Gratulálok neki és a csapatnak is a bajnokság megnyeréséhez!
Összességében én jó edzőnek tartom, de számomra is hiányzik néha a látványos játék, ez az, amiben nagyon elmarad a LE-féle csapattól. Viszont az eredmények egyértelműen jönnek, tavaly majdnem sikerült vereség nélkül behúzni a ligát, idén még a triplázás is összejöhet. Egyedül a Roma elleni kiesés az, amire nincs magyarázat.
Szerintem egyébként sikerült neki egy nagyon stabil Barcát összeraknia, mely persze nem tökéletes, de ez a csapat bármilyen meccsen vagy párharcban favoritnak számít jelenleg. A kisebb-nagyobb bukdácsolások ellenére a nagy mérkőzéseken mindig odatesszük magunkat és jó eredményeket értünk el ezeken a meccseken eddig a szezonban. Talán a gyakori gyenge játék - mely azért az utóbbi időben annyira nem volt jellemző, mint a szezon elején - az ára annak, hogy akár harmadjára is triplázzunk.
Tőlem mindenféleképp kapna még egy utolsó idényt, kivéve, ha megint sikerül egy Romához hasonló kiesés. A csapat most szerintem nagyon egyben van, ami neki köszönhető, már csak a konzisztens jó játék hiányzik, de amíg jönnek a kupák, addig véleményem szerint megbocsájtható, ha nincs mindig gála (persze én is örülnék neki

). Drukkolok neki, hogy a hiányosságokat orvosolja. A LE éra után szerintem nem nagyon számított arra senki, hogy ilyen hamar újra ilyen közel kerülünk egyszerre 3 nagy trófeához is.