Manapság minden Bosszúállókból, Star Warsból van 500 folytatás, nehogy már pont a La Décisionról ne húzzanak le mégegy rókabőrt.Varatrix írta:Én picit bízom benne hogy lesz...

Nekem sem túl rokonszenves figura amúgy, ellenben biztos vagyok benne, hogy megkedvelem, ha rúg pár gólt. A szurkolói agy sajnos így működik, ahogy írtad is, és én meg sem próbálom áltatni magam azzal, hogy ez velem nem fog megtörténni.
Viszont félek attól is, hogy ugyanúgy besül Messi mellett, mint Coutinho. Q-nál is azok voltak a főbb pro-érvek, hogy majd leveszi a terhet Messi válláról, ami a szervezést illeti, meg felváltva támadják a kaput, stb... aztán láttuk, mi lett (bár ennek okairól csak találgathatunk).
Emellett a BL-ben nem hiszem, hogy előrébb leszünk vele, mert szerintem most sem minőségbeli gondjaink vannak (amikor egy Spurs döntőzik, akit a csoportkör elején vertünk idegenben, szerintem kijelenthető, hogy nem ez hiányzik).
Ja és ha Ernő marad, borítékolható a Messi-Suárez-Griezmann támadóhármas fixen padozó Dembélével (bár pár sérülés neki úgyis kinéz).

Lényeg a lényeg, én jobban örülnék annak, ha egy valódi csatárt hoznánk Suárez örökösének, viszont egyértelműen klasszis játékos most nem érhető el ebben a zsánerben, míg Griezmann klasszis, viszont nem valódi csatár. Nagy dilemma ez.