látszik.Cestus írta:Nem kérdés, hogy tegnap trágyán játszottunk. A kérdés inkább az, hogy azért volt-e ez, mert takaréklángon égtünk az Atléti elleni meccsre gondolva, vagy pedig mert ennyit tudunk a fáradtság és egyebek miatt. Véleményem szerint az előbbi történt
Ja igen bocs, nem néztem, hogy beraktad a dátumot, csak kábéra mondtam.Varatrix írta:De ez 2 év...
Én nem emlékszem konkrétan,de biztos hogy, volt hogy tényleg kellett volna fújni.
De ez 2 év...Cestus írta:Vicces hogy vagy egy évig nem volt ellenünk tizi, aztán befújnak egy ilyen kamut.legalább lehetett volna egy izmos kezezés Piquétől, megadtuk volna a módját.
hát még milyen durva, hogy a mostani is kamu volt... 6 döntetlent ért el a csapat, ebből 3 meccsen voltak durva, minket sújtó hibák (2 elvett gól, meg a mostani)Varatrix írta:2016.február 14-én ítéltek utoljára bajnoki meccsen büntetőt ellenünk? (NSO)![]()
![]()
Na jó azért kicsit most megértem a madridistákat...
Ez dúrva!
Kicsit meredek, hogy Tebas mester előző forduló után Albáékat szidta, és azt mondta hogy a csalók meg fognak bűnhődni, aztán véletlen a következő meccsünkön ilyen vak a bíróSinya22 írta:Az első félidőben rúgnunk kellett volna vagy hármat,aztán kész. De rossz döntéseket hoztak elől. Nem fogom a bíróra,mert a tizenegyes után volt még vagy fél óránk gólt rúgni,de hogy pont egy Tico elleni rangadó előtt kell neki is kétszer belenyúlni a meccsbe,az hihetetlen. Nem hiszem,hogy egyenlített volna a Palmas,hiába volt jó pár lövésük az első félidőben is,el se találták a kaput. Na mindegy,nincs világvége,de nem kaphatunk ki otthon.
a """"""""""kezezést"""""""""""" fújta beTobias88 írta:Tegnap amúgy miért kapta a kezezést a Las Palmas? Mert megoszlanak a vélemények a lapokban. Digne nonszensz kezezéséért vagy Roberto "hatalmas" lökéséért? Mindig is utáltam ezt a bírót és most sem hazudtolta meg magát
Szerk: közben jött Ini nyilatkozata, Digne kezezése