Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ezért említettem Martialt. Őt nem most fél évre gondoltam, hanem Suárez hosszú távú helyettesének, mert azon a poszton eléggé pang a piac. Most tüzet oltani jó lehet Vela is.MatyiG írta:Vagy olyan ember kell, aki középen és szélen is tud játszani, mert Malcomot is elengednék.

Fogalmam sincs, egy Suárez-szerű csatárnak én is jobban örültem volna, akivel ugyanazt tudjuk játszani nagyjából, mint az uruval. De úgy látszik, a klub ilyen pehelysúlyú támadót preferál cserének, mondjuk ha azt nézzük, Munir is ilyen volt.Sinya22 írta:Velának amúgy mi értelme? Lehet hogy tud játszani középen,én folyton csak a szélen láttam anno,de most nem egy magas támadó volt a prioritás? Ezt a támadó igazolást most nem nagyon értem,még ha nem is igaz,hogy megegyeztünk vele,hogy mi szükség van még egy gyors, inkább szélsőre.

Én örültem volna neki, ha a kupameccseken (ha bent maradunk) és a tavaszi BL-meccsek előtti bajnokikon Suárezt tudta volna egy cserecsatár helyettesíteni, és nem más típusú játékokkal bohóckodnánk azon a poszton. De mondjuk ismerve Valverde rotálásról alkotott elképzeléseit, valószínűleg tényleg tök mindegy, hogy van-e csere oda. Csak Suárez ne sérüljön le.Varatrix írta:[Most bocsánat, ha picit kötekedőnek tűnik, mert esküszöm csak érdekel, hogy tényleg ennyire aggódunk emiatt a 140 perces, egy gólos játékos miatt?
szerintem felesleges ennyire ráfeszülni. Én legalábbis nem leszek attól nyugodtabb, hogy más ül a padon, vagy a lelátón.
Munir, Malcom, Denis, Vermaelen, (esetleg Alena) ilyenekkel kell csökkenteni a bértömeget, nem egy potenciális világklasszis fizetésén pendingelni.
Legalábbis véleményem szerint.
Most bocsánat, ha picit kötekedőnek tűnik, mert esküszöm csak érdekel, hogy tényleg ennyire aggódunk emiatt a 140 perces, egy gólos játékos miatt?Cestus írta:A Sport szerint Vela is problémás, mert túl sokat keres az MLS-ben, amiből jelentősen engednie kellene. Mondjuk mindezek után már én is itt tartottam volna Munirt annak fényében, hogy milyen körülményes a pótlását biztosítani.
Szerintem anyagi okok vannak emögött, egyszerüen nem tudtunk megegyezni az Ajax-szal.westerngom írta: Persze, hogy az ő döntése, de azért elgondolkodtató, hogy a nagy Barca és Messi fan, akivel szóban már megegyeztünk, végül simán kifarol és viszi a PSG.

Én Velát elnézném itt. Az igaz, hogy nem center, de elég mozgékony kis csatár, Eto'o-féle. Azt sem mondanám rá azért, hogy szélső.Cestus írta:A RAC1 szerint Morata is kiesett a pixisből, mert kevésnek találta a játékidőt. Most a legújabb név Carlos Vela, rajta kívül még két opció van.
Ez a Vela sem kilences már, én nem látom értelmét a támadóigazolásnak, ha nem centert hozunk ide. Szélsőnk már van elég.
vkp.-t játszik jelenleg is a srác, az Ajaxban, egy kis Barca DNS-el átitatva, a higgadt, magabiztos labdakezelését és birtoklását látva simán bíznám rá Busquets posztját.Feast4 írta:Egyrészt Ő nem feltétlenül Busquets profilja, másrészt meg ha menni akara PSG-be nagyon sajnlom, de mehet.westerngom írta: hát nem tudom melyik a rosszabb hír.![]()
Az igazi probléma csak az számunkra, hogy nem nem sikerült megoldanunk Busquets minőségi, Barca kompatibilis cseréjét/ pótlását fiatal játékossal ismét.
Morata meg... ízig vérig habfehér + mindenki nagy pénzt szeretne látni belőle, nem gondolom, hogy fél évre elengednék ide egy jelképes összegért, mert állítólag "megint" szegények vagyunk mint a templom egere.Feast4 írta: Morata meg....