2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ingyen jó lenne megszerezni ,mert nagy benne a potenciál ,de egyrészt szerintem hosszabbítani fog ,mert most számítanak ott rá és végre koncepció is van a játékunkba másrészt meg nem az a nagy góllövő típus.Évi harminc gól kéne minimum pótolnia ,na neki az elmúlt 4 szezonban összesen alig jött össze ennyi.barca0417 írta: Én ezért említettem Martialt. Őt nem most fél évre gondoltam, hanem Suárez hosszú távú helyettesének, mert azon a poszton eléggé pang a piac. Most tüzet oltani jó lehet Vela is.
Martial szerintem is jó, viszont ő sem tiszta kilences, bár a fizikuma megvan hozzá. Suárez utódjának elvileg egy valódi kilencest keresünk (nyáron), Luka Jovic, Maxi Gómez, Timo Werner most a legfőbb jelöltek a sajtóban.barca0417 írta:Én ezért említettem Martialt. Őt nem most fél évre gondoltam, hanem Suárez hosszú távú helyettesének, mert azon a poszton eléggé pang a piac. Most tüzet oltani jó lehet Vela is.MatyiG írta:Vagy olyan ember kell, aki középen és szélen is tud játszani, mert Malcomot is elengednék.
Én ezért említettem Martialt. Őt nem most fél évre gondoltam, hanem Suárez hosszú távú helyettesének, mert azon a poszton eléggé pang a piac. Most tüzet oltani jó lehet Vela is.MatyiG írta:Vagy olyan ember kell, aki középen és szélen is tud játszani, mert Malcomot is elengednék.
Fogalmam sincs, egy Suárez-szerű csatárnak én is jobban örültem volna, akivel ugyanazt tudjuk játszani nagyjából, mint az uruval. De úgy látszik, a klub ilyen pehelysúlyú támadót preferál cserének, mondjuk ha azt nézzük, Munir is ilyen volt.Sinya22 írta:Velának amúgy mi értelme? Lehet hogy tud játszani középen,én folyton csak a szélen láttam anno,de most nem egy magas támadó volt a prioritás? Ezt a támadó igazolást most nem nagyon értem,még ha nem is igaz,hogy megegyeztünk vele,hogy mi szükség van még egy gyors, inkább szélsőre.
Én örültem volna neki, ha a kupameccseken (ha bent maradunk) és a tavaszi BL-meccsek előtti bajnokikon Suárezt tudta volna egy cserecsatár helyettesíteni, és nem más típusú játékokkal bohóckodnánk azon a poszton. De mondjuk ismerve Valverde rotálásról alkotott elképzeléseit, valószínűleg tényleg tök mindegy, hogy van-e csere oda. Csak Suárez ne sérüljön le.Varatrix írta:[Most bocsánat, ha picit kötekedőnek tűnik, mert esküszöm csak érdekel, hogy tényleg ennyire aggódunk emiatt a 140 perces, egy gólos játékos miatt?
szerintem felesleges ennyire ráfeszülni. Én legalábbis nem leszek attól nyugodtabb, hogy más ül a padon, vagy a lelátón.
Munir, Malcom, Denis, Vermaelen, (esetleg Alena) ilyenekkel kell csökkenteni a bértömeget, nem egy potenciális világklasszis fizetésén pendingelni.
Legalábbis véleményem szerint.
Most bocsánat, ha picit kötekedőnek tűnik, mert esküszöm csak érdekel, hogy tényleg ennyire aggódunk emiatt a 140 perces, egy gólos játékos miatt?Cestus írta:A Sport szerint Vela is problémás, mert túl sokat keres az MLS-ben, amiből jelentősen engednie kellene. Mondjuk mindezek után már én is itt tartottam volna Munirt annak fényében, hogy milyen körülményes a pótlását biztosítani.
Szerintem anyagi okok vannak emögött, egyszerüen nem tudtunk megegyezni az Ajax-szal.westerngom írta: Persze, hogy az ő döntése, de azért elgondolkodtató, hogy a nagy Barca és Messi fan, akivel szóban már megegyeztünk, végül simán kifarol és viszi a PSG.
Én Velát elnézném itt. Az igaz, hogy nem center, de elég mozgékony kis csatár, Eto'o-féle. Azt sem mondanám rá azért, hogy szélső.Cestus írta:A RAC1 szerint Morata is kiesett a pixisből, mert kevésnek találta a játékidőt. Most a legújabb név Carlos Vela, rajta kívül még két opció van.
Ez a Vela sem kilences már, én nem látom értelmét a támadóigazolásnak, ha nem centert hozunk ide. Szélsőnk már van elég.