2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Van különbség a két eset között, mert Businak valószínűleg nem sokat követett el és Dembélének amúgy is kétszeresen kéne tepernie és nem engedhet meg ilyeneket. Viszont ha tényleg igaz hogy 19:30-ra ikellett volna csak érkeznie és ő 25-re érkezett már más a leányzó fekvése. A sajtó meg alapból szereti ezeket felnagyítani és kombinálni.Yokozuna írta:Szerintetek mondjuk Busquetst kihagyná Valverde, ha egyszer egyszer elkésne?
Yokozuna írta:Szerintetek mondjuk Busquetst kihagyná Valverde, ha egyszer egyszer elkésne?
Arról elegánsan megfeledkezik a cikk, hogy a cseréknek 19:30-ra kellett odaérniük...Feast4 írta:Ha ez valóban így van ez a nagy jövő igazolása dolog naggyon be fog sülni alázat nélkül...Tomix354 írta:The team was supposed to meet yesterday at 7:00 to be ready in the dressing room, but Dembélé arrived 25 minutes late. [cuatro]
A sport szerint edzésekről is gyakran késik. Így nehezen fog bekerülni a kezdőbe
Ha ez valóban így van ez a nagy jövő igazolása dolog naggyon be fog sülni alázat nélkül...Tomix354 írta:The team was supposed to meet yesterday at 7:00 to be ready in the dressing room, but Dembélé arrived 25 minutes late. [cuatro]
A sport szerint edzésekről is gyakran késik. Így nehezen fog bekerülni a kezdőbe
rikko írta:Nem tudom melyik meccset nézed/nézted
Milyen 442? 433ban játszunk folyamatosan csak annyi változás történt hogy coutinho támadó lett és Arthur bekerült a középpályára hogy stabilabb legyen a csapat. Dembele amúgy sem illik csapatba, neki és klubnak is az lenne a legjobb ha nyáron távozna.rikko írta:Szerintem csak 4-4-2-ben nem látja a helyét az öreg.
4-3-3-ban meg már tudjuk, hogy ott van a kezdőben.
Hosszú még a szezon , Rafinha Ernőbát igazolta.
Dembinek le kell nyelnie a békát és törni előre.
Full nem egy poszt, nem egy profil.bojankrkic27 írta:A tehetsége alapján lenne, de sajnos nem lehet mindenki egyszerre a pályán és én személy szerint is inkább Arthurt preferálom...
Nemtartozom a sztároljuk Dembelet táborba, ügyes kétségtelen, de Barcelonaba eddig nem nagyon tudja kamatoztatni a tehetségét. Viszont annyiban megvédeném, hogy ugyanúgy ahogy Semedo, ő sem kapott túl sok labdát, volt 2-3szitu amikor nemis értettem, hogy Suarez miért balra passzolt Coutinhonak, amikor ottvolt jobbon Dembele és egy hosszabb passzal letudta volna futni az emberét. Ebben az évben szerintem a szerencsétlenkedésünkben közre játszik azis, hogy 100ból 85ször Coutinho-Messi-Alba-majd Suarez átlépése és-Messi lövése, néha Coutinho 20 méteres bombája, de kb ennyi a játékunk. Hátrébb meg Pique megindítja Semedot aki fut, majd senki nem megy vele és visszapaszolja Rakiticnek aki vissza Semedonak aki vissza Rakiticnek és Rakitic Busqetsnek aki Messinek, Leghátul meg Ter Stegen Piqunek vagy Busqetsnek. Akármennyi Barca meccset nézek, mindig ezvan, megvan ki kinek passzol és semmi meglepetés, de ami a legrosszabb, hogy ezáltal kb mindenki erre készül és ebből már voltak gondok ebben az évben, de lehet csak én látom így.Chino írta:Nem igazán értettem tegnap mi volt vele.
Baromi jól szállt be, nehezen tudták tartani, benne volt a veszély, meg adott is két gólpassz értékű labdát.
A második félidőre kijött és mintha elfelejtett volna focizni. Lehet, hogy történt valami a szünetben mert hatalmas kontraszt volt a két játékrész között.
Össze kell szednie magát, mert Messi kidőlésével elő kell lépnie. Reemélem a szezon eleji formáját át tudja menteni és így hogy szabadabban játszhat feljavul a teljesítménye.
Mert nincs meg az összjáték, Semedoval, majdhogynem ütköztek, nemhogy egymást megtalálják a labdával. Amúgy nem temetném, mer nagyon okos játékos, tegnap is ügyesen erősen laposan beadta a labdát, csak nem érkezett senki.P.U.Y.O.L. írta:Mint írtam az Élő topikban, az első félidőben nagyon jól játszott. Tetszett a játéka.
A második félidőben azonban nem emlékszem értékelhető megmozdulásra tőle. Rengeteg hibára azonban igen. Így nem nagyon lesz kezdő a közeljövőben...
Mert rájött valverde arra hogy coutinho jobb ha támadót játszik és ez miatt nincs helye dembelenek.Ronaldinho&Barca írta:De mit is várunk? Kis szerencsével tegnap is kapott volna jobb esetben max 10 percet. EV szépen elkezdte mellőzni az utóbbi időben, jó kérdés miért..
Ha el is adnánk az itteni teljesítménye alapján elmenne vagy 50ért közben 100+ volt.Tomix354 írta:Az első félidőt nem láttam, de amit a másodikban csinált az értékelhetetlen. A szurkolók már fütyülik, Valverde arcán is látni lehetet, hogy nem fog sokat játszani. Számomra eddig még nem volt egy olyan meccs sem, ahol azt tudtam volna mondani jól játszott, pedig most az elején kapott bőven lehetőséget. Persze lőtt 1-2 szép gólt, amik között akad pár fontos is, meg lehet mondani a játékára, hogy bíztató, de egy jó ideje csak ez megy. Egyszerűen nem illik a jelenlegi csapatba, szerintem mindenki jobban járna, ha kölcsönbe eldobnák valahova, vagy ha van rá vevő nagyon jó áron, akkor elgondolkodnék az eladásán is