Az elmúlt három szezonban volt egy pirosa, az is 2 sárgás. Mondjuk nem a legszerencsésebb meccsen.Kovbal88 írta:
Amúgy Vidal nem hiszem, hogy jó döntés, az ilyen piroslapra hajlamos játékosok nem segítik, a jó eredményeket, ha egy fontos meccsen robbannak.

Egyedül a magatartásával lehet sztem gond, szakmailag jó igazolásnak tűnik. Azért még mindig minőségi játékos, komoly terhet levehet a gálakezdőről. Ha egy-két szezont marad és tényleg hasznos lesz már megérte.
Most már úgy néz ki a pad is elég mély, egyedül a bal szél, ami még kérdéses. Egy Cilessen, Dembelé/Malcom, Vidal, Arthur, SR, Lenglet, Alcacer/Munir sor nem rossz. Rafinha sem gyengítené a csapatot az biztos, de én talán inkább Denist marasztalnám, Cou posztjára talán alkalmasabb, bármennyire szeretem is a kis brazilt. És a Bl-ben ez iszonyat sokat számít. Ha van egy bika 11, de nincs merítési lehetőség durván csökkennek az esélyek.
Azért tavaly nem sok olyan ember ült a padon, aki érdemben hozzá tudott volna tenni a dolgokhoz, főleg Cou érkezéséig és Semedo is az első szezonjára készült.
A legnagyobb trollság az lenne, ha Vidal csak porhintés aztán pár nap múlva már Rabiot pózolna a címer előtt.