Barca Igazolások
- Subinho
- Director del Fútbol
Justin nagyon jó játékos, de ne felejtsük el, abban a bajnokságban villogott fiatalon Dzsudzsák Balázs is. Várjunk 1-2 évet és meglátjuk, mire képes nagyobb csapatban. Egy új Deulofeau, vagy tud szintet lépni? Ha tud, tuti el fogjuk hozni. Mondjuk akkor az ára sem ennyi lesz.
http://m.nemzetisport.hu/olasz_labdarug ... ra-2640775" target="_blank ennyiért nekünk is megérhette volna talán.
Én valamiért azt érzem, hogy jön.S.Agüero írta:Sok ideje már nincs szórakozni, szerintem holnap bejelenti, hogy marad.

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Sok ideje már nincs szórakozni, szerintem holnap bejelenti, hogy marad.Cestus írta:Holnap 14:30-kor Griezmann sajtótájékoztatót tart a Cope szerint (N'Zonzival karöltve). Talán elmondja végre, mi lesz vele, de valószínűleg csak a szokásos mellébeszélés lesz a válogatottról meg a közelgő VB-ről.
Holnap 14:30-kor Griezmann sajtótájékoztatót tart a Cope szerint (N'Zonzival karöltve). Talán elmondja végre, mi lesz vele, de valószínűleg csak a szokásos mellébeszélés lesz a válogatottról meg a közelgő VB-ről.
"It is what it is."
RAC1: Cillessen menne, többet szeretne játszani, vannak ajánlatai.
Amúgy nem lesz akkora üzlet eladni, ha elmegy 40-45 M-ért, aztán a helyére veszünk mondjuk 30-ért egy zsákbamacskát.
Amúgy nem lesz akkora üzlet eladni, ha elmegy 40-45 M-ért, aztán a helyére veszünk mondjuk 30-ért egy zsákbamacskát.

"It is what it is."
- davi10
- Llegenda del Barça
Max ireális fizuval, mert eddig se az ára volt a kérdés, 35 milláért lehet vinni, ami hozzánk képest ajándék.Nero. írta:]
Majd meglatjuk, ha nagyon akarjuk ugyis megvesszuk irrealis aron.. Legalabbis nem nagyon emlekszem olyan jatekosra a Laporta korszak eleje ota, akit nagyon megakartunk volna szerezni de nem tudtunk.
Az irreális fizu-témában pedig otthon vagyunk, szóval még el is csábíthatjuk, mindenesetre soha nem jó, ha sokáig tökölünk.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
https://youtu.be/KVP77KEeXLo?t=6m48s" target="_blank
Ezt teljesen kizártnak tartom, ti mit gondoltok?
Ezt teljesen kizártnak tartom, ti mit gondoltok?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ne vicceljNero. írta: Legalabbis nem nagyon emlekszem olyan jatekosra a Laporta korszak eleje ota, akit nagyon megakartunk volna szerezni de nem tudtunk.
.

Neymar és Lajos, meg talán Umtiti kivételével mindig a sokadvonalasokat vettük.
persze csak a pletykák alapján mondom ezt.
De lecsúsztunk nem egy játékosról, volt szó itt Courtios, Thiago, Verratti, Mbappé, Kroos, Verthongen, Alba nevekről, sehol senki.
CSak Gomes, Matyiőő féle félnótások jöttek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Az én elképzeléseimbe egy Fekir, Seri, Lenglet fixen ez olyan 135milla lenne. Meg Arthur ha szükséges. Kell védő: Lenglet, kell középpályás irányítani: Seri, plusz Fekir aki bevethető elöl, szélen, támadó középként. Tudom, hogy ebből semmi nem lessz de jól hangzik. Ezzel a 3 játékossal talán még bukni sem nagyon lehetne.
Majd meglatjuk, ha nagyon akarjuk ugyis megvesszuk irrealis aron.. Legalabbis nem nagyon emlekszem olyan jatekosra a Laporta korszak eleje ota, akit nagyon megakartunk volna szerezni de nem tudtunk.Erről is le fogunk csúszni...
Szerintem az elmult 12-13 evbe a vasarlas-eladas merlegunk ugy minusz egy milliard euro korul lehet, de ugy latszik egy ekkora klubnal ez nem problema.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- davi10
- Llegenda del Barça
Nagyon jó helyre került, sokkal jobb, mintha egy United vagy Liverpool vette volna meg.
Az olasz bajnokság nekünk jobb lehet, mint az angol, szintet is lép a gyerek, és tényleg nem szoktak nagyon lehúzni a roma-nál senkit. Ha meg csak 2 évre írna alá, az még jobb lenne.
Griezmannról pedig semmi hír, szerintem marad is ahol van.
Közben olvasn (Sport + egyéb angol lapok)i, hogy a Chelsea is rámegy Lenglet-re
Erről is le fogunk csúszni...
Az olasz bajnokság nekünk jobb lehet, mint az angol, szintet is lép a gyerek, és tényleg nem szoktak nagyon lehúzni a roma-nál senkit. Ha meg csak 2 évre írna alá, az még jobb lenne.
Griezmannról pedig semmi hír, szerintem marad is ahol van.
Közben olvasn (Sport + egyéb angol lapok)i, hogy a Chelsea is rámegy Lenglet-re

Erről is le fogunk csúszni...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nincsenek előítéleteim, de az apja már kb 28 éves korában kiégett. Otthon tuti, nem lát jó példát ez a gyerek.visca el barca írta:olyan vonatot nehéz lekésni ami után nem is rohanunkNervo írta:Justin Kluivert is set to fly into Rome tonight to undergo his medical and complete the move to Roma. (Sky Italia)
Kluivertről lekéstünk megvette a Roma.
Nekünk egy csodaközéppályára lenne szükségünk, mert minden más adott.
Mármint, 130-140 körül, ugye azt akartad írni.S.Agüero írta:Nem olyan nagy baj ez, majd elhozzuk 2-3 év múlva onnan 30-40 körül.Nervo írta:Justin Kluivert is set to fly into Rome tonight to undergo his medical and complete the move to Roma. (Sky Italia)
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem olyan nagy baj ez, majd elhozzuk 2-3 év múlva onnan 30-40 körül.Nervo írta:Justin Kluivert is set to fly into Rome tonight to undergo his medical and complete the move to Roma. (Sky Italia)
- visca el barca
- Presidente del Barça
olyan vonatot nehéz lekésni ami után nem is rohanunkNervo írta:Justin Kluivert is set to fly into Rome tonight to undergo his medical and complete the move to Roma. (Sky Italia)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Nervo
- Capitá del Barça
Justin Kluivert is set to fly into Rome tonight to undergo his medical and complete the move to Roma. (Sky Italia)

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Ezt most jól megnéztem..Tivadar6 írta:Sok sikert neki, remélem a következő Gomes![]()
Amúgy nem akarok kombinálni, de Grizi eléggé szétvolt esve az utolsó válogatott meccsen, vajon ez az egész story közrejátszik? Mindenesetre, várom, hogy mi lesz belőle...
https://www.youtube.com/watch?v=rnbCdXaiXIw" target="_blank
Hát, a Francia utánpótlás nagyban hasonlít a kézilabdáéhoz...
Persze a kéziben mostanában sikeresebbek, de itt is azt látom, hogy nagyon sok(talán túl sok) is a kiemelkedő tehetség.
Másik, hogy szerintem Mbappe sok pénzt megér...
Én komolyan meglepődtem, hogy kaptunk érte pénzt. Tök jó, egy sallanggal kevesebb, mehet után AG, Digne meg Mina (kölcsönbe) is.
Sok sikert neki, remélem a következő Gomes
Amúgy nem akarok kombinálni, de Grizi eléggé szétvolt esve az utolsó válogatott meccsen, vajon ez az egész story közrejátszik? Mindenesetre, várom, hogy mi lesz belőle...