Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Én is őket választanám, mivel szinte fix hogy döntősök lennének egyéb esetben, és ha meg akarjuk nyerni a BL-t, akkor sokkal inkább 2 meccs alatt mérkőzzünk meg velük, mint 1 meccs alatt.Cestus írta:A catradio szerint a vezetőség a Reallal játszaná az elődöntőt szívesen, mivel szerintük a Bernabéuban jól játszik a Barca.
Megnéztem az ismétlést, és Puhl azt mondta, hogy az elsőnél lehetséges, hogy szabadrúgást kellett volna ítélni kifelé, Dzeko ellen (gondolom, kamuzás miatt). A másodiknál pedig a műsorvezető kérdésére, hogy vajon a videóbíró szerint hogyan ítéltek volna, Puhl azt mondta, hogy szerinte az is megerősítette volna, hogy a 16-os vonal előtt történt a szabálytalanság.palesz77 írta:Ha esetleg érdekel valakit, Puhl beszélt az esetekről a meccs után - Sport1-en Pool-City összefoglaló után volt szó a Barca meccsről is -, és ő egyiket se fújta volna be. Első nála egyértelműen nem tizi, második meg necces, de inkább nem fújta volna.
Még a héten el kellene ezt intézniük Bartoéknak. Amíg a Sevilla él a BL-ben, az ő érdekük is a halasztás lesz, ha meg kiesnek, pont nem fogja őket érdekelni, mikor van a döntő. Kettős nyomás hatására azért csak hajlandóak lesznek áttenni Tebasék a meccset.visca el barca írta:sztem ha kérünk halasztást, akkor bele fog menni a sevilla is meg a szövetség is. ha meg nem, akkor meg kapják be
Én sem igazán szeretném a Madridot. Két meccsen talán mi lennénk az esélyesebbek, de a Bl-ben sose lehet tudni, a Real mindig más arcát mutatja, az pedig dupla pofáraesés lenne, ha pont ők ejtenének ki minket. Amellett kissé el is vesztené a varázsát a Clásicó, ezt megtapasztalhattuk már. Amikor 4-5x játszunk velük egy szezonban már a presztízse se olyan. Ha hivatalosan nem is, de gyakorlatilag már háromszor játszottunk velük, bőven elég ennyi. Szívesebben látnám a Bayernt pl., csak akkor a Real jó eséllyel a döntőben van. Az már mondjuk más lenne, ha a Pool elbénázná a visszavágót és a City jutna tovább. Igazából a játékosállományuk megvan hozzá, és valljuk be nagy a különbség a két csapat közt. Viszont a Cityben vhogy sosem érzem azt, hogy nagyot tudnának robbantani akármilyen erősek is, nemzetközi szinten ilyen tipikus "vesztes" csapat.kristop írta:azert ovatosan ezzel a 'remelem a realt kapjuk' dumaval
az megvan, hogy nekunk elotte harom nappal egy kupadontot kell jatszanunk a sevillaval? akik nem tunnek tul gyengenek mostanaban. igen, beraktak a szezon lenyegi szakaszara, koszi spanyol szovetseg. mig a real, ha megkapjuk egy hetet pihen az elso meccs elott.
sztem ha kérünk halasztást, akkor bele fog menni a sevilla is meg a szövetség is. ha meg nem, akkor meg kapják bekristop írta:azert ovatosan ezzel a 'remelem a realt kapjuk' dumaval
az megvan, hogy nekunk elotte harom nappal egy kupadontot kell jatszanunk a sevillaval? akik nem tunnek tul gyengenek mostanaban. igen, beraktak a szezon lenyegi szakaszara, koszi spanyol szovetseg. mig a real, ha megkapjuk egy hetet pihen az elso meccs elott.
akkor legyen barca-bayern és real- pool, majd barca-pool döntőS.Agüero írta:Nem örülnék két héten belül 3 Clásicónak, szóval jöjjön a Pool. Bár inkább az elődöntőben legyen Clásico, mint a döntőben.![]()
Nehéz szitu.

Csatlakozom, egyik sem látszott egyértelmű tizenegyesnek. Hajdu B. szerint az elsőnél megvolt a kontakt, és lehet, hogy Semedo meglökte Dzekót, ha igen, akkor nagyon finoman csinálta.tengit írta: A büntetőkről.
https://www.youtube.com/watch?v=Ykf48nzMHfo" target="_blankNyiri81 írta:Ce? Az nem jön át a félpályán várja a kapunál a labdát.Cestus írta:Cével/Ramossal rúgassunk azért egy öngólt, bármi is lesz.