Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Véleményem szerint vannak akik így látják és vannak akik úgy. Tiszteletben kell tartani mindenki meglátásait hiszen egy csapatnak szorítunk.Feast4 írta:Felejtsétek már el az edzőcserét!
Szegény Titot sem küldtük el amikor hónapokig egy meccsen nem volt ott a kezelések miatt.(Mondjuk ez egy full korrekt hozzáállás volt.) Inkább idevágó példa, hogy Tatát sem küldtük el amikor kb. fogalma sem volt arról, hogy milyen rendezvényen van.
Sőt a szimpatikus van Gaal és Antić eset óta nem dereng, hogy szezon közbe volt e edzőcserénk, de lehet rosszul emlékszem és Rexach volt az utolsó szezon közbeni váltás és már én öregszem.
Szóval EV marad az fix!
Xavi visszavonult? Én erről miért nem tudok?barca0417 írta:Xavinak még korai lenne, épphogy visszavonult. Pep és Zizou is vezetett előtte utánpótláscsapatot.lesliejr12 írta:Xavi-nak nincs tapasztalata, de talán ez előny is lehet. Pep-nek és Zizou-nak sem volt...
Henry még opció lehet ha kaki van.
Xavinak is előbb a B-t kéne, megismerné a fiatalokat egy kicsit, meg pici rutint szerezne. De a későbbiekben mindenképpen le kell ülnie itt a padra.
De még ne benne gondolkozzunk szerintem.
...és tényleg...Davids zavart meg, mert emlékeztem, hogy volt egy pozitív törés akkor féltávnál.Fecooo írta:Rosszul emlékszel, 2003-ban hozta ide Laporta és az első félévünk iszonyat bitang pusztulatosan f.stos volt, utána félévkor idekerült Davids és agyonvertük tavasszal a mezőnyt, így lettünk ezüstérmesek... Szóval tavaszra állt össze a csapat R10-zel...lesliejr12 írta:Rijkaard pl féltávnál ült le ha jól emlékszem és szedte össze a csapatot anno.
Rosszul emlékszel, 2003-ban hozta ide Laporta és az első félévünk iszonyat bitang pusztulatosan f.stos volt, utána félévkor idekerült Davids és agyonvertük tavasszal a mezőnyt, így lettünk ezüstérmesek... Szóval tavaszra állt össze a csapat R10-zel...lesliejr12 írta:Rijkaard pl féltávnál ült le ha jól emlékszem és szedte össze a csapatot anno.
Xavinak még korai lenne, épphogy visszavonult. Pep és Zizou is vezetett előtte utánpótláscsapatot.lesliejr12 írta:Xavi-nak nincs tapasztalata, de talán ez előny is lehet. Pep-nek és Zizou-nak sem volt...
Henry még opció lehet ha kaki van.
Wenger?Stalkyard írta: Az a baj, hogy jelenleg nem tudok egy nagynevű es sikeres edzot sem, aki labdatartason alapuló támadó focit jatszatna Pep-en es Sarrin kívül. Úgyhogy hiába lesz elkuldve, ha el lesz, max ugyanilyen kategóriát tudunk majd idehozni. Messi maradék évei meg szepen leperegnek.
miért kellene annyira a labdatartáson alapuló foci(Tata is azt erőltette, sokra is vitteStalkyard írta:Tartom, hogy a 2018-ás naptári évben botrány, amit csinál. A tavalyi szezon ősze egyedül ami értékelhető. Azzal nyertük meg a ligát is.
Az a baj, hogy jelenleg nem tudok egy nagynevű es sikeres edzot sem, aki labdatartason alapuló támadó focit jatszatna Pep-en es Sarrin kívül. Úgyhogy hiába lesz elkuldve, ha el lesz, max ugyanilyen kategóriát tudunk majd idehozni. Messi maradék évei meg szepen leperegnek.