Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha az Ajax nem csokizza magát össze tőlük, simán továbbmehetnek...LG írta:Örülök, hogy tart a gyenge formájuk, de nyugodt csak akkor leszek, ha kiestek a BL-ből.Cestus írta:Aki szerint rossz meccseket játszunk, “kapcsoljon” oda az RMA - RSO meccsre. Ekkora alibizést rég láttam, mindkét csapat hullagyenge.
Örülök, hogy tart a gyenge formájuk, de nyugodt csak akkor leszek, ha kiestek a BL-ből.Cestus írta:Aki szerint rossz meccseket játszunk, “kapcsoljon” oda az RMA - RSO meccsre. Ekkora alibizést rég láttam, mindkét csapat hullagyenge.
Fos a keretünk, na. Az ő kispadjukról meg bárkinek bérelt helye lenne a kezdőnkben, max Messi maradhatna, de ő is csak a gagyi csapatok ellen jó.lesliejr12 írta:Coutinho, Dembélé nullák, kidobott pénz. Arthur középszer...
Vágyik vki közülünk felfújt Asensiokra meg Lucasokra? Őszintén. Vagy az legyen a kérdés, hogy este a brazil v a francia kezdjen?
recrea írta: OFF: mekkora annak az oddsa, ha előjön az Övrebö téma, MNS megjelenik és kommentálja?hamvaiból is feléled
Bármilyen meglepő is, ezért hívják ezt a játékot csapatsportnakMatyiG írta:Egyszer a Barça nem ér semmit Messi nélkül, máskor Messi nem ér semmit a Barça nélkül, ki tudja ezeket követni?melyik nélkül nem érne a másik semmit, egészen zseniális
Ballack már kb sárgával jött ki a pályára.Pocsa11 írta:Vétlen kezezés, tovább! Ez nem bünti.Fecooo írta: 2. övrebős meccs 5. perce
Mellesleg úgy emlékszem, hogy Ballacknak is elmaradt egy (vagy kettő) második sárga az odavágón. Bár lehet, rosszul emlékszem.
12-ben azért már akadozott a gépezet, a bajnokságot el is vitte a Reyl, ettől függetlenül tényleg meg lehetett volna, a Chelsea ellen 2-0 után lehetőségünk lett volna eldönteni, erre kihagytuk a tizit, és emberelőnyben leadtuk az előnyt. Mondjuk még ott lett volna döntő a Bayern ellen. 12-ben már nem volt kiemelkedő a csapat, a 2010-es viszont fájó eset. Én mondjuk nem akarom Bojan meg nem adott góljára fogni, magunk alatt teljesítettünk, az volt inkább a baj. A csoportkörben nagyon simán vertük az Intert, ha azt hozza a csapat, amit tud, akkor simának kellett volna lennie az elődöntőnek.Fecooo írta:Igen, Milito lesgólja, illetve Bojan elvett gólja 2010-ben, és 2012-ben a rommá agyonfocizott chelsea elleni kiesés... Ott zsinórban tényleg meg kellett volna lennie a 4 győzelemnek...recrea írta:
Az isteni csoda mentette meg a világot, h nem 4 BL-t nyertünk sorban 2009-2012-ig.
Igen, Milito lesgólja, illetve Bojan elvett gólja 2010-ben, és 2012-ben a rommá agyonfocizott chelsea elleni kiesés... Ott zsinórban tényleg meg kellett volna lennie a 4 győzelemnek...recrea írta:
Az isteni csoda mentette meg a világot, h nem 4 BL-t nyertünk sorban 2009-2012-ig.
Vétlen kezezés, tovább! Ez nem bünti.Fecooo írta: 2. övrebős meccs 5. perce
Kérlek, ne menjünk bele ebbe, mert túl gyorsan meg tudlak cáfolni...miro. írta:Biroi tevedesek allandoan vannak,nem ertem hogy lehet csak a Real javara valokat latni..
Nalatok mi volt a Cfc ellen? 3 tizenegyest nem kaptak meg.
Van Persie kiallitasa anno?
Vagy Mottae?
Ez mar regen volt mi..?
Szerintem pont ezt nem értitek Ronaldo aranylabdáinál sem. Nem egész évben kell jól teljesíteni, hanem abban a 2 max 3 hónapban, amikor osztják a kupákat. Hiába nyújt Messi jobb teljesítményt egész évben, ha akkor nem jön tőle az extra, amikor nagyon kell. Ez sajnos ilyen igazságtalan dolog.Kovbal88 írta: Azért ez a zsinórban három Bl nagyon kemény, főleg úgy, hogy kb semmivel se voltak jobbak egyik évben se a többi csapatnál. ...
Azért ez a zsinórban három Bl nagyon kemény, főleg úgy, hogy kb semmivel se voltak jobbak egyik évben se a többi csapatnál.LG írta:Én azért annak örültem volna, hogy mielőtt bevezetik, kompenzálják egy kicsit azt a tolást, amit az elmúlt években kaptak a bíróktól, mert az példa nélküli volt, mióta nézek focit.