Chino írta:
Ezt a két brazilt felhozni Vidallal szembeni érvként semmi értelme. A pályán betöltött szerepük annyira van egymástól, mint ide Kenya.
Aludva rá egyet nem is rossz ötlet, de inkább ilyen "ha ló nincs, a számár is kincs" alapú igazolásnak tűnik. Én vhogy hiányoltam is, hogy eddig még nem bukkant fel a neve. Az egyedüli gondom vele nekem is ugyanaz, mint sokaknak, hogy a magatartása fog némi kívánnivalót maga után hagyni. Bár, ha igaz, hogy lemondott a fizetésének jó részéről, hogy ide jöhessen mindenképp szimpatikus lépés és valszeg akkor komolyan is gondolja és a padot is tűri. Az utóbbi két éve tényleg nem volt a legfényesebb, de azért pl. a Juve-s vagy a korai müncheni korszakában posztján mindenképp elitnek számított, ha átment ebből valamit jól járhatunk. A padunk szerintem vele komolyat mélyül. Én tényleg azt érzem, hogy ha valóban ő akarta ezt ennyire, akkor komolyan gondolja és eszerint viselkedik, padról beszállva akár "eredménystabilizátornak" tökéletes vagy, ha éppen minél szilárdabb kp-ra van szükségünk. A jelenlegi keretből posztját tekintve Rakiticet tudná helyettesíteni, ami sokszor muszáj is lesz, mert egy ilyen melős munkát 31 évesen, évi 50-60 meccsehn nem lehet végigvinni.
Ez így leírva tök frankó, de nekem a személyiségét illetően vannak az óriási kételyeim, egy ilyen bomlasztó emberre pedig nincs szükségünk, aki a repülő utakon lopkodja a whiskeyt és bebaszva száll le a repülőről. Ha a személyiségét nem tekintjük akkor persze egy plusz ráció és levenné a terhet a többiekről. Emlékszem amikor Mascheranot leigazoltuk mindenki hentesnek és miegymásnak becézte, hogy "úristen" mi lesz velünk, mit fog ez a pályán csinálni, aztán végül mekkora pálfordulatot vett a viselkedése és maga a játéka. Ha egy ilyen fordulatot Vidal is bemutat, örülni fogok, mert szükség van az ilyen melós emberekre, de nem minden áron, ha bomlasztani tud csak a pályán kívül akkor teljesen felesleges. Paulinho játéka is meglepetés volt, bár inkább az ősz volt neki nagyon jó, tavasszal sokkal szürkébb volt, de a hozzáállás és mentalitás a döntő minden esetben, mert a tehetség az egyértelműen megvan, különben nem focizna egyik sem ilyen nagy klubokban. Nekem emiatt van eléggé pesszimista érzetem vele kapcsolatban, hogy ez a bomlasztó személyiséget mennyire lehet megregulázni. Más csapatokban elnéztem eddig is és jókat derültem de semmi szüksége az öltözőnek egy kocsmabútorra.