2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
IbraCestus írta:A Mundo szerint már ma érkezhet a cserecsatár. A kiléte hétpecsétes titok, de annyit írtak, hogy nem Morata, és nem is Vela. Egy Larssont akarunk igazolni.
Zsirura tippelek.
Mondjuk Rakitic is pont ilyen mint Vidal, csak talán kevésbé erőteljes, de fut, szerel és még nagy gólokat is lő.Cestus írta:Én az állandó Xaviniesta-utódok hajkurászása helyett inkább a Vidal-utódot kezdeném el már most keresni, mert ilyen fazonok kellenek a csapatba, bármi is a posztjuk. Arról szól sokszor a fáma, hogy Xavi kiesését nagyon megsínylettük, de szerintem a BL-ben inkább Puyol hiányzott baromira, amikor a csapat nehéz helyzetbe került a kieséses szakasz meccsein. Vidal ebből a mentalitásból valamit visszahoz.Alcantara írta:Vidalt semmi pénzért nem cserélném el, a klubnak "ezer" éve nem volt ilyen kéttüdejű, fanatikus játékosa.
Ez a Lenglet bejátszotta magát a kezdőbe egy kicsit erős, ha Umtit visszatér Lenglet megy a padra, ezt gondolom mindenki tudja, ahogy mi is. Semedo is csak akkor stabil kezdő ha nincs Roberto. Arthurt sem mondanám annyira fix kezdőnek. De szerintem ugyan ezt mondja De Jong is. Bár mindenettől függetlenül értem én, hogy ügyes meg minden, de csak tudna mit tanulni az öregektől,nem akarom elhinni, hogy nem bírna ki egy évet úgy, hogy nem fix kezdő.davi10 írta:Közben a SPORT bedobta, hogy a PSG közel áll a dortmundi Julian Weigl leszerződéséhez, aki mivel hasonló poszt De Jong-gal, ezért még nem olyan biztos hogy De Jong sima kezdő lenne ott, ezért még nem biztos az átigazolás.
A Mundo szerint Barto-ék ezeket az érveket nyomták De Jongnak:
- A Barca nem csak egy csapat, hanem egy klub, hagyományokkal, filozófiával, stb.
- De Jong aggódott a játékpercekért, felhozták példának Arthur-t és Lenglet-t, akik simán bejátszották magukat a kezdőbe
- A La Liga erősebb, mint a Ligue 1, felhozták Neymart, hogy megbánta a döntését.
- Messivel játszhat
- A PSG egy börtön, viszont Barto a szavát adta, hogy ha De Jong kényelmetlenül érzi magát, akkor elengedi, ahogy tették Alexis-szel, Fabregas-szal vagy Pedro-val.
- Épül az új stadion, minden király lesz
- Megemlítette a Barca holland legendáit.
Nem tudom mennyire hiteles, de ennél többet nem igazán lehet mondani a srácnak, ha tényleg nem a fizujával kel meggyőzni.
Ez volt csütörtökön, tegnap pedig elutazott a PSG-brigád lezárni az üzletet.
Nekem ennyi elég volt, szóljatok ha bármi is hivatalos
Én az állandó Xaviniesta-utódok hajkurászása helyett inkább a Vidal-utódot kezdeném el már most keresni, mert ilyen fazonok kellenek a csapatba, bármi is a posztjuk. Arról szól sokszor a fáma, hogy Xavi kiesését nagyon megsínylettük, de szerintem a BL-ben inkább Puyol hiányzott baromira, amikor a csapat nehéz helyzetbe került a kieséses szakasz meccsein. Vidal ebből a mentalitásból valamit visszahoz.Alcantara írta:Vidalt semmi pénzért nem cserélném el, a klubnak "ezer" éve nem volt ilyen kéttüdejű, fanatikus játékosa.
Vagy csak mutatták a rajongóknak és a socioknak, hogy ők mindent megtettek, miközben eszük ágában sem volt 75 milliót fizetni egy még évekig padozó játékosért.Samper írta:Ilyen hosszú próbálkozás-sorozat és médiahiszti után ennek a négyesnek az amsterdami zarándoklata bizonyíték, hogy ők annak tartották és hogy a kudarc látványos megszégyenülése a klubnak.
Ezek után teljesen értelmetlen azon okoskodni, hogy valóban annyit jelentettek volna-e a Barcanak, vagy sem. Ilyen hosszú próbálkozás-sorozat és médiahiszti után ennek a négyesnek az amsterdami zarándoklata bizonyíték, hogy ők annak tartották és hogy a kudarc látványos megszégyenülése a klubnak.Stalkyard írta:
Bartomeu, Segura, Abidal and Planes were in Amsterdam for Frenkie de Jong yesterday.
Barça's’s delegation left with a clear idea it wasn’t enough to sway him to join the club.
[RAC1]
Én is már akartam hasonlót írni, és amúgy is kiváncsi vagyok, hogy hány egész meccset láttak ettől a két holland gyerekről ittvisca el barca írta:úgy siratjátok ezt a gyereket, mintha valami vieira lenne.én rabiotban bízom, nagyon klassz kis játékos, jó lesz ő ide.
ilyen polót hol lehet venni? nike.com-on nem találom, de nagyon kéne.
Minden álma a Barca, ezért elmegy a PSG-be ahonnan majd leghamarabb is 6 év után szabadulStalkyard írta:Igen, mert Paco az 1,75 m magasságával olyan robosztus.
Bartomeu, Segura, Abidal and Planes were in Amsterdam for Frenkie de Jong yesterday.
Barça's’s delegation left with a clear idea it wasn’t enough to sway him to join the club.
[RAC1]
Lassan borítékolható a PSG. Ő tudja.Most legalább 5-6 évre elintézte magának a francia ligát.
Én is szívesen látnám, de alapvetően ő is szélső támadó, nálunk sem középcsatárt játszott, már a magasságából (1,68 m) fakadóan sem egy robusztus középcsatár típus.Subinho írta:Alexis Sanchez. Sztem menekülne Manchesterből. Az Arsenal után ez nagyon nem jött be neki... Mindig is bírtam a stílusát, az Arsenalban azért nem kicsit volt jó! A jelenlegi Suareztől biztosan technikásabb, a kérdés, milyen állapotban van így a Mourinho kaland után. Persze nem lenne olcsó az biztosMatyiG írta:Vagy olyan ember kell, aki középen és szélen is tud játszani, mert Malcomot is elengednék.
Alexis Sanchez. Sztem menekülne Manchesterből. Az Arsenal után ez nagyon nem jött be neki... Mindig is bírtam a stílusát, az Arsenalban azért nem kicsit volt jó! A jelenlegi Suareztől biztosan technikásabb, a kérdés, milyen állapotban van így a Mourinho kaland után. Persze nem lenne olcsó az biztosMatyiG írta:Vagy olyan ember kell, aki középen és szélen is tud játszani, mert Malcomot is elengednék.
Ingyen jó lenne megszerezni ,mert nagy benne a potenciál ,de egyrészt szerintem hosszabbítani fog ,mert most számítanak ott rá és végre koncepció is van a játékunkba másrészt meg nem az a nagy góllövő típus.Évi harminc gól kéne minimum pótolnia ,na neki az elmúlt 4 szezonban összesen alig jött össze ennyi.barca0417 írta: Én ezért említettem Martialt. Őt nem most fél évre gondoltam, hanem Suárez hosszú távú helyettesének, mert azon a poszton eléggé pang a piac. Most tüzet oltani jó lehet Vela is.
Martial szerintem is jó, viszont ő sem tiszta kilences, bár a fizikuma megvan hozzá. Suárez utódjának elvileg egy valódi kilencest keresünk (nyáron), Luka Jovic, Maxi Gómez, Timo Werner most a legfőbb jelöltek a sajtóban.barca0417 írta:Én ezért említettem Martialt. Őt nem most fél évre gondoltam, hanem Suárez hosszú távú helyettesének, mert azon a poszton eléggé pang a piac. Most tüzet oltani jó lehet Vela is.MatyiG írta:Vagy olyan ember kell, aki középen és szélen is tud játszani, mert Malcomot is elengednék.
Én ezért említettem Martialt. Őt nem most fél évre gondoltam, hanem Suárez hosszú távú helyettesének, mert azon a poszton eléggé pang a piac. Most tüzet oltani jó lehet Vela is.MatyiG írta:Vagy olyan ember kell, aki középen és szélen is tud játszani, mert Malcomot is elengednék.