Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valahogy sejtettem, hogy ez csak egy szép álomba maximum. Mondjuk Cillessen biznisz jó a Benficának, ők majd eladják 1-2év múlva 60 milliórt kb.Cestus írta:Biztos rájuk tudjuk ennyiért sózni, ha mi fizetjük nekik a 10 milliót, hogy átvegyék tőlünk.lics írta:Nem lehet rájuk sózni véletlenül Rafinhat 10 millióért? Cillessen Rafinha plusz 70-80 millió és megkapjuk Felixet.
Biztos rájuk tudjuk ennyiért sózni, ha mi fizetjük nekik a 10 milliót, hogy átvegyék tőlünk.lics írta:Nem lehet rájuk sózni véletlenül Rafinhat 10 millióért? Cillessen Rafinha plusz 70-80 millió és megkapjuk Felixet.
Nem lehet rájuk sózni véletlenül Rafinhat 10 millióért? Cillessen Rafinha plusz 70-80 millió és megkapjuk Felixet. Milyen szép is lenne De Jong, De Light, Joao Felix, Arthur, Semedo, Malcom, Puig, Dembele, Todibo. Meg egy edző aki ért a fiatalok beépítéséhez. Ez komoly névsor lenne a jövőre tekintettel. Plusz még akiket nem is írtam ide.Cestus írta:Ő 120 millió.
60 M körül volt a kivásárlási ára nem? 35 - 40 M lenne minimum a reális ár érte, gondolom mi majd 40 M-ért hozunk egy kapus ígéretet a padra.Cestus írta:Cili 25-ért megy a Benficába az O Jogo szerint.
És nem adják helyette Joao Felixet?Cestus írta:Cili 25-ért megy a Benficába az O Jogo szerint.
Ugy latszik, bejott neki a mediterran eghajlat.Cestus írta:Cili 25-ért megy a Benficába az O Jogo szerint.
Igen De Ligt miatt. Ma olvastam az egyik magyar facebookos barca lapon (foglamam sincs, hogy be lehet-e linkelni, ezért inkább nem teszem, ők nem írtak forrást), hogy a FIFA kiterjesztette az eltiltását.davi10 írta:Gondolom egy kisebb összegért lemond az ügyfeleirőlsojal írta:Tudtok arról valamit, hogy ha Mino Raiolat eltiltják, akkor az ügyfelei oldalpályára kerülnek, vagy pik-pak ügynököt cserélhetnek?
Ha De Ligt miatt kérdezed, akkor ez a felfüggesztés csak Olaszországban érvényes, minket nem érint.
Amúgy a SPORT szerint Raiola pénteken Barcelonában járt.
Hogy De Ligt miatt jött-e, vagy már megint a kis Xavi Simons-t fűzögeti az majd kiderül, reméljük az előbbi.
Gondolom egy kisebb összegért lemond az ügyfeleirőlsojal írta:Tudtok arról valamit, hogy ha Mino Raiolat eltiltják, akkor az ügyfelei oldalpályára kerülnek, vagy pik-pak ügynököt cserélhetnek?
Suarez, az a kategória, ami még bele fér, nem is tudom, ki tudná helyettesíteni.csababarca írta:Ebben a rossz hír az, hogy akkor továbbra is sansztalanuk leszünk a bl-re.MatyiG írta:Van egy rossz hírem annak, aki azt hiszi, hogy jövőre Busi és Suárez sem lesz a kezdőcsapat tagja.
Ennek lehet örülni a Lajos-Busi fanboyoknak, legalább továbbra is játszanak.
Busi egy jó kiegészítő szerepkörre lehetne ideális, de ennyi.
Ebben a rossz hír az, hogy akkor továbbra is sansztalanuk leszünk a bl-re.MatyiG írta:Van egy rossz hírem annak, aki azt hiszi, hogy jövőre Busi és Suárez sem lesz a kezdőcsapat tagja.