2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja távozik rafinha, Denis és samper. Rabiot és de jong közül max 1 jöjjön de csak akkor ha távozik valaki az alap játékosok közül.Cestus írta:Jelentősen emeltünk mind a de Jongnak, mint az Ajaxnak tett ajánlatunkon. Barto emellett azt ígérte a hollandnak, hogy nyáron eladunk 1-2 játékost (kezdőt?), hogy helyet csináljunk neki, valamint csökkentsük a béreket (RAC1).
Közben a PSG az Everton középpályására is hajt (L'Équipe), ami azt mutatja, hogy nem annyira tuti nekik sem de Jong.
Rabiot bepereli a PSG-t, amiért jegelik (Sport). Ez szerintem arra utal, hogy egyértelműen le akarja pörgetni valahogy a maradék fél évet a franciáknál, és aztán ide jönne. Viszont közben nem akar kiesni a formából sem.
Gondolom Ilaix Moriba-ról, akinek ugyan a játékáról nem tudok nyilatkozni, de az tény, hogy a spanyol lapok szerint minden nap új angol klub jelentkezik be érte, mivel ott már lehet 16 éveseknek profi szerződést kínálni.Messidona10 írta:Kiről van szó egyébként?Samper írta:Miközben mi egy 31 évest igazolunk, egy 16 évesünkért a nemzetközi focielit verseng. Hogy is van ez?
Kiről van szó egyébként?Samper írta:Miközben mi egy 31 évest igazolunk, egy 16 évesünkért a nemzetközi focielit verseng. Hogy is van ez?
Egyetértek. Húzzuk még be majd Mbappét a Real elől, aztán 10 évig nyeregethetjük a BL-eket. A végén örülni fogunk, hogy vége a Messi-korszaknak.Fecooo írta:Már a csapatban van az az ember, akiben megvan a potenciál, hogy a Barca következő ásza legyen Messi után...tengit írta: Leohoz hasonló talentum jó esetben is csak húsz évente születik.
Már a csapatban van az az ember, akiben megvan a potenciál, hogy a Barca következő ásza legyen Messi után...tengit írta: Leohoz hasonló talentum jó esetben is csak húsz évente születik.
Mert amúgy egy 16 éves gyerekkel nagyon jót tennénk,ha hirtelen leültetnék a padra,és kapna 5 meccsenként 15 percet. Boatenget nem Suarez utódjaként igazoltuk,szóval most nem értem miért hozod fel megint a B csapatot.Samper írta:Rövid távra: KELL. A középtáv meg kit érdekel?LG írta: Pedig egyszerű: rövid távra kell ember.
Rövid távra: KELL. A középtáv meg kit érdekel?LG írta: Pedig egyszerű: rövid távra kell ember.
"Ghánai sárkányunk"Cestus írta:Kevin Prince Boateng exclusive with Sky Sports: “Barça, I’m coming! I’m sad to leave Sassuolo but is a great chance. Don’t ask me about Real Madrid... is just the past! I only want to focus on Barcelona and I hope to score at Bernabéu for the next Clásico”
Ennyi, megmondtam én. Ennek meg kell történnie egyszerűen.
Az újdonsült ghánai sárkányunk hamarosan megérkezik, gondolom estefele várhatók a pózolós fotók is a klub címerével.
Baromi bonyolult. Fél/másfél évre kell ember, biztos jót tenne egy 16 éves fejlődésének évi 500 perc Suárez mögött.Samper írta:Miközben mi egy 31 évest igazolunk, egy 16 évesünkért a nemzetközi focielit verseng. Hogy is van ez?
De gondolom akik versengenek érte nem nagy csapatba szánják egyből...És ,ha jól tudom Spanyolországban eleve nem lehet 18 évesnél fiatalabb a felnőtt csapatkeretében.Samper írta:Miközben mi egy 31 évest igazolunk, egy 16 évesünkért a nemzetközi focielit verseng. Hogy is van ez?
Pedig egyszerű: rövid távra kell ember.Samper írta:Miközben mi egy 31 évest igazolunk, egy 16 évesünkért a nemzetközi focielit verseng. Hogy is van ez?