Barça Igazolások 2007-08
Vieirára sztem sincs igazán szükségünk, de Thuram nem lenne rossz, még van 1 v. 2 jó éve, addigra ez a Valiente gyerek [auto_cenzúra] belső védővé nőheti ki m,agát. DE: Zambrotta még Thuram-nál is sokkal jobb lenne!
Azulgrana para siempre!
Azulgrana para siempre!
-
- Entrenador del Barça
Ne hülyéskedjetek már Vieirával!
Lehet, hogy az ilyen arsenalos, juvés, francia válogattotas stílussal azon a poszton valaki világsztár lehet, de neki köze sincs a Barca játékához. Ha azt vesszük, hogy Deco meg Xavi mögé kell harmadik ember, akkor Iniestával meg Edmilsonnal is jobban járunk, és senki ne jöjjön sérüléshullámokkal meg hasonlókkal, mert eddig is simán meg tudtuk oldani.
Lehet, hogy az ilyen arsenalos, juvés, francia válogattotas stílussal azon a poszton valaki világsztár lehet, de neki köze sincs a Barca játékához. Ha azt vesszük, hogy Deco meg Xavi mögé kell harmadik ember, akkor Iniestával meg Edmilsonnal is jobban járunk, és senki ne jöjjön sérüléshullámokkal meg hasonlókkal, mert eddig is simán meg tudtuk oldani.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hát nem tom, ti hogy vagytok vele, de sztem Thuram már kissé örég a védelmünkbe. Szerintem attól, mert a franciák bejutottak a döntőbe, nem kell a két öreg, (Thuram és Vieira). Bárki bármit mond, Belletti nagyon jó játékos, és a középpályán állunk legjobban, ezért Vieira sem kell.
Elég lesz Zambrotta és Gudjohnsen az idei nyárra. De ami a legjobb, az Giuly hosszabítása, megérdemelné a "gyerek", hogy kezdő legyen!

-
- Entrenador del Barça
Zambrotta esetében teljesen eggyetértünk,de Viera elférne nálunk....brad írta:Vierara semmi szükség szerintem. az idei BL-ben megmutatta a csapat , hogy van elég ember a középpályán..
Zambrotta viszont tényleg zseniális játékos igati jolly joker, simmán elférne a keretbe..

Vierara semmi szükség szerintem. az idei BL-ben megmutatta a csapat , hogy van elég ember a középpályán..
Zambrotta viszont tényleg zseniális játékos igati jolly joker, simmán elférne a keretbe..
Inkább fizetnénk 2X annyit Zambrottáért, mint amennyit Thuramra költenénk.
Lehet hogy a vb-n jól tolta, de nem örülnék, ha azt kéne néznem ahogy nálunk kiöregszik és elkezd hibázgatni.
Meg egyébként se kéne megduplázni a keretben lévő franciák számát.
Lehet hogy a vb-n jól tolta, de nem örülnék, ha azt kéne néznem ahogy nálunk kiöregszik és elkezd hibázgatni.
Meg egyébként se kéne megduplázni a keretben lévő franciák számát.
- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet, hogy megköveztek, de olyan nincs h zambrottáért sajnaljuk a pénzt. 20 éventze egyszer mi is kitudunk fizetni egy csillagaszati oszeget egy jatekosért (aki több mint egy átlag jatekos...) és ettol még messze nem leszunk real v cselzi aki ész nélkul vasarolgat...
thuram meg: van max 1 jo éve még...sok értelme nincsmegvenni...akkor inkabb hozznuk fel a b keretbol vmi fiaal gyereket...
thuram meg: van max 1 jo éve még...sok értelme nincsmegvenni...akkor inkabb hozznuk fel a b keretbol vmi fiaal gyereket...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
mixer írta:Nagyon sajnálnám ha Zambrotta nem jönne ide.Rá nem kell sajnálni a pénzt![]()
Thuram is jó lenne 1-2 évig![]()
Vieira a világ egyik legjobb vkp-ja,de többek közt Iniesta elöl venné el a játéklehetőséget.
Thuram,Zambrotta kettős alég is lenne erre a nyárra.
Azért Iniesta legtöbbször teljesen más poszton játszik, persze játszott már védekező középpályást is, de azért Viera kétségtelenül a legjobb azon a poszton.
És szerintem Iniestát nem kéne arra használni, hogy védekezzen, sokkal jobb ő támadásban.
Zambrottának meg nagyon-nagyon örülnék, ne menjen ő a rohadt Realba
A Leverkusenben vanThe Torreador írta:Lenne egy kérdésem Juan hol jáccik?Me ő elég jól tolja...

- Andris
- Adminisztrátor
Bayern LeverkusenThe Torreador írta:Lenne egy kérdésem Juan hol jáccik?Me ő elég jól tolja...
nem tom mit keres a német bajnokságban, jobbat érdemelne
mondjuk egy spanyolt!
vkp-ről annyit, h sztem azért próbálnak azt is venni, merthogy univerz védőt is próbálnak, mert Edmilson és Motta(aki lehet, h elmegy) elég sérülékenyek, és ne kelljen esetleg Iniestát, vagy neadjisten Decot védekezésre pazarolni.
Nekem egyelőre rendben vannak a tervek, bár régebben azon a véleményen voltam, h nem kell csak egy védő és egy csatár.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- The Torreador
- Jugador del Barça
De én ezt nem értem mé szeretne a vezeőség vkpt amiko van elég ott van:Edmilson,Motta,Iniesta is ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)",Deco is....szal én ezt nemértem ahhelyett h,vennénk egy jó kis univerzális védőt aki több helyen is tud jáccani.... 

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
- The Torreador
- Jugador del Barça
Lenne egy kérdésem Juan hol jáccik?Me ő elég jól tolja...
- The Torreador
- Jugador del Barça
Sztem teljesen mind1,h grosso hova igazolt me hozzánk biztos,h nem jött volna egy ien vb után,hisz tudjuk,h mienek az olasz focisták nem szeretnek eigazolni otthonról 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Énis figyeltem Grossot,nagyon jól futballozik még szimpatikus is csak kár hogy idén ment el a Palermotól az Interhez. 

in to exile
-
- Jugador del Barça
Nagyon sajnálnám ha Zambrotta nem jönne ide.Rá nem kell sajnálni a pénzt
Thuram is jó lenne 1-2 évig
Vieira a világ egyik legjobb vkp-ja,de többek közt Iniesta elöl venné el a játéklehetőséget.

Thuram is jó lenne 1-2 évig

- noname
- Llegenda del Barça
Thuram csak pillanatnyi megoldás lenne, mert utána remélhetőleg jönnének a fiatalok a B-ből, C-ből, de addig is kell valaki, aki tudja Puyolt vagy Marquezt helyettesíteni, Thuramnál jobbat pedig erre a posztra aligha találnánk.LG írta:Azért az olasz-németen Lahm 1x-2x megszopatta Zambit, ot jobbak is tartom. De ettol perxe még elfogadnám, Thurammal elentétben.noname írta:Azt nagyon nem szeretném ha Zambrotta a Madridban köten ki. A Barca mez sztem sokkal jobban állna neki...![]()
![]()
Ez a Vieira-Thuram-Zambrotta dolog nem is rossz.
Thuram a VBn bebizonyította h még mindig a világ egyik legjobb védője. Lehet h már nem fiatal, de nagyon olcsó lenne és így Marquez és Puyol mellett lenne még egy nagyon jó belső védőnk.
Én Edmilsont és MOttát is nagyon kedvelem, de Vieira a világ legjobb vkp.ja. Abban az esetben ha idejönne, Mottának távoznia kéne, de az óriási lenne ha idejönne.
Zambrottáról nem is érdemes beszélni... A jobb és a bal oldalon is a világ legjobbja, mi kell még?
Viera télleg hatalmas játékos, de nekem nem szimpi, de a csapatnak jot tenne, az biztos.
Az az igazság, h én se kedvelem Vieirát, de nagy erősítés lenne.
A Fifa egy szégyen
Azért az olasz-németen Lahm 1x-2x megszopatta Zambit, ot jobbak is tartom. De ettol perxe még elfogadnám, Thurammal elentétben.noname írta:Azt nagyon nem szeretném ha Zambrotta a Madridban köten ki. A Barca mez sztem sokkal jobban állna neki...![]()
![]()
Thuram a VBn bebizonyította h még mindig a világ egyik legjobb védője. Lehet h már nem fiatal, de nagyon olcsó lenne és így Marquez és Puyol mellett lenne még egy nagyon jó belső védőnk.
Én Edmilsont és MOttát is nagyon kedvelem, de Vieira a világ legjobb vkp.ja. Abban az esetben ha idejönne, Mottának távoznia kéne, de az óriási lenne ha idejönne.
Zambrottáról nem is érdemes beszélni... A jobb és a bal oldalon is a világ legjobbja, mi kell még?
Viera télleg hatalmas játékos, de nekem nem szimpi, de a csapatnak jot tenne, az biztos.
- noname
- Llegenda del Barça
Azt nagyon nem szeretném ha Zambrotta a Madridban köten ki. A Barca mez sztem sokkal jobban állna neki...

A Fifa egy szégyen
Banditos, Gagonak aranya is van, Messivel együtt nyerte tavaly nyáron!