Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Samper
Director del Fútbol

2018.10.08. 20:55:54

Bartoéknak kell a siker. Ha az meg van, azt csinálnak, amit akarnak. Ha viszont kudarc van, akkor bűnbak is kell, különben a vezetőség viszi el a balhét. A leginkább kézenfekvő bűnbak az edző: egy van belőle, mig játékos több, mint 20. Tavaly még védve volt Valverde, mert friss volt, hogy a vezetőség a jelöltek közül őt választotta. A mai helyzetre ez már elhalványult. És Barto már Guardioláról zeng ódákat. Így aztán vagy siker, vagy utilapu.
geridoss
Director del Fútbol

2018.10.08. 20:38:57

Értem amit mondasz, itt nem a pontvesztések verték ki nálam a biztosítékot, ahhoz Ernőnek kvázi annyiból nincs semmi köze, hogy nem ő tehet Pique botrányos formájáról. Nekem az összképpel van bajom. És nem tartom EV-t középszerű edzőnek - én legalábbis, de tudom, hogy ezt nem rám értetted, csak gondoltam elmondom -, egy bekkelős taktikus csapatnál szerintem megállná a helyét a legmagasabb szinten is.

Inkább a szememet bántja ez a játékfilozófia, ami az övé. Én nem azt mondom, hogy az rossz vagy nem eredményes, mert lehet az (Inter BL, Chelsea BL). Egyszerűen csak nem ebbe a klubba való. És igen Pep idejében is voltak marha unalmas meccseink, ahol meg kellett néznem a pulzusomat, hogy egyáltalán van-e. Itt az aránnyal vannak bajok. Itt inkább ez a játék jellemző, és néha becsúszik egy Spurs elleni jó meccs, mint fordítva. Egy Barcelonánál, de mondhatnám a Madridot, Bayernt sosem lesz követendő példa. És nem elvitatva EV eredményeit, ő ennyit tud. Ezt a játékot tudja. Nekem speciel ez nem tetszik.

És a motiváltsággal is vannak nem kis bajok, az viszont már 90%-ba az edző sara. Nekem ne mondja senki, hogy egy tök utolsó Leganes ellen 1 védelmi hiba miatt kap ki egy Barcelona. Vagy otthon a Girona ellen csak döntetlen. 3-4 gólokkal kéne őket verni minimum, akkora a képességbeli különbség. Csak ugye ők fel tudtak pörögni a meccsre, míg a mi nagy világlegjobbjaink valamiért nem.

Meg azt is értem, hogy sokkal fárasztóbb végig olyan elánnal játszani, mint a Wembleyben. De erre lenne jó a rotáció. Ha jól tudná használni emberünk. De látjuk, hogy erről szó sincs.
A Malcomos résszel nem értek egyet. Nem szakadt bele azért Ernő, hogy annyira játszassa őt. Oké, megsérült. De azt az érvet nem fogadom el, hogy akik már eddig bizonyítottak... Október van, könyörgöm. Nem az utolsó, sorsdöntő szakaszban járunk, épp csak elkezdődött a bajnokság. Akkor vár vele jövő szeptemberig, mert a többiek már bizonyítottak?

Halkan megjegyzem, hogy Suarez most térdproblémákkal küszködik, és kiesik 1 ember elölről. Kíváncsi vagyok, így kap-e esélyt Malcom.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2018.10.08. 19:59:35

Rinku! Az írásod veleje, hogy így van-e? Nem tudom! De nagyrészt egyetértek, valamilyen szinten meg van kötve a keze..
Az "elnök úr" botrányos formát mutat, ha lerakja a padra, vajon ki játszik a helyén? Másképp pedig, hogy regulázod meg Geri? Az egyetlen jobblábas lépegetőnk...
Most lehet, ide-oda kapkodok, nem szedtem össze a gondolataimat előtte..
Nézhetetlen játékról írtok.. így van, igaz is lehet, de mihez képest? Az "aranycsapathoz" biztos, de kérdezem, ott nem volt tili-toli a busz ellen? Egymillió passz ment körbe-körbe nulla eredménnyel néha, ha egy szívósabb bekkelős csapatnak kijött a lépés. Kumma unalmas volt, ugyanúgy, mint most! Persze több jó játék is becsúszott, de egy idő után egyre nehezebb lett játszani a játékunkat. A Vale elleni meccs pedig.. két sort húztak fel a tizenhatosuk előtt, mint a kiesőjelöltek basszus!!! Nincs olyan csapat, aki egy szervezett, jobb képességű, bekkelős gárda ellen brillírozik!!! Ellenünk pedig majdnem mindig ezt nyomják!
Az új játékosok! Arthur mélyvíz a Tottenham ellen! Parádés játék, szinte nulla perccel! Hatalmas potenciál lehet benne, majd elválik hová jut, de csak berakta egy húzós meccsre! Malcom! Valverde gondolom több percet adott volna neki, de megsérült, utána pedig (nekem abszolút érthető módon) azokban bízott, akik már játszottak! Dembele! Hatalmas potenciál! Tényleg! De a gyerek néha sárgásbarna fuvallatként gomolyog a pályán, mintha nem tudná, mi a feladata! Nekem a Tottenham ellen nem hiányzott az összkép alapján. Szerintem nagyon jól nyomtuk! Ha Messi a két kapufából az egyiket elteszi, lesimázzuk őket! Nem így lett, szenvedtünk! A foci ilyen. Akik pályán maradtak a nyolcvanadik percig, mind labdabiztosabbak voltak Dembelénél, én ezért megértem, hogy későn cserélt és azt is, hogy Vidal sem jött korábban. A pontvesztések pedig! Lenglet kiállítás, (jogos vagy sem, minden felborul) utána pedig Piqué magánszámai következtek.. és Samu sem volt a topon hátul...
Olyan egyéni hibákat csináltak, amit nem szoktunk meg! Ez Valverde hibája?
A tavalyi középpályánk tudott stabil lenni, de egy Busi egy Rakéta nem tud lefordulni és varázsolni, ők nem alacsony súlypontú, gyors emberek, nem olyanok, mint Iniesta, Xavi, esetleg Arthur és Cou.. nem lehet tőlök azt a játékot várni, amit itt megkaptunk éveken keresztül! A mostani középpálya megközelítheti, de ezt majd a jövő eldönti..
Úgy gondolom, a brutális egyéni hibák nélkül legalább négy ponttal többünk lehetne, az pedig sima első hely lenne a tabellán. A játék pedig mindig hasonló lesz a busz ellen, mert nem tudsz varázsolni, ha nincs terület! Itt a fórumon a Valverde középszerű edző teóriát már egymást gerjesztő folyamatnak látom az edzőt nem kedvelők körében. Valverdén látszik a teher, és eddig mindenkin nyomot hagyott az ittlét, ezért nem cserél olyan könnyen, mint itt elvárják a fórumon! Nyilván nem kell velem egyetérteni, de ettől még ez a véleményem! :)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Baltazar
Barça B

2018.10.08. 19:06:02

Feast4 írta:Felejtsétek már el az edzőcserét!

Szegény Titot sem küldtük el amikor hónapokig egy meccsen nem volt ott a kezelések miatt.(Mondjuk ez egy full korrekt hozzáállás volt.) Inkább idevágó példa, hogy Tatát sem küldtük el amikor kb. fogalma sem volt arról, hogy milyen rendezvényen van.

Sőt a szimpatikus van Gaal és Antić eset óta nem dereng, hogy szezon közbe volt e edzőcserénk, de lehet rosszul emlékszem és Rexach volt az utolsó szezon közbeni váltás és már én öregszem.

Szóval EV marad az fix!
Véleményem szerint vannak akik így látják és vannak akik úgy. Tiszteletben kell tartani mindenki meglátásait hiszen egy csapatnak szorítunk.
Nem akarok senkit megbántani csak a saját nézeteimet írom, talán erre is való ez a fórum.
Az én fejemben Louis van Gaal egyenlő Rivaldo elűzőjével és teljes eltüntetőjével az európai fociból. Valamint az akkori korszakban Riquelme tehetségével sem tudott mit kezdeni, így inkább majdnem tönkretette teljesen.
http://www.hitc.com/en-gb/2015/01/28/lo ... -riquelme/" target="_blank
Én úgy látom EV hasonlít ebben rá.
A mostani felgyorsult világban amelyik klub tartani szándékozik a pozícióját biztosan nem fogja ezt hosszútávon tétlenül nézni.
geridoss
Director del Fútbol

2018.10.08. 18:55:46

Azért ez nem fekete és fehér
Miből jön le az utóbbi időben, hogy jól tud meccselni és jól nyúl bele? Pont az ellenkezőjét gondolom. Felküldi a 11et,általában ugyanazokat, vagy eszetlen módon rotálva és vagy megoldják vagy nem.

De olyat, hogy meccs közben taktikát váltunk (és itt nem arra gondolok, hogy 1-0 után bealszunk visszaállás néven), talán nem is emlékszem. Lehet volt 1-2, de elenyésző.

Az, hogy nem tudja megregulázni Piquet, az megint csak az ő hiányossága, egy csapatnál nincs olyan, hogy az edző szava ne az első legyen. Ha ez a valóság, akkor egy nulla karakter, nem való ide, de egyik sztár csapatba sem.

Végezetül a cserék. Malcom. 40 millió euróért vettük. Tavaly - állítólag - az egyik legjobb volt a francia ligában. Itt pedig nem akarok hülyeséget mondani, de van két meccsen néhány perce? Minden meccsen nyomatja az alap kezdőt, Messi berúgja, akkor szerzünk pontot, ha nem rúgja be, akkor a 80. perc után beküldi Dembelét, aki mire felveszi a meccs ritmusát, a többiek már le is zuhanyoztak.

Es a ráadás. A stílus. Én nagyjából Rijkaard érkezése óta követem a csapatot, de aktívan 2006 óta. Játszottunk mi rosszul, voltak motiválatlan játékosok, képességben és mentálisan is gyenge játékosok, mégsem volt ilyen nézhetetlen semmi a játékunk. Tavaly arra fogta mindenki, hogy kevés az alapanyag. Valamilyen szinten egyet is értettem, de már akkor is fájt nézni a játékunkat. Idén már nem lehet erre fogni, hiszen olyan játékosok állnak a rendelkezésére, amivel le kéne dózerolnia Európát.

Egy ötlettel nulla semmi a játékunk, és ez nem azért van, mert Suarez vagy Pique rossz formában van.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Rinku
Director del Fútbol

2018.10.08. 18:20:16

Egy ideje már nem igazán nézek meccseket, illetve illene korrektnek lennem és leírnom, hogy ebben a szezonban egy meccset sem láttam, mert már nem érdekel a csapat, elkorcsosult rengeteg elem és messze nem ott vagyunk, amiért leültem 2004-2005 táján a tévé elé. Továbbra is jól esik látni az ilyen 2:4-es londoni meccseredményeket, meg az ilyen józan jó srácokat, mint Rakitics, de sokszor bőven elég ránézni ugyanígy az eredményjelzőre, hogy az embernek elmenjen a kedve az egésztől. Girona, Bilbao, sorolni tovább nem szükséges. Egy velős miaf.ez?!-en kívül mit egyebet gondol akárki is?

Egyébiárnt azt az egyet ne feledjétek, ha Suarez balfsz a kapu előtt, azért ne Valverdének a krva anyját. Illetve, ha Piqué vagy bárki más azt gondolja, hogy ő szarta a spanyol viaszt, hombár arrogancia fejével jár-kel, mint egy címeres kö.csög, szintén ne Valverde anyját. Most őszintén, mit csináljon Ernesto? Meg van kötve a keze, a retek vezetőségünk olyan mennyiségű pénzt ad némely semmirekellő kezébe, hogy mit teszel az ilyennel? Kiülteted 2-3 meccsre, tegyük fel. 10-15 millióba kerül a nevezett illető évente. Jön a board és indul a csesztetés, hogy évi 10 milliós játékos minek ül a padon. Mehet vissza a kezdőbe, mert jött az ukáz fentről, és Te viszont pótolható vagy, mert ezek az emberek már reklámanyagok, nem holmi futballjátékosok.

Hogy tudsz fenyíteni egy Piquét? Pénzt muszáj adnod neki, mert jön a jogászokkal és beperel - jogosan, mivel akkora gyökszi szerződéskötőink vannak, hogy mindent megadnak nekik, következményekre gondolás nélkül. Kanyarodjunk vissza - kirakod a padra, "majd abból tanul". Elkezdi lázítani az öltözőt. Ezt a gyökeret mindenki kedveli, pedig egy általános negatív elem volt egész életében és a focisták 90%-a egyébként is primitív, tanulatlan, olvasatlan, iskolázatlan, mocskosul túlfizetett agyatlan véglény, olyan egysejtű kö.csögök gyűjtőheje a futballvilág, akikre bármit rá lehet beszélni bármikor. Piquének még törnie sem kell vagy kellene magát sok esetben. (Xavi, Iniesta, Puyol, Rakitics, óriási kivételek futballoznak vagy futballoztak nálunk, ez az egyetlen szerencsénk, ezért billen meg egy kicsit a szaros bödön.)

Most tényleg, Valverde mit csináljon? Ha a vezetőség nem segíti, egyedül nem fog menni semmire. Már pedig Bartóék semmihez nem értenek, csak az offshore-hoz, meg hogyan nyaljunk a kínai/usa piacnak és hogyan terpesszünk az araboknak, azon kívül semmi. Idehozzák Minát, Gomest és azt a gyereket Franciaországból, akinek még a nevét sem tudom. Az edző nem kérte, de a nyakára hordták. Ha ennyire nem tisztelik a szavát, egyenesen tesznek rá, hogyan várhatjátok, hogy egy Piqé vs. Valverde; Suarez vs. Valverde; sőt, Piqué-Suarez vs. Valverde vitát az észérvek alapján döntsenek el és a renitens játékost megfékezzék?

Semmi baj nincs Valverdével, jól nyúl a meccsbe (tavaly legalábbis), józan és korrekt ember. Ezért is őszült meg már ő is, mert itt aztán nálunk óriási szrkavarás és fejetlenség megy a háttérben. Ha túlfizetett kiskirályokat raknak alád, és nem számíthatsz senkire, akkor ezt kapjátok, drága fórumtársak. Egyébként lazán el tudom képzelni, hogy azért játszatja mindig ugyanazt a 14-15 embert, mert meg van mondva neki. És azért talán a nap végén mégiscsak emberek vagyunk mind, és inkább jobb megkötött kézzel, sok pénzért Barcelonában ülni három évet, és utána bárhova menni, ahol már tényleg nyugi fog várni, mint Vigóban, Corunában vagy akárhol máshol próbálni vitézkedni és folyton, egyfolytában a fallosz rosszabbik végében állni...
Football, bloody hell. /SAF/
Barca_10
Entrenador del Barça

2018.10.08. 16:46:33

Mindket aranykorszakunkban olyan ember volt az edzo aki egyreszt kotodott a klubhoz, masreszt elotte a klub legendas jatekosa volt. Mindenki felnezett rajuk es csunya szoval elve kuss volt a jatekosok neve. Na marmost, el tudom kepzelni mennyire veszi Valverdet komolyan Suarez, Pike, Alba vagy eppenseggel Busquets. O egy kozepcsapat elere valo. Xavinak odaadnam, ettol rosszabb nem lehet, mindenki jol jarna vele, de kulonosen Dembele. Az o beepitese a legfontosabb a jovore nezve, egy kincs a gyerek de a padrol nem fog tudni fejlodni.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
lics
Jugador d'estrella

2018.10.08. 16:18:53

barca0417 írta:
lesliejr12 írta:Xavi-nak nincs tapasztalata, de talán ez előny is lehet. Pep-nek és Zizou-nak sem volt...
Henry még opció lehet ha kaki van.
Xavinak még korai lenne, épphogy visszavonult. Pep és Zizou is vezetett előtte utánpótláscsapatot.
Xavinak is előbb a B-t kéne, megismerné a fiatalokat egy kicsit, meg pici rutint szerezne. De a későbbiekben mindenképpen le kell ülnie itt a padra.
De még ne benne gondolkozzunk szerintem.
Xavi visszavonult? Én erről miért nem tudok?
lesliejr12
Jugador del Barça

2018.10.08. 14:44:46

Fecooo írta:
lesliejr12 írta:Rijkaard pl féltávnál ült le ha jól emlékszem és szedte össze a csapatot anno.
Rosszul emlékszel, 2003-ban hozta ide Laporta és az első félévünk iszonyat bitang pusztulatosan f.stos volt, utána félévkor idekerült Davids és agyonvertük tavasszal a mezőnyt, így lettünk ezüstérmesek... Szóval tavaszra állt össze a csapat R10-zel...
...és tényleg...Davids zavart meg, mert emlékeztem, hogy volt egy pozitív törés akkor féltávnál.
Reméljük most nem abba az 5 éves sötét korszakba zuhanunk vissza, ami Rijkaardot előzte meg.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2018.10.08. 13:17:20

Tartom továbbra is, hogy nagy csapatokhoz olyan vezetőedző kell, akire felnéznek a játékosai, aki tud motiválni. EV nem ilyen, ahogy írták is többen, egy középcsapatnál ilyen edzőre van szüksége, de a nagy csapatoknál, ahol tele az öltöző sztárral, oda más karakter kell. Nem az edzői múlt és tapasztalat számít, mert ha jól rakja össze a stábot, akkor neki csak a közösen kidolgozott taktika átadása a feladata. A meccsbe meg tuti a fél fórum jobban nyúlna bele, mint ahogy EV tette az utóbbi meccseken.
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.10.08. 12:42:20

lesliejr12 írta:Rijkaard pl féltávnál ült le ha jól emlékszem és szedte össze a csapatot anno.
Rosszul emlékszel, 2003-ban hozta ide Laporta és az első félévünk iszonyat bitang pusztulatosan f.stos volt, utána félévkor idekerült Davids és agyonvertük tavasszal a mezőnyt, így lettünk ezüstérmesek... Szóval tavaszra állt össze a csapat R10-zel...
lesliejr12
Jugador del Barça

2018.10.08. 12:37:49

Rijkaard pl féltávnál ült le ha jól emlékszem és szedte össze a csapatot anno.
Feast4
Director del Fútbol

2018.10.08. 12:22:15

Felejtsétek már el az edzőcserét!

Szegény Titot sem küldtük el amikor hónapokig egy meccsen nem volt ott a kezelések miatt.(Mondjuk ez egy full korrekt hozzáállás volt.) Inkább idevágó példa, hogy Tatát sem küldtük el amikor kb. fogalma sem volt arról, hogy milyen rendezvényen van.

Sőt a szimpatikus van Gaal és Antić eset óta nem dereng, hogy szezon közbe volt e edzőcserénk, de lehet rosszul emlékszem és Rexach volt az utolsó szezon közbeni váltás és már én öregszem.

Szóval EV marad az fix!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2018.10.08. 14:05:36-kor.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.10.08. 12:13:20

Ha továbbra is marad ez a helyzet, akkor én meneszteném.
Ennél már az is jobb lenne, ha az edzőként zöldfülű Xavi jönne akkor, ha fel tudná rázni a társaságot, és legalább a BL-be tudnánk menetelni egy ideig, ha a srácokban meg lenne a tűz.
De jelenleg a 0 rotációval szerintem áprilisra levegőt sem tudnak majd venni.
Nem tudom 2014-15-ben a válságnál mennyit számított a szava a kijövetelből, de ha fele annyit számítana most mint anno, akkor már megérné ha legalább erre a fél szezonra ő ülne le, felrázni a fejeket.Részese volt a legutolsó legnagyobb sikerünknek, csak tudná hogy mi hiányzik most.

Valverde meg fogalmam sincs hogy tegnap is mit gondolt(szerintem ő sem), amikor a 80-ik percig várt a cserével.
Rakitic már a Tottenham ellen az összes testnyílásán vette a levegőt, akkor is látszott hogy enervált(a gólja ellenére), erre most meg végig nyomatja, meg sem próbálja Vidalt, Malcomot, Dembelét beilleszteni, nem ő inkább nyomatja végkimerülésig a kezdőt, aztán ha majd tavasszal 2-t nem tudnak passzolni, majd jöhetnek a fél évet padozott cserejátékosok, és csodálkozunk ha 0 a csapat, és Vidalék sem tudnak hozzá tenni a játékhoz.

Tavaly remek húzásai voltak, eredményesek, mint a 4-4-2-re átállás, Paula behozatala(legalább akkor tudta hogy mikor hozza be), most meg annyira fogalmatlannak tűnik mint Sampaoli a VB-n.
Szerintem nekünk edzőváltásnál egy Klopp-féle szemléletű edző kellene.
Tomix354
Entrenador del Barça

2018.10.08. 11:59:26

Valverde: I didn't make substitutions until the end of the game because I wanted to wait. I thought that with the players we had in the pitch, we could have won

Igen, úgy nézett ki a csapat mint akik bármikor gólt fognak lőni :D
barca0417
Entrenador del Barça

2018.10.08. 11:57:26

lesliejr12 írta:Xavi-nak nincs tapasztalata, de talán ez előny is lehet. Pep-nek és Zizou-nak sem volt...
Xavinak még korai lenne, épphogy visszavonult. Pep és Zizou is vezetett előtte utánpótláscsapatot.
Xavinak is előbb a B-t kéne, megismerné a fiatalokat egy kicsit, meg pici rutint szerezne. De a későbbiekben mindenképpen le kell ülnie itt a padra.
De még ne benne gondolkozzunk szerintem.
Kép
lesliejr12
Jugador del Barça

2018.10.08. 11:48:13

Xavi-nak nincs tapasztalata, de talán ez előny is lehet. Pep-nek és Zizou-nak sem volt...
corol
Entrenador del Barça

2018.10.08. 11:43:44

Az, hogy búvalba....ott, rezzenéstelen arccal nézi meccset, szokatlan, de hagyján, nem mindenki Simeone, bár nem ártana alkalmanként ilyen módon is stimulálni a csapatot, vagy egyes játékosokat.
De azt nehezebben viselem, amiket a cserékkel művel, illetve nem művel. Tegnap is nem tudom mire várt, mikor valóban látszott, hogy frissíteni kellene, aztán a 80. perc után tulajdonképpen időhúzó cseréket alkalmazott.
Azt meg végképp nem értem,hogy a számára nem kedves játékosokat látványosan semmibe veszi (Malcom, Vidal, Dembelé, Semedo).
Jó lenne a télen váltani.... :mrgreen:
Subinho
Director del Fútbol

2018.10.08. 11:36:04

Az a baj, hogy 2016 tavasza óta ez megy... Lucho első nagyjából 2 éve nagyon jó volt, remek csapatot rakott össze, aztán jött a tavalyi hullámvölgy, amiből nem is tudott kijönni a csapat. Tavaly nyerte a ligát EV (a kupa azért nem akkora nagy dicsőség), de látszott már ott is, hogy ez a csapat nem az igazi. Nekem Capello Real-ja jutott eszembe, megnyerték a bajnokságot, mégis elküldték szezon végén, mert a játék nézhetetlen volt. A nagy helyzet, hogy lehet itt kísérletezgetni, de pl. Messi legjobb évei mennek el ezzel. Ez már a 3. év így, Messi 31 éves, azaz 28 éves kora óta megy ez a kínlódás. Jönnek az eredmények, úgy ahogy, de nincs látványos játék. Anno Lucho felrázta a csapatot, most ezt nem látom EV-ben. Lehet, hogy jó edző, de nem képes ezt a keretet a legjobbá tenni! Akárhogy nézzük, minden poszton klasszis játékosaink vannak, világverő keretünk van, bővel lehetne látványos játékkal 2-3 góllal nyerni egy Valencia, vagy egy Levante ellen. Ha Xavi, Ini esetét nézzük, Messinek van még itt 3-4 jó éve, ebből ne EV töketlenkedésére menjen már el még X év... Persze mindenki máshogy látja, de nem érzem, hogy ezt eröltetni kellene. Azt nem tudom, ki lenne jó a csapatnak, Xavi szerintem még nem, egyrészről nulla az edzői tapasztalata, másrészről visszajönni a haverokat edzeni… Szerintem Xavi majd ha nem lesz már Messi, Busi, Piqué, stb...
tb12
Barça C

2018.10.08. 11:18:41

Először is be kell látni Valverde nem ide való, de örülök, hogy ezt sokan látják már.

Hát lehet nagy hülyeséget mondok, de én ide hoznám Henryt. A belga válogatottban azért, még ha nem is vezetőedző, de szerintem érezteti a hatását. Ez most már nem mehet így tovább, mert ebből nem lesz semmi. Valaki írta és ezzel teljesen egyetértek, tegnap bizony verhető volt az ellenfél.

#Valeverdeout
barcamessi
Jugador del Barça

2018.10.08. 11:07:32

Stalkyard írta: Az a baj, hogy jelenleg nem tudok egy nagynevű es sikeres edzot sem, aki labdatartason alapuló támadó focit jatszatna Pep-en es Sarrin kívül. Úgyhogy hiába lesz elkuldve, ha el lesz, max ugyanilyen kategóriát tudunk majd idehozni. Messi maradék évei meg szepen leperegnek.
Wenger? :oops: :D
V I S C A E L B A R C A
pep71
Entrenador del Barça

2018.10.08. 11:05:08

Stalkyard írta:Tartom, hogy a 2018-ás naptári évben botrány, amit csinál. A tavalyi szezon ősze egyedül ami értékelhető. Azzal nyertük meg a ligát is.

Az a baj, hogy jelenleg nem tudok egy nagynevű es sikeres edzot sem, aki labdatartason alapuló támadó focit jatszatna Pep-en es Sarrin kívül. Úgyhogy hiába lesz elkuldve, ha el lesz, max ugyanilyen kategóriát tudunk majd idehozni. Messi maradék évei meg szepen leperegnek.
miért kellene annyira a labdatartáson alapuló foci(Tata is azt erőltette, sokra is vitte :D), amikor az már alig eredményes, főleg a BL-ben...pont, hogy ezen a lassú, körbeadogatom 20x a labdát focin, kéne változtatni, egy kicsit dinamikusabb,kontrázni is tudó csapattá válni. Az emberek megvannak hozzá, Suárezt és Piquét ki kell tenni,ha csak nem találnak magukra.
lesliejr12
Jugador del Barça

2018.10.08. 10:58:03

Nem csak engem zavar akkor a Valverde stratégia, jólvan. :)
Érthetetlen amit csinál. Kiégeti a kezdő tizenegyet. Most lehet mondani, hogy Spurs, Vale, jön majd otthon a Sevilla, Inter, Real trió...itt oké ha nem cserélget, nem kísérletezik, de előtte Leganes, Huesca és hasonlóaknál se tette meg, pedig tudta előre, hogy milyen lesz az október.
Nekem olyan Valverde mint aki túlélésre játszik. 1 év alatt megőszült ő is, értem, hogy óriási a nyomás, de beszari módon nem lehet. Használja az alap kezdőt, a többi meg játszó pajti edzésen.
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.10.08. 10:49:48

Tartom, hogy a 2018-ás naptári évben botrány, amit csinál. A tavalyi szezon ősze egyedül ami értékelhető. Azzal nyertük meg a ligát is.

Az a baj, hogy jelenleg nem tudok egy nagynevű es sikeres edzot sem, aki labdatartason alapuló támadó focit jatszatna Pep-en es Sarrin kívül. Úgyhogy hiába lesz elkuldve, ha el lesz, max ugyanilyen kategóriát tudunk majd idehozni. Messi maradék évei meg szepen leperegnek.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Cestus
Director del Fútbol

2018.10.08. 09:42:18

Ezekkel a 80+ perces cseréivel kiborít az öreg. Igazából engem nem is bosszant annyira ez a nyeretlen sorozat, ilyen előfordul mindenhol. De tegnap hozható lett volna a meccs, mert bár hullafáradt volt a csapat, de az ellenfél is. Mi azonban megtehettük volna, hogy becserélünk három futógépet (Dembélé, Vidal, Malcom, ha a legutóbbit egyáltalán nevezte volna).

Elképzelhető, hogy meg kellene köszönnünk neki az eddigieket, és keresni valaki mást. Tavaly szerintem ő kellett ide, hogy egy gyengébb keretből bajnokcsapatot csiholjon. Simán lehet, hogy ő ebben igazán jó, hogy underdog-csapatokkal erőn felül teljesít. Könnyen el tudom képzelni, hogy pl. leül egy Tottenham vagy mondjuk Napoli kispadjára, és bajnok lesz az esélyesekkel szemben. De idén már lehet, hogy a mi jelenlegi helyzetünkben már nem ő kell. Pusztán hálából, jófejségből pedig nagy luxus lenne itt tartani.

Thierry Henryról voltak kacsák bedobva, hogy őt hoznánk ide. Lehet, hogy adni kellene neki egy esélyt, mondjuk neki sincs sok tapasztalata, szóval könnyedén rászabhatunk vele még jobban. Viszont király a szakálla, ami mindenképp jó pont nálam. Sajnos komoly név nem érhető el jelenleg, Conte az antifocijával Valverde lenne pepitában; Mourinho, Zidane felejtősek (előbbi már rég ki is égett).
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Válasz küldése